Pokemon Academy
עלילה
עשרים שנה לפני הקמת האקדמיה חוקר פשוט בשם שינג'י מצא על אי קטן באמצע האוקיינוס מקור כח מיסתורי ועתיק שהגיע מליבת האי,
ההשארה שלו הייתה שמדובר בפוקימון רב עוצמה אדיר ואולי חזק יותר מכל פוקימון שנראה אי פעם,
במטרה לחקור בלי שום הפרעות ובצורה שקטה ומסודרת הוא גייס כספים רבים ממקורות שונים ומיסתוריים והקים על האי את אקדמיית הפוקימונים,
הקמת האקדמיה הייתה בשבילו סיפור כיסוי ועזרה לבן שלו שהרגיש כמו מאמן שנכשל במסע שלו והיה זקוק לחיזוק ולאימון טובים.
על אי קטן בעולם הפוקימונים סמוך למחוז אינדיגו נמצאת אקדמיית הפוקימונים,
האקדמייה מחולקת לשלושה בתים הבית "צ'אריזרד אדום" שנחשב לבית הגרוע ביותר,
"ווינאזור ירוק" הבית שנחשב לבית הבינוני ו"בלאסטויז כחול" הבית של המאמנים הטובים ביותר.
שנה חדשה עומדת להתחיל באקדמיה והגיע התור שלכם לנסות להתקבל ולהפוך למאמנים הטובים ביותר באקדמיה,
תעשו משימות, תילחמו בקרבות, תאמנו את הפוקימונים שלכם ותילחמו בתחרויות השונות במטרה להפוך לטובים ביותר ולקבל את הדירוג הטוב ביותר!
רינג... רינג... רינ.. אתם מתעוררים בבוקר לצלילי השעון המעורר ביום חדש כאשר אתם מוכנים בכל רמח איבריכם למבחני אקדמיית הפוקימונים,
אתם מתארגנים במהירות ורצים בהתרגשות לעבר שערי האקדמיה!
פתיחה
אתם צועדים לעבר שערי האקדמיה בהתרגשות כאשר את אוחזים פוקדור ביידכם ומוכנים למבחני הכניסה,
מה תעשו?
חוקים
1.אין להספים.
2.אסור לכתוב אחרי שאני מגיב ופספסתי את ההודעה שלכם "מה איתי?" וכדומה אני יערוך ויגיב לכם ומידה ולא שלחו לי הודעה פרטית.
3.אין להפריע לרצף המשחק עם שאלות/הערות וכדומה תשלחו לי אותם בהודעה פרטית.
4.וכמובן שחוקי הפורום בלי יוצא מהכלל חלים גם כאן!
ההרשמה סגורה!
אתגרים באקדמיה
האתגרים ייחשפו במהלך המשחק*
אוונטים במשחק
מי שפותח את עמוד 10 יקבל
מי שפותח את עמוד 20 יזכה לפגוש דמות מיסתורית שתשנה את חייו באקדמיה!
מקומות באקדמיה
היכל בית הספר
היכל בית הספר הוא הבניין המרכזי באקדמיה בו התלמידים מבלים עשר שעות כל יום בשיעורים שונים כמו:תיאום פוקימונים, פוקימונים פרהיסטוריים וכו'.
זירת הקרב
באקדמיה ישנה זירת קרב רשמית לקרבות הרשמיים שבה נערכים מבחנים, קרבות על נקודות באקדמיה וכו'.
אגם הוקטרייה
אגם הוקטרייה הוא אגם ענק באקדמיה המוצף בשלל פוקימוניים פראייים, לעיתים נערכים באגם שיעורי טבע, תחרויות שונות וכו'.
יער הסקייטה
יער הסקייטה הינו יער גדול מאוד הסמוך למגורי צ'אריזרד אדום,
ביער מבוצעים שיעורי טבע שונים, תחרויות שונות וכו'.
בנוסף ביער משוטטים פוקימונים פראיים רבים שניתן לתפוס בכל עת.
הרי הלוטוס
הרי הלוטוס הם קבוצה של שלושה הרים בהם נמצאים פוקימונים פראיים רבים, אחד ההרים הוא הר געש, השני הוא הר עם מערות מתכת רבות והשלישי הוא הר רגיל.
ההרים משמשים גם כסביבה לשיעורי טבע ולתחרויות שונות כמו טיפוס, חציבת אבנים וכו'.