טוב אני משחק בDS אמיתי, בלי פריצות בלי צ'יטים כמו שצריך ואני צריך עזרה לבחור פוקימונים.
אז בבקשה תעזרו לי רק התחלתי עם טורטוויג ואם אפשר גם סט מהלכים לכל פוקימון אני יודה לכם D:
בחתימה שלי יש לינקים לתמונות של כל השישיות שלי, אתה יכול להסתכל בהן ולקחת רעיונות.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
ועוד משהו, כשאני בונה שישייה, קבעתי לעצמי 2 קווים מנחים:
1) כל פוקימון חייב לדעת לפחות מתקפה טובה (חזקה/יעילה) אחת מכל סוג שלו.
2) אני משלב בשישייה שלי את כל ה-HM וגם מהלכים שימושיים (כגון: Dig, Teleport, Flash, False Swipe).
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
חבל לצרף את הhm זה סתם יהרוס לך את השישייה ממש ככה אתה יכול לתפוס בירבל המפותח של בידוף ולמדד אותו את כל הhm הלא הלא טובים כמו cut roch smash הזזת אבנים ותיפוס אבנים ואם אתה רוצה תלמד אותו גם עליית מפלים אבל עצה שלי על תערבב את כל ה hm אבל יש שטובים שיכולים לעזורק לך כמו surf fly שעליהם אני ממליץ מאודOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 4 2009, 11:42 PM
ועוד משהו, כשאני בונה שישייה, קבעתי לעצמי 2 קווים מנחים:
1) כל פוקימון חייב לדעת לפחות מתקפה טובה (חזקה/יעילה) אחת מכל סוג שלו.
2) אני משלב בשישייה שלי את כל ה-HM וגם מהלכים שימושיים (כגון: Dig, Teleport, Flash, False Swipe).
אבל בלי מהלכי שטח (HMים, חפירה, שיגור, וכו') המשחק הרבה פחות נוח, בלי זה צריך ללקחת פוקימון מהמרכז כל פעם שנתקלים במצב שמצריך HM. בדרך שלי אפשר לבנות שישייה שגם מוכשרת לנמצח כל סוג של פוקימון וגם מסוגלת להתמודד עם כל סיטואציה, תאמינו לי שזה משתלם (מנסיון).Originally posted by shlomii4@Jul 5 2009, 10:09 AM
חבל לצרף את הhm זה סתם יהרוס לך את השישייה ממש ככה אתה יכול לתפוס בירבל המפותח של בידוף ולמדד אותו את כל הhm הלא הלא טובים כמו cut roch smash הזזת אבנים ותיפוס אבנים ואם אתה רוצה תלמד אותו גם עליית מפלים אבל עצה שלי על תערבב את כל ה hm אבל יש שטובים שיכולים לעזורק לך כמו surf fly שעליהם אני ממליץ מאוד
ברמה 16 אני מתפתח
זה לא OO"Originally posted by Tom Pokemon@Jul 5 2009, 02:36 PM
אבל בלי מהלכי שטח (HMים, חפירה, שיגור, וכו') המשחק הרבה פחות נוח, בלי זה צריך ללקחת פוקימון מהמרכז כל פעם שנתקלים במצב שמצריך HM. בדרך שלי אפשר לבנות שישייה שגם מוכשרת לנמצח כל סוג של פוקימון וגם מסוגלת להתמודד עם כל סיטואציה, תאמינו לי שזה משתלם (מנסיון).
פשוט עצלות, מה הבעיה פשוט לקחת נגיד למערה פוקימון עבד ואז להוציא במקומו פוקימון שידוע לך שלא תשתמש בו נגיד פוקימון חשמל? או פוקימון שמאומן מספיק לדעתך.
ממש קשה לחזור לעיר לקחת פוקימון עבד ולחזור...
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
"עצלות"? נסה אולי "תושייה", "יעילות", "אסטרטגיה", או "היגיון"!Originally posted by Grotle@Jul 5 2009, 02:39 PM
זה לא OO"
פשוט עצלות, מה הבעיה פשוט לקחת נגיד למערה פוקימון עבד ואז להוציא במקומו פוקימון שידוע לך שלא תשתמש בו נגיד פוקימון חשמל? או פוקימון שמאומן מספיק לדעתך.
ממש קשה לחזור לעיר לקחת פוקימון עבד ולחזור...
לקחת פוקימון עבד על פעם זה מיותר ומסורבל, לשלב בשישייה מהלכי שטח זה שיטה שהוכיחה את עצמה (אפילו אם אני היחיד שניסה). ואם צריך כל פעם להוציא מהשישייה פוקימון חזק בשביל לפנות מקום לעבד זמני, אז זה מחליש את הכוח הקולקטיבי של השישייה, ונניח שאתה נכנס למקום שאתה לא מכיר ומגלה שיש לך שם יריב שכדי לנצח אותו אתה חייב את החזק שביוק החלפת בעבד זמני? אז שוב צריך לחזור למרכז ולהחליף.
ברמה 16 אני מתפתח
אם אתה רוצה שאני הוכיח לך ששישיה עם פוקימון עבד במקום לחלק את הHM לפוקימון יעיל יותר נסה קרב נגדי או נגד כל אחד שיודע לבנות שישיה (אפילו שהיא סוויפרס).Originally posted by Tom Pokemon@Jul 5 2009, 02:49 PM
"עצלות"? נסה אולי "תושייה", "יעילות", "אסטרטגיה", או "היגיון"!
לקחת פוקימון עבד על פעם זה מיותר ומסורבל, לשלב בשישייה מהלכי שטח זה שיטה שהוכיחה את עצמה (אפילו אם אני היחיד שניסה). ואם צריך כל פעם להוציא מהשישייה פוקימון חזק בשביל לפנות מקום לעבד זמני, אז זה מחליש את הכוח הקולקטיבי של השישייה, ונניח שאתה נכנס למקום שאתה לא מכיר ומגלה שיש לך שם יריב שכדי לנצח אותו אתה חייב את החזק שביוק החלפת בעבד זמני? אז שוב צריך לחזור למרכז ולהחליף.
זה פשוט מוטעה, למה לתת לטורטרה (נגיד) סט כזה:
Cut
Wood Hmmer
EQ
Leach Seed
במקום:
Earthquake
Wood Hammer
Leech Seed
Stealth Rock
יש לך טכניקה לסט הראשון בקרב?
אם אין לך בנה בעצמך סט לטורטרה לפי דעתך (תכלול HM) ותגיד לי את האסטרטגיה שלך.
בסט השני האסטרטגיה פשוטה:
טורטרה פותח את השישיה ומשתמש בStealth Rock (כל פוקימון שיוכל יקבל נזק), אם טורטרה שרד (בעזרת ברי שמחליף מתקפת קרח, הרב תוקפים אותו בקרח) הוא משתמש בLeech Seed (במידה ו הפוקימון ל הוריד לא לגמרי או שהוא לא תקף בכלל) ואז משתמש בווד המר או EQ.
תגיד לי עכשיו את האסטרטגיה לסט עם HM לטורטרה.
ולפותח הנושא:
הנה הסט המעלה לטורטרה(יש לך כבר הסבר, לא?):
Torterra
חפץ: Yache Berry
טבע: Impish
EV:
Hp 212|Def 252|Atk 44
יכולת: Overgrow
Earthquake
Wood Hammer
Leech Seed
Stealth Rock
(P.Tank, Entry Hazarder)
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
למפותח של סטארלי, אני לא ממליץ לך FLY אל מתקפה חזקה יותר, תראה:Originally posted by huckanr@Jul 5 2009, 03:11 PM
תודה D:
בינתיים השגתי גם סטארלי שאני מתכוון לפתח מתקפה אחת שלו שאני בטוח שתהיה זה FLY השאר עזרה תתקבל בברכה
וshinx הייתי הולך על המפותח של אלקטאבאז אבל אינלי איך לפתח אותו ><
Staraptor
חפץ: Choice Scarf
טבע: Jolly
EV:
Hp 4|Atk 252|Spd 252
יכולת: Intimidate
Brave Bird
Close Combat
Quick Attack
Steel Wing
(P.Sweepers)
Steel Wing~ נגד החולשות שלו שהם קרח,אבן
Close Combat~ מתקפה מעולה בשבילו, חייב להיות לו בסט
Brave Bird~ מקבל עוד חוזק בגלל סטאב, מתקפת מעופף סוסה אבל מורידה אחוז מהחיים
Quick Attack~ תוקף תמיד ראשון, מתחזק בגלל הסטאב.
והחפץ שנתתי לו יחזק את המהירות שלו אם אני לא טועה או שאני מתבלבל עם התקפה...
