עכשיו יש לך חלום רע כי הרגע פרצתי לבית שלך XDOriginally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 09:03 PM
הוא גם הביא כתבה על זה, אם אני זוכר נכון...
לוליק- חלומות גרועים זה טוב? :huh:
עכשיו יש לך חלום רע כי הרגע פרצתי לבית שלך XDOriginally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 09:03 PM
הוא גם הביא כתבה על זה, אם אני זוכר נכון...
לוליק- חלומות גרועים זה טוב? :huh:
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
איך פרצת לבית שלי ואני לא רואה אותך..? :huh:Originally posted by Lolick Sama@Jul 5 2009, 09:05 PM
עכשיו יש לך חלום רע כי הרגע פרצתי לבית שלך XD
חוץ מזה, אתה לא יודע איפה אני גר.. <_<
חמוף
צאק אמר לי D:Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 09:06 PM
איך פרצת לבית שלי ואני לא רואה אותך..? :huh:
חוץ מזה, אתה לא יודע איפה אני גר.. <_<
אני הוא גיל,
צ'אק מת...Originally posted by Lolick Sama@Jul 5 2009, 09:10 PM
צאק אמר לי D:
ואל תגיד לי שהרוח שלו אמרה לך.. <_<
חמוף
תוכיח לי שהוא מת!Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 09:14 PM
צ'אק מת...
ואל תגיד לי שהרוח שלו אמרה לך.. <_<
תן את הכתבה!
אני הוא גיל,
שיראה לנו את סרטון ההלוויה שלו!Originally posted by Lolick Sama@Jul 5 2009, 09:16 PM
תוכיח לי שהוא מת!
תן את הכתבה!
את כל המיליונים (של כוכבים) שהיו בה!
אני לא יכול להביא לך את הכתבה... -_-Originally posted by Lolick Sama@Jul 5 2009, 09:16 PM
תוכיח לי שהוא מת!
תן את הכתבה!
לפי מה שאני זוכר אז היטמן אמר לפני כמה זמן שהוא מת והביא כתבה אבל אני לא בטוח.. -_-
חמוף
אז חפס בגוגל!Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 09:25 PM
אני לא יכול להביא לך את הכתבה... -_-
לפי מה שאני זוכר אז היטמן אמר לפני כמה זמן שהוא מת והביא כתבה אבל אני לא בטוח.. -_-
אני הוא גיל,
צ'אק נוריס לא מת! היינו יודעים על זה!
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
http://www.burnedbytheman.com/politics/rip...-heart-failure/Originally posted by Lolick Sama@Jul 5 2009, 09:26 PM
אז חפס בגוגל!
הנה! מצאתי בגוגל ישר על האתר הראשון שהיה שם!
חמוף
למישהו פה יש רעיון למדריך אז שיגיד לי כי אני רוצה לעסות מדריך
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
למה לעשות מדריך? :huh:Originally posted by אמבראון@Jul 5 2009, 09:30 PM
חמוף
אולי תעסה מדרך על פוקיוירוס בכול המשחקים?Originally posted by אמבראון@Jul 5 2009, 09:30 PM
אני הוא גיל,
מה זה פוקיורוסOriginally posted by Lolick Sama@Jul 5 2009, 09:32 PM
אולי תעסה מדרך על פוקיוירוס בכול המשחקים?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
תראו את הקישור שנתתי!! צ'אק נוריס מת! :mellow:
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)