Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    טוב שני הפייקים הם סדררת התפתחויות.
    הנה הם:

רק לצורך עיניין, השמאלי מתפתח לימני.

הפייק השמאלי:

שם: אין
    פירוש שם: אין
    שם זמני: Horead
    פירוש שם:
    Hor- Horn= קרן
    ead- Head= ראש
    ראש קרן
    סוג: אופל/נורמל

ת"ב+ציון+הצעות לשיפור+שיפורים (אם יש)+שמות (אם יש).

הפייק הימני:

שם: אין
    פירוש שם: אין
    שם זמני: Fighorn
    פירוש שם:
    Figh- Fighter= לוחם
    orn- Horn= קרן
    לוחם הקרן
    סוג: אופל/לחימה

ת"ב+ציון+הצעות לשיפור+שיפורים (אם יש)+שמות (אם יש).

תזכרו שכבר זמן מה אני לא עושה פייקים!

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Horead? הפירוש של Hore זה "זונה"...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 5 2009, 05:02 PM
    Horead? הפירוש של Hore זה "זונה"...
    Hor&#33; לא Hore&#33;
    אתה ראית בפירוש השם אז אל תעשה כאילו אתה לא מבין&#33;
    ה-e היא של ה-ead שזה קיצור של Head שזה ראש&#33;
    בבקשה לא להגיב תגובות כאלו&#33;

4. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    בימני, הקרן נראית כמו אף ענק, והיד צרה מאוד. עדיף שתעלים את העין השמאלית, הין נראית לא טוב. הכפות ידיים "מרובעות" מדי. חוץ מזה, ההצללה טובה, למרות שכדאי שתעשה יותר הצללה בהירה בראש.
    בשמאלי, הקרן נראית כמו מכת חשמל, העיניים טובות, והפה קטן מדי. חוץ מזה, זה טוב.
    בסה"כ, שניהם בסדר, אבל יש מה לשפר.
    בברכה, דור.

רואים שלא הכנת הרבה זמן-ליתר דיוק המון זמן...
    בשמאלי-
    זה אמור להיות כדור?כי ההצללה ממש לא גורמת לזה להראות ככה...
    היא צריכה להיות עגולה יותר,והצבעים דומים יותר.
    הקרן לא נראית כמו קרן,אלא יותר בכיוון של דף לבן מצ&#39;וקמק...
    חוץ מזה די סבבה...
    6.5/10...
    הימני-
    הרבה יותר טוב.
    ההצללה גם פה צריכה להיות כדורית יותר,כדאי לך להסתכל על עבודות של מתקדמים יותר ולראות איך הם מצלילים.
    השיניים סימטריות מידי.זה לא כזה נורא,אבל זה נראה פחות "אמיתי"
    הקרן/אף עקום/ה,צריך לסדר אותה...ההצללה בה די סבירה.
    הידים יצאו לך ממש טובות,קצת עובי לא יזיק להם,אבל כעיקרון הם הדבר הכי טוב שהצלחת לצייר בפייק הזה(לדעתי).במיוחד היד השמאלית שלו,כי הימנית עדין זקוקה לשיפור...
    6.8/10

לסיכום:לשפר הצללה וציור.
    מקווה שעזרתי ולא חפרתי :XD:

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by דרגונייט@Jul 5 2009, 05:08 PM
    Hor&#33; לא Hore&#33;
    אתה ראית בפירוש השם אז אל תעשה כאילו אתה לא מבין&#33;
    ה-e היא של ה-ead שזה קיצור של Head שזה ראש&#33;
    בבקשה לא להגיב תגובות כאלו&#33;
    לא עשיתי כאילו אני לא מבין, בסה"כ התלוצצתי.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    זה נראה כמו שני עיגולים גדולים, עם ידיים עקומות וגזר על הפנים ם:
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

8. משתמש מנוסה
    אתה כל הזמן חוזר על עצמך כל הזמן אתה עושה עיגולים ענקיים ללא שום תוכן, תעשה אותם טיפה יותר שונים שיהיה להם גוף שמופרד מהראש.
    דבר איתי בפרטי אני אנסה לעזור לך טיפה עם אתה רוצה.

9. משתמש מנוסה
    הראשון טוב אבל בשני יש מה לשפר
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    לא משהו, הם די חסרי צורה... 10&#092;6.5 לשניהם.

אה, וזונה זה Whore, אבל מבטאים Hore, כמו Who.
    בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
    קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •