הזה שהכנתי לך בפוטו O:Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 08:42 PM
איזה מתנה? איפה לשים?
את הכתב הפצפון של מי שזה לא יהיה אתה שם ואת שלי לא?! X:
עריכה:וויקד,איך האכעות של הDS שמקבלים?
הזה שהכנתי לך בפוטו O:Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 08:42 PM
איזה מתנה? איפה לשים?
יש לי PSP.. <_<
חמוף
צאק נוריס לשילטון!!
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
צ'אק נוריס קקי.. :XD:Originally posted by Lolick Sama@Jul 5 2009, 08:48 PM
צאק נוריס לשילטון!!
חמוף
איזה מדריך לא עשו בפורום?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
צאק בוא ותן לו בעיטה מסובבת!!!Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 08:50 PM
צ'אק נוריס קקי.. :XD:
אני הוא גיל,
כבר אמרו לי שהוא יתן לי בעיטה מסובבת... :XD:Originally posted by Lolick Sama@Jul 5 2009, 08:51 PM
צאק בוא ותן לו בעיטה מסובבת!!!
אני לא מפחד.. <_<
היטמן אמר שהוא מת כבר.. <_<
חמוף
אתה מסתבך :angry:Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 08:50 PM
צ'אק נוריס קקי.. :XD:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
מה?Originally posted by ~nitay~@Jul 5 2009, 08:46 PM
הזה שהכנתי לך בפוטו O:
טוב ניסיתי להרשם לעוד 2 משחקי תפקידים, שאני אתקבל לפחות לאחד >>
תגידו לי מה אתם חושבים על הרקע שלי D:
http://pokemons.co.il/forum/index.ph...c=13776&st=195
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
![]()
![]()
![]()
![]()
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת'ביצים!
</span>
קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~
אני Murcielago חבר צוות בליץ' מפורום אנימה ישראל~
אז רוח הרפאים שלו תתן לך בעיתה מהחלומות הגרועים ביותר!!Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 08:52 PM
כבר אמרו לי שהוא יתן לי בעיטה מסובבת... :XD:
אני לא מפחד.. <_<
אני הוא גיל,
אמרתי לך כבר שאני לא מפחד.. <_<Originally posted by Tom Pokemon@Jul 5 2009, 08:53 PM
אתה מסתבך :angry:
לוליק- אין לי חלומות גרועים! ;)
חמוף
איך מקבלים אותו?,יש פגיעות פגמים וכו' או שכמו חדש?Originally posted by WickeD@Jul 5 2009, 08:56 PM
מה?
טוב ניסיתי להרשם לעוד 2 משחקי תפקידים, שאני אתקבל לפחות לאחד >>
תגידו לי מה אתם חושבים על הרקע שלי D:
http://pokemons.co.il/forum/index.ph...c=13776&st=195
היטמן טועה! :angry:Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 08:52 PM
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
בעיה שלחOriginally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 09:00 PM
אמרתי לך כבר שאני לא מפחד.. <_<
לוליק- אין לי חלומות גרועים! ;)
אני הוא גיל,
הוא גם הביא כתבה על זה, אם אני זוכר נכון...Originally posted by Tom Pokemon@Jul 5 2009, 09:02 PM
היטמן טועה! :angry:
לוליק- חלומות גרועים זה טוב? :huh:
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)