טוב נתחבר מחר רק תגיד לי באיזה שעות אתה מחובר
צריך לוגיה נותן כמעת כל פוקימון
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
מחפש מישהו אמין שאני יוכל להחליף אותו סייטר אלקטרובז מגמר ריידון ודסקלופס כדי לפתח אותם ולהחזיר אלי.
יש לי סיזור אלקטיוויר דסקנואיר ריפראון מגמורטרOriginally posted by zombimonky@Mar 24 2010, 12:58 PM
מחפש מישהו אמין שאני יוכל להחליף אותו סייטר אלקטרובז מגמר ריידון ודסקלופס כדי לפתח אותם ולהחזיר אלי.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
אני יכול לעזור לך עם אתה רוצה
נ.ב.סליחה על זה שהציטוט לא בריבוע הזה פשוט אני לא יודע איך לעשות שהוא יהיה בריבוע
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
בסדר אני מוכן ואתה צריך לעשות הגבOriginally posted by shayrahamim@Mar 24 2010, 01:15 PM
אני יכול לעזור לך עם אתה רוצה
נ.ב.סליחה על זה שהציטוט לא בריבוע הזה פשוט אני לא יודע איך לעשות שהוא יהיה בריבוע
ספוילר
ספוילר
ספוילר
כתבתי שאני יכול לעזור לך כשפירסמת את ההודעה הזאת לראשונה בע"מ 80 S:Originally posted by zombimonky@Mar 24 2010, 12:58 PM
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך.
אני רוצה לעשות קרב.... אני ינסה לפחות מישהו מעונין?
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
צריך לוגיה מציע טוב
ספוילר
ספוילר
ספוילר
מישהו יכול להביא לי אלקיד מציע גולם
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
אני בעניין.Originally posted by WolfTeam@Mar 24 2010, 01:34 PM
אני רוצה לעשות קרב.... אני ינסה לפחות מישהו מעונין?
"Nothing is static, everything is falling apart."
-Tyler Durden
Platinum Friend Code:
4597-7335-2873
SoulSilver Frieind Code:
5113-5842-6548
צריך הו הו מציע אפוליאון או משהו אחר שאתם רוצים
ספוילר
ספוילר
ספוילר
קרבות? מישו?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>Platinum Friend Code : 4898 - 5376 - 4210</span>
אני רוצה להילחם נגדךOriginally posted by Sgt.M@Mar 25 2010, 08:14 PM
קרבות? מישו?
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
תאריך ושעה בבקשה.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>Platinum Friend Code : 4898 - 5376 - 4210</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)