שלום אני בדקתי בסרבי ורשוםם לטוגקיס שהוא מקבל התקפות טובות אבל לא רשום באיזה רמה הוא מקבל אותם אז משיהו יכול להגיד לי מתי הוא מקבל את המתקםות שרשומות בסרבי ומה זה אומר שלא רשום את הרמות
לא רשום ת'רמה מפני שאלה מתקפות שהוא כביכול לומד ברגע שהוא מתפתח, אבל בעצם כדי שהוא ילמד אותן אתה חייב ללכת למחזיר המתקפות (בעיר פאסטוריה, בבית ליד הים) ולבקש ממנו שילמד אותו אותן.Originally posted by shlomii4@Jul 5 2009, 01:59 PM
שלום אני בדקתי בסרבי ורשוםם לטוגקיס שהוא מקבל התקפות טובות אבל לא רשום באיזה רמה הוא מקבל אותם אז משיהו יכול להגיד לי מתי הוא מקבל את המתקםות שרשומות בסרבי ומה זה אומר שלא רשום את הרמות
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לא נכון, בדקתי בסרבי, בפלטינה יש ללאבדיסק 50% סיכוי להחזיק קסקס-לב.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 5 2009, 03:45 PM
זה רק בברקת ככה
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
על מה אתה מדבר? בסרבי כתוב בדיוק איפה אפשר לתפוס לאבדיסק - צריך לדוג (Super Rod) בדרך 224 או ליד הליגה.Originally posted by shlomii4@Jul 5 2009, 09:17 PM
זה קשה אבל מה בסרבי אתה לא יכול למצוא את המיקום המדוייק
ברמה 16 אני מתפתח
טוב בסדר אני אנסה אז תעזרו לי בסט לטוגקיס חשבתי על fly זה מה שאני אלמד אותו וקרן סולרית נגד החולשה שלו אבן ואת שאר המתקפות שלו שיש בסרבי וחוץ מזה התכוונתי אם יש בסרבי את המיקום המדוייק של הארט סקל באדמה בלי לאבדיסקOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 5 2009, 09:24 PM
על מה אתה מדבר? בסרבי כתוב בדיוק איפה אפשר לתפוס לאבדיסק - צריך לדוג (Super Rod) בדרך 224 או ליד הליגה.
- אין דבר כזה "מיקום מדויק באדמה", מיקום באדמה הוא תמיד אקראי. אבל למרות זאת זה לא קשה מידי למצוא קסקסי לב בשיטה הזאת.Originally posted by shlomii4@Jul 6 2009, 08:32 AM
טוב בסדר אני אנסה אז תעזרו לי בסט לטוגקיס חשבתי על fly זה מה שאני אלמד אותו וקרן סולרית נגד החולשה שלו אבן ואת שאר המתקפות שלו שיש בסרבי וחוץ מזה התכוונתי אם יש בסרבי את המיקום המדוייק של הארט סקל באדמה בלי לאבדיסק
- ובקשר לקרן סולארית, מחזיר ההתקפות יכול ללמד את טוגטיק "עלה קסום" (Magical Leaf) ואני חושב שזה עדיף על קרן סולארית.
ובכלל, במקום מתקפת עשב עדיף לך מתקפת לוחם, כי זה חזק גם נגד סלע וגם נגד קרח (2 חולשות של טוגקיס), והרי מחזיר ההתקפות יכול ללמד את טוגקיס "כדור הילה".
ברמה 16 אני מתפתח
אז בעצם הסט של טוגקיס יהיה עלים קסומים כדור הילה ומה עוד ה fly שאני אלמד אותו וחיתוך שמים או מתקפה אחרת וגם שווה לי ללמד את טוגקיס fly או שאני אקח פוקימון עבד שילמד את זהOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 6 2009, 01:00 PM
- אין דבר כזה "מיקום מדויק באדמה", מיקום באדמה הוא תמיד אקראי. אבל למרות זאת זה לא קשה מידי למצוא קסקסי לב בשיטה הזאת.
- ובקשר לקרן סולארית, מחזיר ההתקפות יכול ללמד את טוגטיק "עלה קסום" (Magical Leaf) ואני חושב שזה עדיף על קרן סולארית.
ובכלל, במקום מתקפת עשב עדיף לך מתקפת לוחם, כי זה חזק גם נגד סלע וגם נגד קרח (2 חולשות של טוגקיס), והרי מחזיר ההתקפות יכול ללמד את טוגקיס "כדור הילה".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)