Pokemon GO
עמוד 95 מתוך 137 ראשוןראשון ... 45859394959697105 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,411 עד 1,425 מתוך 2052
  1. משתמש מנוסה
    כן, אבל בחתיכות ישרות צבע העור של גרבלר יהיה מצויין(בגבנים)
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    דברו איתי חבר'ה
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    תום-אתה על סמים?XD

קרדיט לניר
    ---------------------

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 7 2009, 02:58 AM
    גרבלר הוא בגוון חום-אפור, הוא מושלם&#33;
    אני ינסה... ;)
    אחרי שאני יסיים אני יביא לפה להראות..
    קרן כחולה, נכון? :huh:
    חמוף

5. סקסי כזה שיערות בחזה
    שם: פתח תקווה
    יאלה החלטתיD:
    נראלי אני זז לראות אווטרP

קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik

6. משתמש מנוסה
    אני סיימתי לראות לפני שנה(באנגלית) איזה איטיים אתם.
    ניקולודיון בחיים לא יסיים.
    וטרינר-מתי העונה החדשה של דרק וג&#39;וש

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    אני רואה אוואטר במקביל להגבה כאן בנו"ד
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. וואלק אעע
    שם: י.ש. טרינר
    Originally posted by Zapdos@Jul 7 2009, 03:59 AM
    אני לא זוכר בדיוק...
    איזה חודש-חודשיים אחרי שהוא יצא... אבא שלי קנה לי בסין.. ;)
    שקרן.
    מצמצת ככה.
    טוב אני הולך לשון.
    אם לא תשנו תהיו גמדים ואף אחד לא תרצה להשתין לכיוון שלכם ואז אתם תבכו לדוד טרינר.
    XD

היי. אני טרינר ואני תותח
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    בס"ד , יחי טרינר.
    רותם תניח לי תפילים 3>
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~*DeXTeR*~ צפה בהודעה
    בס"ד יחי טרינר!
    Spoiler ספוילר

9. סקסי כזה שיערות בחזה
    Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 7 2009, 03:02 AM
    אני סיימתי לראות לפני שנה(באנגלית) איזה איטיים אתם.
    ניקולודיון בחיים לא יסיים.
    וטרינר-מתי העונה החדשה של דרק וג&#39;וש
    לא בניקולודיאון.
    התחלתי לראות אווטר שילשום חבר אמר לי זה יפ0ה, חשבתי זה דפוק.
    וראיתי עד עכשיו עד עונה 3 פרק 3 עכשיו עונה 3 פרק 4...

10. אבל הופיר יותר
    תראו את הספר הרביעי... ;)
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    סיימתי ממזמן את כל הפרקים של אוואטר, אבל אני רואה עכשיו שוב סתם לכיף
    ברמה 16 אני מתפתח

12. אבל הופיר יותר
    Originally posted by triner@Jul 7 2009, 03:03 AM
    שקרן.
    מצמצת ככה.
    טוב אני הולך לשון.
    אם לא תשנו תהיו גמדים ואף אחד לא תרצה להשתין לכיוון שלכם ואז אתם תבכו לדוד טרינר.
    זה לא אני זה הסמיילי&#33;&#33; :XD:
    ~בוכה~
    חמוף

13. סקסי כזה שיערות בחזה
    טוב זזתי לראותD:

14. משתמש מנוסה
    די כבר-אני אגיד איך זה יסתיים:
    זוקו יעקוב אחרייהם ויילמד את עצמו ואת אנג כשפות אש. אנג וכולם יצאו לקרב ובעזרת שליטה במצב האווטר, בו יילחם ב4 היסודות בו זמנית. אחרי שהוא ינצח זוקו יהיה שליט אומת האש ויכריז על שלום מחדש

קרדיט לניר
    ---------------------

15. וואלק אעע
    שם: י.ש. טרינר
    Originally posted by Zapdos@Jul 7 2009, 03:59 AM
    אני לא זוכר בדיוק...
    איזה חודש-חודשיים אחרי שהוא יצא... אבא שלי קנה לי בסין.. ;)
    שקרן.
    מצמצת ככה.
    טוב אני הולך לשון.
    אם לא תשנו תהיו גמדים ואף אחת לא תרצה להשתין לכיוון שלכם ואז אתם תבכו לדוד טרינר.

שי, מה נהייתי ד"ר לדרעק וג&#39;וש?&#33;
    מאיפה לי לדעת&#33;?
    XD

היי. אני טרינר ואני תותח
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    בס"ד , יחי טרינר.
    רותם תניח לי תפילים 3>
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~*DeXTeR*~ צפה בהודעה
    בס"ד יחי טרינר!
    Spoiler ספוילר

עמוד 95 מתוך 137 ראשוןראשון ... 45859394959697105 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •