כן אני אבל הפוקימונים שלי רק ברמה 50
כן אני אבל הפוקימונים שלי רק ברמה 50
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
בקרב יש אפשרות שהמשחק יעלה לך אותם לרמה 100 רק בשביל הקרב..
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>Platinum Friend Code : 4898 - 5376 - 4210</span>
סבבה אז הקוד שלי הוא 4297-5036-8279 האם לקחת את שלך??
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
אני צריך טוטודיל מציע טוב (לא יותר מדי)
פלטינה-7581 1766 3653
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
מה זאת אומרת "מציע טוב"?
אני יכול להרבות טוטודייל בלי בעיה, אבל אני אחליף אותו תמורת פוקימון בעל היכולת Synchronize+ טבע Adamant.
יכול להיות שאני אחליף אותו גם בעד דברים אחרים..
היי בידיוק עכשיו גמרתי לתכנן שישיה לקרבות תחרותיים, ועכשיו אני צריך מישו שיעביר את הפוקימונים בין המשחקים שלי כדי שאני אוכל להרביע אותם ולאמן EV אותם. אם אתם חייבים תשלום בעד זה אני מניח שאני יכול להציע איזה פוקימון נדיר או שתיים. (יש לי כמה כמו האוונטים של DP חוץ מארסאוס, הפיצ'י הזוהר המיוחד הזה של HGSS, ג'ירצ'י שפותח מסלול בפוקווקר וכו. או אם אתם רוצים אימוני EV אז אין בעיה)
הי רוצה טוטודייל בעד שירותי התעבורה שלי???
אני מציע טוב מוכן לתת אחלה פוקימונים וחפצים אבל לא יותר מדי מוגזם כמו ארסאוס או אגדיים מאיבנטיםOriginally posted by brock@Mar 23 2010, 06:58 PM
מה זאת אומרת "מציע טוב"?
אני יכול להרבות טוטודייל בלי בעיה, אבל אני אחליף אותו תמורת פוקימון בעל היכולת Synchronize+ טבע Adamant.
יכול להיות שאני אחליף אותו גם בעד דברים אחרים..
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
אני מוכן להחליף כמעת כל פוקימון תמורת טוטודיל.
------------------------
Daniel
platinum-3653 1766 7581
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אני מוכן לעשות הכל תמורת טוטודיל אבל מזה הev הזה?
------------------------
Daniel
platinum-3653 1766 7581
ספוילר
ספוילר
ספוילר
לא נורא שכח מהEV זה רק יסבך לך את החיים.
כרגע אני צריך שתעביר לי... סוואמפרט, ואוליי כמה דיטויים, לפוקימון SS שלי (לא תצתרך לוותר על שום פוקימון פשוט תפוס מלא פוקימונים שאתה לא צריך ותחליף איתם).
אוקי???
אני לא יכול סוואמפרט, אבל יש לי דיטו אני יכול להביא אמפוליאון טורטרא או מונפרנו
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אז אני אשלח לך רק איך נעשה את זה לא כל כך הבנתי?Originally posted by מישו@Mar 23 2010, 09:20 PM
לא הבנתה אני צריך שתעביר לי כמה פוקימונים כדי שאוכל לבנות שישיה. אתה באמת לא מפסיד שום דבר מזה
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אני יכול לעזור לך רק תגיד לי שעה כי אין לי ראוטר (כל פעם שאני מחליף אני הולך לחבר שלי, איזה ניצול חחחחח) ובתמורה אני רוצה פוקימון אגדי מהדור 3-4 ברמה לא משנה לי
קרדיט ענק לרועי!
אני מצטער אבל אני לא רוצה לתת למשהו כזה אגדי אני יכול לבקש ממשהו בחינם וגם ככה אני חושב שהבנתי. מישו תתחבר בבקשה להחלפה.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)