צודק!Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 03:43 AM
למה מחר? תנסה היום!!![]()
למה לדחות למחר מה שאתה יכול לעשות היום!
ד"א תגיב במשחק שלך XD
בן כמה אתה?Originally posted by WickeD@Jul 5 2009, 04:44 AM
פאק כבר 4...
זה גהינום, עד שאני יכול לעבוד [גיל 14] אני לא מועצ עבודה...
הכל גיל 14 ומעלה...
אין לי מטרה לקום בבוקר, ובגלל זה אין לי כוח רצון לקום... אני שם שעון מעורר, מתעורר ב11, שם על SNOOZE ככה עוד חצי שעה 45 דקות, ופשוט אין לי כוח לקום... אני נשאר במיטה עוד איזה חצי שעה >>
למי עוד זה קורה?
וגם לי קורה שגם שאני מתעורר אני רוצה להישאר עוד איזה שעה(ואני נשאר)
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
הייתי אתמול בסיבה והיה את זה, חורשים על זה במועדונים.Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 03:45 AM
מוכר לי אבל אין לי מושג מאיפה.. :XD:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
WTF מזלטוב שי!
אתה גדול ממני ב21 יום גבר =)
נולדתי ב24 ליולי 1995~
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
![]()
![]()
![]()
![]()
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת'ביצים!
</span>
קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~
אני Murcielago חבר צוות בליץ' מפורום אנימה ישראל~
אין לי כוח בשיט!! :XD:Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 03:46 AM
צודק!
ד"א תגיב במשחק שלך XD
אין לי כוח להשקיע ולכתוב במשחק שלי! :XD:
חמוף
דאמט תענו לי >:
כמה הודעות צריך בשביל להגיע לרמה 1? XD
אני מרגיש נטוש
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
![]()
![]()
![]()
![]()
</span>
אני לא אספיק עוד 100 הודעות הלילהOriginally posted by Loveless@Jul 5 2009, 03:46 AM
צודק!
ד"א תגיב במשחק שלך XD
ואני מגיב במשחק רק פעם ביום כי המאמנים בסדרה כמעט נגמרו
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
תודה! באיחור של יום אבל תודה!Originally posted by WickeD@Jul 5 2009, 04:47 AM
WTF מזלטוב שי!
אתה גדול ממני ב21 יום גבר =)
נולדתי ב24 ליולי 1995~
אני לא עובד השנה ~עצלן~
קרדיט לניר
---------------------
לא יודע...Originally posted by WickeD@Jul 5 2009, 03:48 AM
דאמט תענו לי >:
אני מרגיש נטוש
אני התחלתי מרמה 7... :ph34r:
חמוף
אגב, למה אין פורום מוסיקה?
דברו איתי חופשי~
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
![]()
![]()
![]()
![]()
</span>
כל 350 הודעות זה רמהOriginally posted by WickeD@Jul 5 2009, 04:48 AM
דאמט תענו לי >:
אני מרגיש נטוש
קרדיט לניר
---------------------
ג'יגליפאף ורוד מדי!! :angry:Originally posted by Loveless@Jul 5 2009, 03:48 AM
באסה..
אני אוהב את המשחק שלך XD
תן לי גם ג'יגליפאף ואני מסודר לכל המשחק XDDD
חמוף
אה... פייל...
מתי עולה ה'השקעה' ו'פעילות'?
דברו איתי חופשי~
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
![]()
![]()
![]()
![]()
</span>
Don't wonna be a Canadian idiot!
http://hem.bredband.net/jsundblom3/canadian_idiot.mp3
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)