Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    חלומות צלולים:

מהו חלום צלול?
    חלום צלול הינו חלום, בו אתה מודע לפעולות שאתה עושה, אתה שולט בחלום כולו ולרב, רואה הכל גם מהעיניים שלך וגם מהצד.

מהם היתרונות של חלומות צלולים?
    לחלומות צלולים יש כמה יתרונות:
    הם יכולים למנוע סיוטים
    הם יכולים למנוע מקרים לא נעימים של סהרוריות (שהשרירים בגוף אינם משותקים בזמן שינה וזה גורם לך לבצע מה שקורה בחלום).
    אתה שולט בחלום ויכול לעשות אותו מגניב כמו משחק או כ דבר אחד. לדוגמא:
    בחלום רגיל אתה משרת של מלך ולא נותנים לך יחס טוב
    בחלום צלול, אתה יכול לשנות את זה ולעשות שאתה תהיה המלך

בנוסף, בחלום צלול אתה יכול ליצור דברים משום מקום, לגרום לאנשים להגיד מהשאתה רוצה שהם יגידו (בחלום) ואתה מסוגל להעיר את עצמך. אתה מסוגל לחשוב, דמיין ולעשות דברים שבדרך כלל אין לך זממן לעשות אום במשך היום.

שיטה ליצירת חלום צלול:
    אני מכיר רק שיטה אחת ולמדתי עליה באוניברסיטה:
    אחת לכמה דקות כשאתה ער, לצבוט את עצמך, לסטור לעצמך או דבר אחר שיכול להעיר אותך תוך כדי זה שאתה שואל "אני חולם?". בצורה כזו אתה תתרגל לעשות את זה ואז בזמן שאתה חולם, המוח של מתוך הרגל יעלה את המחשבה "האם אני חולם?" בכל חלום, כשהשאלה הזו מועלת היא גורמת לך לשלוט בחלום. השיטה בדרך כלל עובדת וליא היא עבדה מספר פעמים.

ההבדל בין חלום צלול לסהרוריות:
    הוספתי את זה כי אנשים מתעקשים שבחלום צלול, מה שאתה חולם קורה.
    סהרוריות- יש שני סוגים של סהרוריות:
    1) סהרוריות קבועה- קוראת הרבה פעמים. בדרך כל זו בעיה תורשתית שמונעת מהשרירים להיות רפויים ומשותקים בזמן השינה.
    נ.ב.: המוח אינו שריר!

2) סהרוריות חד פעמית- נדירה וכמעט שאינה קוראת לאדם שיש לו את הבעיה הזו. בעיה זו קוראת לאדם אחת ל...

חלום צלול:
    חלום רגיל שבשליטתך. לא בכל חלום צלול האדם סהרורי! בדרך כלל כל השרירים של האדם רפויים ומשותקים בחלום כזה והמוח הוא האיבר היחיד שמתפקד.
    נ.ב.: המוח אינו שריר!

מקווה שעזרתי :lol:

נ.ב.: אם הנושא לא קשור לפה, תעבירו אותו לפורום אחר בקהילה.

כל הזכויות שמורות! אין לגנוב או להעתיק בלי לבקש אישור!

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    מגניב :lol:
    חבל רק שהשיטה מצריכה פיתוח הרגל חדש
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. מורחקים
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 7 2009, 02:51 PM
    מגניב :lol:
    חבל רק שהשיטה מצריכה פיתוח הרגל חדש
    אני יודע...
    גם לי בהתחלה זה היה קשה אבל אחרי שמבצעים את זה מספר מסויים של פעמים, זה הופך למעיין הרגל שקשה לשבור.

4. משתמש מנוסה
    הבעיה שלי היא בכלל להתחיל את ההרגל :P
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    יש אתר מיוחד לכך בעברית, עם שיטות לעשות זאת.
    ואם מותר לי להגיד, אתה ממש טועה.
    חלומות צלולים לא יכולים למנוע סיוטים..
    למעשה, חלומות צלולים גורמים לסיוטים.
    כיוון שהאתה מודע לכך, המוח שלך עדיין מבולבל מהתהליך, לכן למשל שאתה מסתכל במראה אתה יכול לראות דמות שונה ממך, אפילו לראות משהו שיעלה לך את לחץ הדם, מה שמסוכן במידה מסויימת.
    כדי לזהות חלום צלול אתה יכול למשל להסתכל בשעון:
    למשל השעה 14:43 ואחר כמה שניות יהיה כתוב 17:22
    אז כדאי לבדוק אם זה חלום צלול לפני שאתה קופץ מהגג של הבית שלך כדי לעוף..
    ε(●̮̮̃•̃)з

