אני חופר כי אני משועמם, ואני משועמם כי אתה חופר.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 6 2009, 09:00 PM
אני משעמם? אתה מביא שישיות כמו חופר
אני חופר כי אני משועמם, ואני משועמם כי אתה חופר.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 6 2009, 09:00 PM
אני משעמם? אתה מביא שישיות כמו חופר
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
מממממ 8.7,תאריך מעניין D:
למה?Originally posted by CraZyCatMe@Jul 6 2009, 09:04 PM
מממממ 8.7,תאריך מעניין D:
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
מיאו ככה D:
מה שת'גיד אתה יודע שקבל מאעריך יכול להרוס את המחשב שלךOriginally posted by CraZyCatMe@Jul 6 2009, 09:10 PM
מיאו ככה D:
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
מה שהתכוונתי זה:Originally posted by Tom Pokemon@Jul 6 2009, 09:02 PM
אני חופר כי אני משועמם, ואני משועמם כי אתה חופר.
אני חופר כי אני משועמם, ואני משועמם כי אתה (שי) משעמם.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
דבר ברור,אני לא מבין מה אתה רוצה ממני? XDOriginally posted by פיפלף@Jul 6 2009, 10:11 PM
מה שת'גיד אתה יודע שקבל מאעריך יכול להרוס את המחשב שלך
אני אנסה אוקי הינה זה מתחיל :מה שתומאר שזה יום מיוחד ה7\8 ואתה יודע שקבל של אינטרנט יכול להרוס מחשבOriginally posted by CraZyCatMe@Jul 6 2009, 09:22 PM
דבר ברור,אני לא מבין מה אתה רוצה ממני? XD
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
מה זה קבל של אינטרנט? XDDDDDDD
צביקה הדר קרא לאיזה זמר עכשיו "חתיכת בוטן חמוד שכמוך..." 0_o
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
קבל לרואוטרOriginally posted by CraZyCatMe@Jul 6 2009, 09:26 PM
מה זה קבל של אינטרנט? XDDDDDDD
ואולי תוכל להוריד לי את ההזהרות?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
קבל לראווטר??
WTF
XDDDD
האם יש ריח מוזר בנו"ד?
אהה כבל לראווטר לא הורג את המחשב XDOriginally posted by Loveless@Jul 6 2009, 10:31 PM
הוא מתכוון כבל לראווטר.
פיפילאף תלמד לכתוב V.V
ממש קשה להבין מה אתה אומר =\
הוא יכול להרוג רק את האינטרנט או אותך חחח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)