Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    אני לא כל כך מבין בדברים האלה אבל לי יש הרבה פעמים דברים כאלה:
    אני סהרורי (נראה לי) ואני קם מהמיטה ועושה המון דברים, גם לדבר-ואני לא זוכר כלום
    אני רק הבנתי שיש חלום קבוע(סיוט כזה) שחוזר על עצמו שקורה לי את זה( אני מודע לזה רק אחרי שאני קם בבוקר ומספרים לי מה היה לי בלילה)
    לדוגמא: פעם אחת הלכתי לשרותים ועשיתי שטויות ולא זכרתי כלום!!
    רק אולי חלקים מהחלום המפחיד..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by IBen@Jul 7 2009, 03:58 PM
    בחלום הראשון זה היה כמו קונטר סטרייק שהיה לי רובה והייתי באיזה מקום מוזר כזה
    החלום השני שהייה איזה כוסמת רעה כזותי בבמית שלי ידעתי שאני ישן אבל לא הצלחתי לקום=[
    והשלישי שפעם אחת שאני ובן דוד שלי ירדנו לביוב להרוג תנינים [XD] ואז באו אליונו מיפלצות עם כנפיים
    הייתה לך שליטה על חלום האלה? כי זה שאתה זוכר אותם לא הופך אותם לצלולים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    הדף המידעי הזה ביזבז לי חצי דקה מהחיים...
    אם אתה שולט במה שאתה חולם אתה לא חולם -.-
    זה סתם שטויות וגם אם זה היה נכון זה לא מעניין ם:
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi@Jul 7 2009, 04:32 PM
    חלקנו דווקא חושבים שזה מאוד מעניין -_-
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    לי יש חלום שכל שנה באותו יום אני חולם אותו אין לי מושג למה אבל אני זוכר שזה היה עם דינוזאורים

6. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by לידור@Jul 7 2009, 05:04 PM
    לי יש חלום שכל שנה באותו יום אני חולם אותו אין לי מושג למה אבל אני זוכר שזה היה עם דינוזאורים
    אתה שולט בו?
    וניר- אז אותך זה לא מעניין וזה שורף לך חצי דקה מהחיים, אל תיקרא אותו. יש אנשים שמעניין אותם איך שולטים בחלומות.

7. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    Originally posted by Waluigi@Jul 7 2009, 04:32 PM
    אם אין לך מה לכתוב אל תכתוב&#33;
    ום אל תענה לי למה אני לא אתרך לקראו את ההודעה שלך&#33;
    כל לי היה חלום כזה אתה מודע לזה אבל אתה ממשיך לחלום וזה לא דימיון למה יש דברים שאתה לא חושב עליהם והם קורים

8. the bitch is back
    יש עוד דרך האמת O:
    ככה לימדו אותי את השיטה הזאת להיתרכז במשהו למשל טיקטוק של שעון, קצב נשימה או משהו קבוע ואז להירדם ואז לשאול את השאלה "האם אני חולם?"
    אבל לא ידעתי שלצבוט את עצמך גם עוזר =]
    אבל רעיון ממש טוב פרסם את זה פה ^_^
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. ~TyLeR~
    Guest
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 03:52 PM
    אני יודע...
    גם לי בהתחלה זה היה קשה אבל אחרי שמבצעים את זה מספר מסויים של פעמים, זה הופך למעיין הרגל שקשה לשבור.
    כמה חלומות צלולים היו לך? XD

אני לא מאמין שיש כזה דבר חלומות צלולים XDDD

בכלל,חלק מהחלומות שלי הם על חתולים וחלק על בנות (חלומות כחולים אל תשאלו ><)

• מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by CraZyCatMe@Jul 7 2009, 08:12 PM
    כמה חלומות צלולים היו לך? XD

אני לא מאמין שיש כזה דבר חלומות צלולים XDDD

בכלל,חלק מהחלומות שלי הם על חתולים וחלק על בנות (חלומות כחולים אל תשאלו ><)
    היה לי מלא חלומות צלולים...
    עוד מאז שהייתי בן 5 (חלמתי שמכשפה על מטאטא רודפת אחרי עד לגג של בניין ואז גרמתי לה לפו מהמטאטא).

היו לי בערך 15-25 חלומות צלולים בחיים...

• משתמש מנוסה
    אני זוכר חלום צלול אחד שהיה לי, ואני בספק אם היו לי יותר מ-3.
    ברמה 16 אני מתפתח

• משתמש מנוסה
    חח היו לי כמה חלומות צלולים אבל הם משעממים פעם היה לי סיוט צלול התחלתי ליצעוק לעצמי "חיים תתעורר" זה היה מפחיד... אני מעדיף את החלומות הרגילים הם הכי מגניבים כשאתה לא יודע שזה אתה או מה עומד ליקרות

• משתמש ספאמר
    בולשיט ם.ם
    שיטה סדיסטית
    עדיף לעשות "מבחני הגיון"

• משתמש מנוסה
    כן אני מודע אליו ויש עוד 2 חלומות כאלה ובאחד מהם אני מודע לזה שאני חולם כי הכל נראה אותו דבר מאותו חלום אבל החלום הזה כל חצי שנה

• מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אני תמיד עושה את זה.
    זה פשוט קל, לי זה טבעי שליטה בחלום.
    כל עוד אני מגיע למודעות שאני חולם (לרוב זה קורה בשלב כלשהו בחלום) החלום לא יהיה בשליטתי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

• עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •