אני עומד לתת עכשיו משוב רציני. יכול להיות שהוא יפגע מאוד באתר, אבל אני כמה שיותר כנה.
אני רוצה לשאול את המנהלים: אתם באמת חושבים שמגיע לאתר הזה לקבל את התואר "האתר הישראלי של פוקימון"?
אני רוצה לציין המון נקודות שליליות, שמונעות זאת.
ראשית, אני לא ממש בטוח לגבי הידע של המנהלים בשפה האנגלית, ובפוקימון.
לפי מה שראיתי, זה לא משהו.
שנית, הבטתי במדריכי הדמויות באתר, והתאכזבתי בצורה נוראית. שמות לא נכון, תירגומים לא נכונים (כשאפשר להשתמש בשם מהדיבוב), ואפילו טעויות לגבי האנימה עצמה.
גם השפה העברית עצמה לא טובה.
בנוסף, המעדכנים. רק אחד מהם עושה עבודה טובה, ואני לא זוכר מי זה. כל השאר מתרגמים בצורה לא טובה, מוסרים מידע שגוי, ואף מעתיקים מידע, ולא מסוגלים לכתוב בעצמם את המידע.
הם גם לא שולטים היטב בשפה העברית. הם נלחמים לפעמים גם על הדעות השגויות שלהם, כמו המספור, שהוא אינו קבוע, ולא ברור, אבל הם לא לומדים מטעויות, וממה שמעירים להם. אין לי מושג איך הם נבחרו.
והדבר האחרון הוא עמודים חסרי תועלת באתר. לדוגמא, העמוד פוקימונים מוקדמים; המצאה מופרכת ומטומטת של אחד המשתמשים כאן, מה שיש בו גם מידע שגוי. השני הוא התפתחויות איווי. לא הבנתי מה מיוחד בפוקימון הזה, שהוא מקבל עמוד מיוחד משלו. אז יש לו שבע התפתחויות. וזה שפוריגון 2 לא הופיע אף פעם באנימה, אומר שהוא יקבל עמוד משלו?
אני מקווה שתסיקו את המסקנות מכאן, ואולי תשתפרו, ואולי, רק אז, תוכלו להתקרב לתואר הזה של "האתר הישראלי".
- - - - -
מצא את המטמון
הרמז הבא שלכם נמצא ב:
מתיחה הגדולה ביותר של הפורום