בסדר אבל ב-PSP יש פוקימון בכלל??
בסדר אבל ב-PSP יש פוקימון בכלל??
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
נכון.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 03:43 AM
נכון, אבל עדיף PSP
ד"א, זה מתחבר לטלוויזיה רק אם יש לך PS3 ואינטרנט אל חוטי אצלך בבית ולא אצל השכנים, וגם אז תוכל לשחק במשחקים של הPS3 בPSP ולפהיפך.
שגיא, נו אז תלך כבר! O_O
לא השירון, אבל צבע הגוףOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 7 2009, 03:48 AM
אהה רצית להעתיק ת'צבע? אז גולם באמת לא מתאים :XD:
ואלמוג-נראלי שיש רק GBA
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
רק בחדשים (סליים) אפשר לחבר לטלויזיה... את השמן (Fat) אי אפשר... :XD:Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 02:47 AM
לא רק בחדשים, והסליים אפשר לפרוץ.
אלמוג-גם אני מתלבט מדי פע אבל שאקנה אקנה PSP כי זה טוב יותר ומשתלם יותר
והפריצה הכי חדשה לסליים לא טובה כל-כך.. :XD:
אל תתוכח, יש לי PSP ואני מבין בזה.. -_-
חמוף
הלכתי לשירותים![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אפשר גם להשתמש ב-PSP כשלט ל-PS3... ;)Originally posted by triner@Jul 7 2009, 02:48 AM
נכון.
ד"א, זה מתחבר לטלוויזיה רק אם יש לך PS3 ואינטרנט אל חוטי אצלך בבית ולא אצל השכנים, וגם אז תוכל לשחק במשחקים של הPS3 בPSP ולפהיפך.
שגיא, נו אז תלך כבר! O_O
חמוף
בעעעע S:Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 02:49 AM
לא השירון, אבל צבע הגוף
ואלמוג-נראלי שיש רק GBA
באלי לשחק בפוקימון משחק נורמלי משהו ממש יפה ב-PSP אם היה היתי ישר אומר PSP כי משחק של GBA זה כבר נמאס!!~!
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
נכון-בקיצור PSP יותר טוב.Originally posted by triner@Jul 7 2009, 03:48 AM
נכון.
שגיא, נו אז תלך כבר! O_O
שקד-לא רק בסליים(ובחדשים) אפשר
קרדיט לניר
---------------------
לא הבנתי למה אתה מתכוון... :POriginally posted by triner@Jul 7 2009, 02:51 AM
הייתי בטוח שזה ברור ממזמן O_O
שקד, אני מאמין שהמחשירים החדשים מתחברים לPS3 בצורה חוטית.
חמוף
חזרתי מהשירותים![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אז מה? יש משחקים פי 10 טובים יותר מפוקימון בPSPOriginally posted by DarkLucario@Jul 7 2009, 03:51 AM
בעעעע S:
באלי לשחק בפוקימון משחק נורמלי משהו ממש יפה ב-PSP אם היה היתי ישר אומר PSP כי משחק של GBA זה כבר נמאס!!~!
קרדיט לניר
---------------------
ב"חדשים" הכוונה לסליים...Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 02:51 AM
נכון-בקיצור PSP יותר טוב.
שקד-לא רק בסליים(ובחדשים) אפשר
את השמן אי אפשר לחבר לטלויזיה.. :XD:
חמוף
נכון, אבל גם לא אחרים(לא סליים) אפשרOriginally posted by Zapdos@Jul 7 2009, 03:53 AM
ב"חדשים" הכוונה לסליים...
את השמן אי אפשר לחבר לטלויזיה.. :XD:
קרדיט לניר
---------------------
בקצב הזה יהיה ממש קל להגיע ל-60%![]()
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)