סט נפוץ מאוד לו, אבל סוס.
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
גרוטל, הסט של טורטרה שלי זה: ~Wood Hammer, Frenzy Plant, EarthQuake, Cut~ ותאמין לי שהוא לא חלש.
אתה צודק שבקרב נגד מאמן שכן משקיע במתקפות אני בטח אפסיד (והפסדתי, באופן מוחץ), אבל אני מדבר על יעילות בזמן המשחק עצמו (העלילה). הרי אם לא אכפת לך להחליף כל הזמן בין חזקים ועבדים, אז מה קשה לך לבנות שישייה אחת בשיטה שלי בשביל לעבור את המשחק ושישייה אחת בשיטה שלך בשביל קרבות ו'יי-פיי?
ברמה 16 אני מתפתח
אבל פשוט הסט שלך לא טוב.Originally posted by Tom Pokemon@Jul 5 2009, 03:29 PM
גרוטל, הסט של טורטרה שלי זה: ~Wood Hammer, Frenzy Plant, EarthQuake, Cut~ ותאמין לי שהוא לא חלש.
אתה צודק שבקרב נגד מאמן שכן משקיע במתקפות אני בטח אפסיד (והפסדתי, באופן מוחץ), אבל אני מדבר על יעילות בזמן המשחק עצמו (העלילה). הרי אם לא אכפת לך להחליף כל הזמן בין חזקים ועבדים, אז מה קשה לך לבנות שישייה אחת בשיטה שלי בשביל לעבור את המשחק ושישייה אחת בשיטה שלך בשביל קרבות ו'יי-פיי?
יש לך שתי מתקפות עשב, אחת נורמל שלא עוזרת בכלום ומתקפת אדמה חזקה.
במקום זה, עדיין אפילו לא לקרבות WIFI זה סט שלא שמים לפוקימון.
huckanr, פוקימון עבד נוסף.
תלכוד פוקימון מעופף שאפשר לשים לו FLY וDEFOG כמו סטארלי.
ככה שיש לך שני פוקימוני עבד או שפוט תלך.
ויש יותר טובים מלוקסרי. וחוץ מזה לו יש סט שפוט צריך להעמץ מאוד, בגלל HP ICE שקשה מאוד למצוא עליו +הטבע הנכון.
אני ממליץ לך לתפוס פוקימון כמו קדברה או גנגר ולשים להם מתקפת חשמל סוסה, הם במילא חזים מאוד וגם יש להם מהירות (קדברה) או הגנה מיוחדת (גנגר) חזקה מאוד.
אני אוהב לקחת פוקימונים שאני אוהב ולגוון במתקפותיהם.
למשל אני שונא פוקימוני אש אבל אני צריך נכון? אז אני תופס פוקימון שאני אוהב (שבמקרה הזה הוא ליקטיטונג) מלמד אותו מתקפת אש חזקה, אבל הבעיה שהוא יכול ללמוד מTMים והמתקפות האש שהוא יכול ללמוד הם מיוחדות בעוד שהוא פיזי.
אז מה אני עושה? פשוט מאוד הופף אותו לתוקף פיזי ומיוחד יחד! כי הסטט הפיזי שלו וא 85 בעוד שהמיוחד 80 (לא הפרש גדול)
אני שם לו מתקפת אש חזקה וגם חשמל/קרח וגם אקספלוזאין (סטאב בגלל שזה נורמאל וגם מתקפה עם 250 כוח) ועוד מתקפה פיזית חזקה (שבקמה שלי היא EQ).
סתכל, השישיה שלי מורכבת מהסוגים הללו~
לוחם, חרק, עשב, אדמה, מעופף, נורמל, מים, פלדה, חשמל= 9 בסהכ.
אבל אני חייב עוד, כי ככה יקרעו לי תצורה - אבל מצד שני אני אוהב את הפוקימונים שבחרתי אז מה אני עושה? נותן להם ומשפר את המתקפות שלהם, מגוון.
למשל ליקטיטונג שהסוג שלו נורמל נותן לי גם את הסוגים אש, קרח, נורמל ואדמה = 4 סוגים בפוקימון אחד. לא טוב?
מקווה שהבנת. עכשיו תבחר את כל הפוקימונים שאתה אוהב (יותר מ-6) ואני הנסה להפוך את כל הפוקימונים אתה אוהב לשישיה חזקה בשבילך.
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)