מה אתה רוצה?Originally posted by brock@Apr 14 2010, 06:54 PM
מה אתה יכול להציע על 1 ם:?![]()
מה אתה רוצה?Originally posted by brock@Apr 14 2010, 06:54 PM
מה אתה יכול להציע על 1 ם:?![]()
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יש לך דארקראי או ריולו מפוקימון ריינג'ר?
יש לי דרקראי אבל לא מפוקימון רינג'רOriginally posted by brock@Apr 15 2010, 03:06 PM
יש לך דארקראי או ריולו מפוקימון ריינג'ר?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יש לך פוקימון מאיוונט כלשהו?Originally posted by totodile@Apr 15 2010, 07:40 PM
יש לי דרקראי אבל לא מפוקימון רינג'ר
כן דרקראי שימין פיצ'ו מיוחד ראיצ'ו מיוחד פיקאצ'ו מיוחד.Originally posted by brock@Apr 15 2010, 06:47 PM
יש לך פוקימון מאיוונט כלשהו?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
מאיזה איוונט כל אחד מהם?
מהאיוונט של הפיצ'ו הזוהר מפוקימון רבולושין והאיוונטים האחריםOriginally posted by brock@Apr 15 2010, 07:51 PM
מאיזה איוונט כל אחד מהם?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
חשבתי שבפוקימון רבולושין יש פיקאצ'ו גולש..Originally posted by totodile@Apr 16 2010, 02:21 PM
מהאיוונט של הפיצ'ו הזוהר מפוקימון רבולושין והאיוונטים האחרים
אתה יכול לתת לי קצת יותר מידע על הפיצ'ו הזה?
כמו מה הטבע , הרמה , OT וה ID No שלו?
יש לי גם פיקאצ'ו גולש. הרמה 30 ot:spr2010 והאי די לא ניראה לי משנה והטבע הואjolly.Originally posted by brock@Apr 16 2010, 01:32 PM
חשבתי שבפוקימון רבולושין יש פיקאצ'ו גולש..
אתה יכול לתת לי קצת יותר מידע על הפיצ'ו הזה?
כמו מה הטבע , הרמה , OT וה ID No שלו?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
ארג...קיוויתי שזה יהיה הפיצ'ו מהסרט...
אין לך איוונטים אחרים?
\הפיצ'ו נותן את הפיצ'ו עם האוזן ההואOriginally posted by brock@Apr 16 2010, 02:09 PM
ארג...קיוויתי שזה יהיה הפיצ'ו מהסרט...
אין לך איוונטים אחרים?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אני יודע, יש לי כבר את פיצ'ו חתוך האוזן S:
יש לי דרקראי ושיימיןOriginally posted by brock@Apr 16 2010, 02:12 PM
אני יודע, יש לי כבר את פיצ'ו חתוך האוזן S:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
מאיזה איוונט כל אחד מהם?
מהאיוונטים הרגילים אתה יודע אה הפיקאצ'ו עם הגלישה ברמה 55 והוא ראיצ'וOriginally posted by brock@Apr 16 2010, 02:16 PM
מאיזה איוונט כל אחד מהם?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)