חלומות צלולים:
מהו חלום צלול?
חלום צלול הינו חלום, בו אתה מודע לפעולות שאתה עושה, אתה שולט בחלום כולו ולרב, רואה הכל גם מהעיניים שלך וגם מהצד.
מהם היתרונות של חלומות צלולים?
לחלומות צלולים יש כמה יתרונות:
הם יכולים למנוע סיוטים
הם יכולים למנוע מקרים לא נעימים של סהרוריות (שהשרירים בגוף אינם משותקים בזמן שינה וזה גורם לך לבצע מה שקורה בחלום).
אתה שולט בחלום ויכול לעשות אותו מגניב כמו משחק או כ דבר אחד. לדוגמא:
בחלום רגיל אתה משרת של מלך ולא נותנים לך יחס טוב
בחלום צלול, אתה יכול לשנות את זה ולעשות שאתה תהיה המלך
בנוסף, בחלום צלול אתה יכול ליצור דברים משום מקום, לגרום לאנשים להגיד מהשאתה רוצה שהם יגידו (בחלום) ואתה מסוגל להעיר את עצמך. אתה מסוגל לחשוב, דמיין ולעשות דברים שבדרך כלל אין לך זממן לעשות אום במשך היום.
שיטה ליצירת חלום צלול:
אני מכיר רק שיטה אחת ולמדתי עליה באוניברסיטה:
אחת לכמה דקות כשאתה ער, לצבוט את עצמך, לסטור לעצמך או דבר אחר שיכול להעיר אותך תוך כדי זה שאתה שואל "אני חולם?". בצורה כזו אתה תתרגל לעשות את זה ואז בזמן שאתה חולם, המוח של מתוך הרגל יעלה את המחשבה "האם אני חולם?" בכל חלום, כשהשאלה הזו מועלת היא גורמת לך לשלוט בחלום. השיטה בדרך כלל עובדת וליא היא עבדה מספר פעמים.
ההבדל בין חלום צלול לסהרוריות:
הוספתי את זה כי אנשים מתעקשים שבחלום צלול, מה שאתה חולם קורה.
סהרוריות- יש שני סוגים של סהרוריות:
1) סהרוריות קבועה- קוראת הרבה פעמים. בדרך כל זו בעיה תורשתית שמונעת מהשרירים להיות רפויים ומשותקים בזמן השינה.
נ.ב.: המוח אינו שריר!
2) סהרוריות חד פעמית- נדירה וכמעט שאינה קוראת לאדם שיש לו את הבעיה הזו. בעיה זו קוראת לאדם אחת ל...
חלום צלול:
חלום רגיל שבשליטתך. לא בכל חלום צלול האדם סהרורי! בדרך כלל כל השרירים של האדם רפויים ומשותקים בחלום כזה והמוח הוא האיבר היחיד שמתפקד.
נ.ב.: המוח אינו שריר!
מקווה שעזרתי :lol:
נ.ב.: אם הנושא לא קשור לפה, תעבירו אותו לפורום אחר בקהילה.
כל הזכויות שמורות! אין לגנוב או להעתיק בלי לבקש אישור!