מישהו מוכן לעזור לי רגע?
מישהו מוכן לעזור לי רגע?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>Platinum Friend Code : 4898 - 5376 - 4210</span>
תשמע אחי אתה גבר למרות שהיית יכול לקחת לי תפוקימונים עמדת בהבטחה שלך ואני ממש מעריך את אם תרצה איזה שהוא פוקימון מסויים על תהסס לבקש ואם תרצה שאני נוכל לעשות בעתיד עוד דברים מהסוג הזה כי יש לי עוד איזה מאה פוקימונים נדירים ביהלום ובפלאטינום שאני ארצה להעביר אז אני ידבר איתך כבר ממש תודה אבל
עידן- תודה ם:
-------------------------------
מציע שינקס עם טבע Adamant.
יש לו את המתקפות-
Ice fang
Thunder fang
Swagger
Roar
ויש לו את ה IV הבאים:
31 HP
28 התקפה
26 הגנה
9 התקפה מיוחדת [הוא גם ככה תוקף פיזי]
22 הגנה מיוחדת
19 מהירות.
לי יש צ'ארמנדר ואני מוכן לתת לך אותו אבל הוא רמה 1 מה אתה מציע עליו?(או אם אין לך פוקימון מסיים שאתה מוכן לתת אני יתן אותו מתנה)Originally posted by Sgt.M@Oct 23 2009, 01:06 PM
מישו מוכן לעשות איתי החלפה בשביל לעזור לפתח אבל שהוא שולח לי שישלח לי צ'רמנדר או אחת ההיתפתחויות שלו ואז יחזיר לי את הפוקימון שלי..
אני רוצה שצ'רמנדר ירשם בפוקדע ואז אני ישיג בGTS
בתכלס אין לי משהו מיוחד..אני יכול לתת לך פיפלאפ אייויזור צ'ימצאר טורטוויגOriginally posted by טאדיאורסה@Oct 23 2009, 04:02 PM
לי יש צ'ארמנדר ואני מוכן לתת לך אותו אבל הוא רמה 1 מה אתה מציע עליו?(או אם אין לך פוקימון מסיים שאתה מוכן לתת אני יתן אותו מתנה)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>Platinum Friend Code : 4898 - 5376 - 4210</span>
אני יכול לתת לכל אחד כל פוקימון/חפץ שהוא רוצה בכל רמה
לא רוצה משהו בתמורה
אני יכול עכשיו
אתה מחובר?
אני יכול להציע את הפוקימונים הבאים להחלפה-
בלבאזור,צ'ארמנדר,סקווירטל,קאטרפי,אקנס,סאנדשרו, גרוולייט,
סינדקוויל,טוטודייל,טריקו,טורצ'יק,מאדקיפ,ארון,ס פיריטומב,
סידוט,לוטאד,מילטאנק,הראקרוס,פיינקו,בארמי,גלייגאר,ק יובון,רוטום,
פינסיר,צ'ארובי,טאנגלה,קומבי ודרווזי.
למישהו יש את החפץ DRAGON SCALE ומוכן לתת אותו לסדרה שלי ואז לשלוח לי אותה שהיא תתפתח?
האתה רוצה שאני יעזור לך להעביר את הפוקימוים האלה ללב זהב שלך כדי יכנסו לפוקדע???(כי אני לא צריך)Originally posted by brock@Oct 23 2009, 08:26 PM
אני יכול להציע את הפוקימונים הבאים להחלפה-
בלבאזור,צ'ארמנדר,סקווירטל,קאטרפי,אקנס,סאנדשרו, גרוולייט,
סינדקוויל,טוטודייל,טריקו,טורצ'יק,מאדקיפ,ארון,ס פיריטומב,
סידוט,לוטאד,מילטאנק,הראקרוס,פיינקו,בארמי,גלייגאר,ק יובון,רוטום,
פינסיר,צ'ארובי,טאנגלה,קומבי ודרווזי.
טאדיאורסה בוא קרב עכשיו 6 על 6 בלי UBERS
אני לא רוצה להעביר אותם ><"Originally posted by טאדיאורסה@Oct 23 2009, 10:09 PM
האתה רוצה שאני יעזור לך להעביר את הפוקימוים האלה ללב זהב שלך כדי יכנסו לפוקדע???(כי אני לא צריך)
אני מציע אותם..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)