איזה פרישה!!Originally posted by Ducky@Jul 7 2009, 09:15 PM
לא נכון, אני מגיב רק בנו"ד ובמשחקי תפקידים :huh:
OOO=
אף אחד לא מכריח אותך לפרוש..אנחנו יודעים שאתה עושה את זה בשביל אליאב\קובי אבל אתה לא חייב "לפרוש" בגללהם.
איזה פרישה!!Originally posted by Ducky@Jul 7 2009, 09:15 PM
לא נכון, אני מגיב רק בנו"ד ובמשחקי תפקידים :huh:
OOO=
אף אחד לא מכריח אותך לפרוש..אנחנו יודעים שאתה עושה את זה בשביל אליאב\קובי אבל אתה לא חייב "לפרוש" בגללהם.
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אמרתי שזאת פרישה חלקית, ואני יודע שלא מכריחים אותי לפרוש.Originally posted by Waluigi@Jul 7 2009, 09:19 PM
איזה פרישה!!
OOO=
ספוילר
אוקיי
אז אני פרשתי גם!!
מכל הפורום! חוץ מכל הפורום!
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
לא מצחיק :mellow:Originally posted by Waluigi@Jul 7 2009, 09:21 PM
אוקיי
אז אני פרשתי גם!!
מכל הפורום! חוץ מכל הפורום!
ספוילר
נדב-פרישה זה אם פרשת מכל הפורום, אין דבר כזה חלקית.
זה כמו שאומר שאני פורש אבל אבוא מדי פעם. ומה עם האלה שמגיבים רק בפורום המשחקים? גם הם פורשים?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מה זה?
ישנתי 10 שעות
ואתם עדיין באותו הנו"ד?
מגניב!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אני לא מגיב באף פורום חוץ ממשחקי תפקידים ובנו"ד, זאת די פרישה לדעתי :SOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 09:25 PM
נדב-פרישה זה אם פרשת מכל הפורום, אין דבר כזה חלקית.
זה כמו שאומר שאני פורש אבל אבוא מדי פעם. ומה עם האלה שמגיבים רק בפורום המשחקים? גם הם פורשים?
ספוילר
לא ממש, אם אתה מגיב לא פרשת
ראיתם מה קרה במועדון לילה עכשיו?!!?!?!
XDDD
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
פרשת מסיבה פשוטה-Originally posted by Ducky@Jul 7 2009, 09:26 PM
אני לא מגיב באף פורום חוץ ממשחקי תפקידים ובנו"ד, זאת די פרישה לדעתי :S
קוב שלח לך בה.פ. קהילת פורומים שהוא ושגיא בנו ואתה עברת אליהם.
גם אליאב עב אליהם (אם אותו כינוי) ועוד כמה מהפורום...
קובי זומם "להפיל" את פוקימונ'ס :XD:
מה? למה לעזאזל הם רוצים לגרש אותך מהבית?Originally posted by triner@Jul 7 2009, 09:38 PM
ההורים שלי רוצים לגרש אותי מהבית S:
מה כבר עשית?
צופית גרנט וארז טל התנשקו :XD:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
סליחה על הפיגור אבל מי אלה?
מה המצב אנשים?! D:
מלא זמן לא ביכרתי פה עשיתי לעצמי "חופשה מהפורום" חח די היה נימאס לי ליראות פוקימונים
טוב אבל חזרתי ואני שואף עכשיו ל500 הודעות לפחות!!
אז מה חדש?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)