אילו פוקימונים משתמשים בדאבל טים?(שהם משכפלים את עצמם)
אני צריך תמונות ושמות![]()
אילו פוקימונים משתמשים בדאבל טים?(שהם משכפלים את עצמם)
אני צריך תמונות ושמות![]()
הבקשה שלך בעייתית.
באופן עקרוני, בודקים דבר כזה לפי המשחקים.
הבעיה היא שכל דור של משחקים, ואפילו בתוך הדורות, המתקפות שפוקימונים לומדים משתנות.
אם פוקימון יכל ללמוד דאבל טים באדום וכחול, יכול להיות שביהלום ופנינה הוא כבר לא יכול ללמוד.
בנוסף, בסדרה יש מקרים שפוקימונים משתמשים במתקפה שלפי המשחקים הם כלל לא יכולים ללמוד.
בכל מקרה, הנה רשימה של פוקימונים שיכולים ללמוד את המתקפה הזו ביהלום, פנינה ופלטינה:
http://serebii.net/attackdex-dp/doubleteam.shtml
http://serebii.net/attackdex/doubleteam.shtml
רשימה שיכולים ללמוד במשחקי הגיימבוי אדוונס (כמו: אדום אש, רובי, ספיר ועוד...)
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אוקיי
ועוד שאלה:
יכול להיות שאחרי העונה הזאתי פוקימון יגמר?
(אני ממליץ לעשות בפורום הזה בנעוץ מין אשכול "שאלות")
יש נושא השערות תכנסOriginally posted by TreeCko@Jul 10 2009, 11:18 PM
אוקיי
ועוד שאלה:
יכול להיות שאחרי העונה הזאתי פוקימון יגמר?
(אני ממליץ לעשות בפורום הזה בנעוץ מין אשכול "שאלות")
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הנושא ננעל.
הפותח קיבל את תשובתו P:
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)