6. מורחקים
    Originally posted by Zuko@Jul 7 2009, 03:13 PM
    יש אתר מיוחד לכך בעברית, עם שיטות לעשות זאת.
    ואם מותר לי להגיד, אתה ממש טועה.
    חלומות צלולים לא יכולים למנוע סיוטים..
    למעשה, חלומות צלולים גורמים לסיוטים.
    כיוון שהאתה מודע לכך, המוח שלך עדיין מבולבל מהתהליך, לכן למשל שאתה מסתכל במראה אתה יכול לראות דמות שונה ממך, אפילו לראות משהו שיעלה לך את לחץ הדם, מה שמסוכן במידה מסויימת.
    כדי לזהות חלום צלול אתה יכול למשל להסתכל בשעון:
    למשל השעה 14:43 ואחר כמה שניות יהיה כתוב 17:22
    אז כדאי לבדוק אם זה חלום צלול לפני שאתה קופץ מהגג של הבית שלך כדי לעוף..
    מה?&#33;
    תקשיב, יש הבדל בין חלום צלול לסהרוריות.
    לא בכל חלום צלול השרירים לא משותקים&#33;
    להפך, המוח לא מבולבל, המוח מתפקד כרגיל, כמו בכל יום.
    ובחלום צלול, אם נגיד שולפים עליך סכין, אתה פשוט מדמיין שהסכין הוא גזר ושהוקף הוא ארנב וזה מה שהם הופכים להיות.

7. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    לי פעם היה חלום כזה
    היו 3 כאלו בערךךך

8. משתמש מנוסה
    זה ממש לא כמו שאתה חושב, המוח מבולבל,
    אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל אני יודע מה שאני אומר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. משתמש מנוסה
    סתם דבר דפוק פעם היה לי חלום צלול על צבי הנינגה 0O
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

10. מורחקים
    Originally posted by Zuko@Jul 7 2009, 03:18 PM
    זה ממש לא כמו שאתה חושב, המוח מבולבל,
    אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל אני יודע מה שאני אומר.
    אני אומר לך שלמדתי על זה באוניברסיטה&#33;
    אני בכיתה אקדמית ויצאנו לסיור באוניברסיטה ולמדנו פסיכולוגיה של החלום אז אל תאמר דברים שאתה לא מבין בהם&#33;

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 04:23 PM
    אני אומר לך שלמדתי על זה באוניברסיטה&#33;
    אני בכיתה אקדמית ויצאנו לסיור באוניברסיטה ולמדנו פסיכולוגיה של החלום אז אל תאמר דברים שאתה לא מבין בהם&#33;
    בסדר, אם אתה אומר אני סתם ממציא שטויות.
    אז אולי יכול להסביר לי איך אפשר להאריך חלום צלול?
    או האם אפשר לתקשר עם אנשים הישנים לידך בעת חלום כזה?
    או אולי שיטות בשביל להכנס לחלום צלול?
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. מורחקים
    Originally posted by Zuko@Jul 7 2009, 03:26 PM
    נתתי שיטה להכנס לחלום צלול.
    אתה יכול לתקשר אם אנשים בזמן חלום צלול אם אתה סהרורי.
    ואי אפשר להאריך חלום צלול. כל חלום נמשך 25 דקות. כל מחזור שינה נמשך 90 דקות ומתוכם 25 דקות של חלום. בן אדם מתעורר אחד לשעה וחצי (90 דקות). לפעמים זו התעוררות חלקית כך שלא מרגישים, יודעים או זוכרים ולפעמים זו התעוררות מלאה. אבל אם אדם יתעורר לפני שנגמר מחזור שינה (נגיד אחרי 80 דקות במקום 90) אז הוא לא יזכור את החלום. אם הוא יתעורר כרגיל אחרי 90 דקות אז הוא יזכור את החלום.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Zuko@Jul 7 2009, 03:26 PM
    לתקשר עם אנשים? יענו חלום משותף? חלום משותף וחלום צלול זה שני דברים לא קשורים (אם יש בכלל דבר כזה חלום משותף).
    ברמה 16 אני מתפתח

14. מורחקים
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 7 2009, 03:53 PM
    לתקשר עם אנשים? יענו חלום משותף? חלום משותף וחלום צלול זה שני דברים לא קשורים (אם יש בכלל דבר כזה חלום משותף).
    אין דבר כזה חלום משותף =/
    הוא התכוון לדבר אם אנשים מתוך שינה. (נכון?)

15. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    בחלום הראשון זה היה כמו קונטר סטרייק שהיה לי רובה והייתי באיזה מקום מוזר כזה
    החלום השני שהייה איזה קוסמת רעה כזותי בבית שלי ידעתי שאני ישן אבל לא הצלחתי לקום=[
    והשלישי שפעם אחת שאני ובן דוד שלי ירדנו לביוב להרוג תנינים [XD] ואז באו אליונו מיפלצות עם כנפיים

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •