אייזה באסה. -___-
בואו נסתכל על זה מזווית מבט מקצועית, מבחינת הסוגים שמציעים לנו בהתחלתיים, אף אחד מהם לא שווה יותר מדי, כמובן שאותו הדבר לגבי המתקפות שהם לומדים.
אך אנו יודעים שנשתמש בהתחלתי, ולכן צריך לבדוקל מי יש את הסטאטים הכי טובים, או לאיזה התחלתי אין פוקימון טוב כמווה מאותו הסוג במשחק, ככה שאם תבחר בפרליגייטור שלא תיתקע עם פוקימון עשב שלדעתך לא טוב.
הסטאטים בצורת המינימום אצל מגניום:
80-חיים
82-התקפה
100-הגנה
83-התקפה מיוחדת
100-הגנה מיוחדת
80-מהירות
אצל פרליגטור:
85-חיים
105-התקפה
100-הגנה
79-התקפה מיוחדת
83-הגנה מיוחדת
78-מהירות
ואצל טייפלוז'ן:
78-חיים
84-התקפה
78-הגנה
109-התקפה מיוחדת
85-הגנה מיוחדת
100-מהירות
כמו שאתם רואים, טייפלו כמובן מתאים את עצמו להתקפות האש עם ספשל התקפה גבוהה מאוד, ומהירות שגבוהה מהשניים האחרים מה שמוסיף יתרון לפוקימון, חולשתו היא בהגנתו הרגילה שנמוכה בהרבה משני האחרים והגנתו המיוחדת צמודה לזו של פרליגטור ונמוכה מזו של מגניום.
פרליגטור בעל התקפה והגנה גבוהות, פוקימוון שיכול לשרוד זמן רב, ואצל מגניום למעשה שתי ההגנות גבוהות.
אז החליטו מה אתם רוצים והאם תמצאו פוקימון אחר מהסוגים של ההתחלתיים האחרים שיענה לדרישותיכם!
אני אישית מעדיף בהסתכלות שכזו את טייפלוז'ן, מהירות גבוהה שמאפשר לתקוף ראשון ברוב הפעמים, והתקפה מיוחדת גבוהה שבעזרת התקפות אש כמו להביור ופיצוץ אש וכו', יכולות ליצור פוקימון טוב, במיוחד שחיסרון ההגנה קצת מוריד מערכו כאשר אתה תוקף ראשון.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מכיוון שאני רוצה ללמד את פוקימון המים שלי surf, לפי הנתונים שרשמת אני כנראה אתחיל עם סינדקוויל ואתפוס אחר כך פוקימון מים.Originally posted by Captain Hook@Aug 13 2009, 08:55 PM
בואו נסתכל על זה מזווית מבט מקצועית, מבחינת הסוגים שמציעים לנו בהתחלתיים, אף אחד מהם לא שווה יותר מדי, כמובן שאותו הדבר לגבי המתקפות שהם לומדים.
אך אנו יודעים שנשתמש בהתחלתי, ולכן צריך לבדוקל מי יש את הסטאטים הכי טובים, או לאיזה התחלתי אין פוקימון טוב כמווה מאותו הסוג במשחק, ככה שאם תבחר בפרליגייטור שלא תיתקע עם פוקימון עשב שלדעתך לא טוב.
הסטאטים בצורת המינימום אצל מגניום:
80-חיים
82-התקפה
100-הגנה
83-התקפה מיוחדת
100-הגנה מיוחדת
80-מהירות
אצל פרליגטור:
85-חיים
105-התקפה
100-הגנה
79-התקפה מיוחדת
83-הגנה מיוחדת
78-מהירות
ואצל טייפלוז'ן:
78-חיים
84-התקפה
78-הגנה
109-התקפה מיוחדת
85-הגנה מיוחדת
100-מהירות
כמו שאתם רואים, טייפלו כמובן מתאים את עצמו להתקפות האש עם ספשל התקפה גבוהה מאוד, ומהירות שגבוהה מהשניים האחרים מה שמוסיף יתרון לפוקימון, חולשתו היא בהגנתו הרגילה שנמוכה בהרבה משני האחרים והגנתו המיוחדת צמודה לזו של פרליגטור ונמוכה מזו של מגניום.
פרליגטור בעל התקפה והגנה גבוהות, פוקימוון שיכול לשרוד זמן רב, ואצל מגניום למעשה שתי ההגנות גבוהות.
אז החליטו מה אתם רוצים והאם תמצאו פוקימון אחר מהסוגים של ההתחלתיים האחרים שיענה לדרישותיכם!
אני אישית מעדיף בהסתכלות שכזו את טייפלוז'ן, מהירות גבוהה שמאפשר לתקוף ראשון ברוב הפעמים, והתקפה מיוחדת גבוהה שבעזרת התקפות אש כמו להביור ופיצוץ אש וכו', יכולות ליצור פוקימון טוב, במיוחד שחיסרון ההגנה קצת מוריד מערכו כאשר אתה תוקף ראשון.
ופוקימון עשב טהור הוא פוקימון בעייתי, מכיוון שהוא חלש מול כ"כ הרבה סוגים.
אבל יש סיכוי שהסטאטוסים ישתנו בין DP למשחקים האלה, למרות שהסיכויים נמוכים מאוד.
אני יתחיל עם סינדקוויל
http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1191048.gif
=http://www.pokeplushies.com/feed/1191048]Click here to feed me a fruir=http://www.dinomon.com]Get your own at Dinomon
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)