Pokemon GO
עמוד 114 מתוך 137 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116124 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,696 עד 1,710 מתוך 2052
  1. the bitch is back
    Originally posted by פיפלף@Jul 7 2009, 06:13 PM
    א:אני בתיגבור באנגלית כשיש שיעורי לשון
    ב:אתה יכול להכיר לי שם מישהי?

וDucky איופו אני אלד?
    אתה בכיתה ד&#39; ><
    אני עולה לי"א..
    למה נראה לך בדיוק שאני "אשדך" לך מישהי שאתה בקושי יכול לאיית את המילה מישהי Oם
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Originally posted by Loveless@Jul 7 2009, 06:17 PM
    אתה בכיתה ד&#39; ><
    אני עולה לי"א..
    למה נראה לך בדיוק שאני "אשדך" לך מישהי שאתה בקושי יכול לאיית את המילה מישהי Oם
    אני אולה לו&#39; ואולי יש לך אחות קטנה או לחברים שלך יש אחיות קטנות להכיר לי?

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

3. Kibō no chi
    Originally posted by פיפלף@Jul 7 2009, 06:16 PM
    אני צריך תיגבור באנגלית כמו שטלפון צריך סוללה ותיגבור בלשון אין בבית הספר שלי
    טלפונים (למיטב ידיעתי) עובדים על קווים, לא על סוללה.
    טלפון אל-חוטי עובד על סוללה, אבל אתה צריך ללמוד שפה, כל מילה שנייה שלך כתובה בשגיאות, אי אפשר להבין מה אתה אומר וזה גורם לך להישמע קצת מטומטם, בלי להעליב "><

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ducky@Jul 7 2009, 06:19 PM
    טלפונים (למיטב ידיעתי) עובדים על קווים, לא על סוללה.
    טלפון אל-חוטי עובד על סוללה, אבל אתה צריך ללמוד שפה, כל מילה שנייה שלך כתובה בשגיאות, אי אפשר להבין מה אתה אומר וזה גורם לך להישמע קצת מטומטם, בלי להעליב "><
    אני לא מטומטם ואם יש לך בחורה להציא לי אני אפרוש אד אוגוסט

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    כל הדיבורים שלכם על היכרויות העלו אצלי רעיון משעשע - לפתוח כאן בפוקימונ&#39;ס תת-פורום "היכרויות", שבו אנשים יכתבו: מין, גיל, אזור מגורים, וישימו תמונה; ויוכלו לקבוע פגישות :lol:
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 7 2009, 06:21 PM
    כל הדיבורים שלכם על היכרויות העלו אצלי רעיון משעשע - לפתוח כאן בפוקימונ&#39;ס תת-פורום "היכרויות", שבו אנשים יכתבו: מין, גיל, אזור מגורים, וישימו תמונה; ויוכלו לקבוע פגישות :lol:
    ראיון טוב אני באד דבר על זה אם רותם

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

7. Kibō no chi
    Originally posted by פיפלף@Jul 7 2009, 06:21 PM
    אני לא מטומטם ואם יש לך בחורה להציא לי אני אפרוש אד אוגוסט
    להציע* עד*
    "><

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by פיפלף@Jul 7 2009, 06:23 PM
    ראיון טוב אני באד דבר על זה אם רותם
    סתם השתעשתי, אם מישהו מכם רוצה להציע את זה להנהלה אז סבבה, אבל אין לי כוונה להציע את זה בעצמי :lol:
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ducky@Jul 7 2009, 06:24 PM
    להציע* עד*
    "><
    האצבאות ששלי מחליקות

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

10. Kibō no chi
    Originally posted by פיפלף@Jul 7 2009, 06:25 PM
    האצבאות ששלי מחליקות
    האצבעות*
    וממש

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by פיפלף@Jul 7 2009, 06:25 PM
    האצבאות ששלי מחליקות
    אז תקליד יותר לאט...
    ברמה 16 אני מתפתח

12. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    אני קונה DS עם קורא כזה שנותן להוריד משחקים מהמחשב O:

איך הקורא הזה עובד? O:

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 7 2009, 06:24 PM
    סתם השתעשתי, אם מישהו מכם רוצה להציע את זה להנהלה אז סבבה, אבל אין לי כוונה להציע את זה בעצמי :lol:
    אני יכול להציא כי זה ראיון שלך ואני רוצע אישור מימך
    ואני אחטוב יותר לעט

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

14. היכל התהילה
    Originally posted by Ducky@Jul 7 2009, 06:24 PM
    להציע* עד*
    "><
    נדב&#33;&#33;&#33;
    אתה מגיב בנו"ד&#33;

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

15. Kibō no chi
    Originally posted by פיפלף@Jul 7 2009, 06:27 PM
    אני יכול להציא כי זה ראיון שלך ואני רוצע אישור מימך
    ואני אחטוב יותר לעט
    להציע* רעיון* רוצא* ממך* אכתוב* לאט*
    רואים כמה אתה משתפר ^_^

Spoiler ספוילר

עמוד 114 מתוך 137 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116124 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •