משעמם איתכם
משעמם איתכם
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
שי-יש לך מוסג איזה מדריך אני יכול לעסות כי בדקתי וכול מה שרציתי לעסות עליו מדריך כבר עשו
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
תראו שיחה ישנה של אחותי עם אבא שלי-
אבא שלי: "את מפלצת!"
אחותי: "אני לא!"
אבא שלי: "את מפלצת ויחד עם החברות שלך אתן יכולות להיות מפלצות בע'מ"
חמוף
דודי הדובי-לא...
קרדיט לניר
---------------------
זה כן אותו אחד, אתה פשוט תירגמת מילולית (חובבן...) ואני תירגמתי באופן כולל (ניסוח, משמעות, ביטויים).Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 10:50 PM
תום- זה דומה אבל לא אותו הדבר... חוץ מזה אני רק מביא את זה לפה ומתרגם.. אני לא כתבתי את זה...
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
חחחח
זה יהרוס לכם את השכל
http://www.youtube.com/watch?v=TjD1mzoo7PY
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
![]()
![]()
![]()
![]()
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת'ביצים!
</span>
קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~
אני Murcielago חבר צוות בליץ' מפורום אנימה ישראל~
...Originally posted by Tom Pokemon@Jul 5 2009, 10:56 PM
זה כן אותו אחד, אתה פשוט תירגמת מילולית (חובבן...) ואני תירגמתי באופן כולל (ניסוח, משמעות, ביטויים).
...
...
...
זה אומר שעשית משהו אחר....
...
...
...
...
תגיב למה שכתבתי למעלה...
חמוף
צ'אק נוריס לניהול פוקימונ'ס
קרדיט לניר
---------------------
מז'תומרת "משהו אחר"? לקחתי ת'משפט ותרגמתי אותו כמו שצריךOriginally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 10:58 PM
זה אומר שעשית משהו אחר....
...
תגיב למה שכתבתי למעלה...
ועל מה להגיב?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
תום- על זה... ^ ^ ^ ^ ^ ^Originally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 10:53 PM
אבא שלי: "את מפלצת ויחד עם החברות שלך אתן יכולות להיות מפלצות בע'מ"
חמוף
זה חביבOriginally posted by Zapdos@Jul 5 2009, 10:53 PM
אבא שלי: "את מפלצת ויחד עם החברות שלך אתן יכולות להיות מפלצות בע'מ"![]()
ברמה 16 אני מתפתח
יש למישהו משחק תפקידים שאני יכול להצטרף אליו?
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
![]()
![]()
![]()
![]()
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת'ביצים!
</span>
קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~
אני Murcielago חבר צוות בליץ' מפורום אנימה ישראל~
שי-אתה חושב שהיתנו לי תקופת ניסיון לנהל את מישחקים כללים?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
כמה זמן צריך לחכות עד שמותר לפתוח עוד משחק תפקידים?
חמוף
יש עכשיו "פולישוק"...
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)