אני נכנס לאקדמים אוחז את הפוקדורים שלי.פתיחה
אתם צועדים לעבר שערי האקדמיה בהתרגשות כאשר את אוחזים פוקדור ביידכם ומוכנים למבחני הכניסה,
מה תעשו?
"היכן מבחני הכניסה?" אשאל ואחכה שמישהו יענה לי.
אני נכנס לאקדמים אוחז את הפוקדורים שלי.פתיחה
אתם צועדים לעבר שערי האקדמיה בהתרגשות כאשר את אוחזים פוקדור ביידכם ומוכנים למבחני הכניסה,
מה תעשו?
"היכן מבחני הכניסה?" אשאל ואחכה שמישהו יענה לי.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
שם אמיתי:ניתאי
שם דמות:קליי ג'ייסן
אופי:3 תכונות טובות ו-3 תכונות רעות:אמיץ,עובד טוב לבדו,חברותי,מעט שחצן,עובד גרוע בקבוצה,עצלן
רקע:קליי נולד למשפחה עשירה שתמיד נתנה לו כל מה שביקש,למרות שרוב הילדים היו חולמים על יחס כזה,אותו זה עיצבן,הוא שנא את זה שהוא אינו עובד בשביל דבריו שלו ושתמיד הוא מקבל דברים בלי סיבה.
קליי רצה ללכת לאקדמיה גם בגלל שאהב פוקמונים מאוד ורצה להיות מאמן טוב,וגם בגלל שרצה ללמוד להיות עצמאי...
פוקימונים:גיבל,ובגון[ http://www.serebii.net/pokedex-dp/371.shtml http://www.serebii.net/pokedex-dp/443.shtml]
חפצים:4 פוקדורים, פוקגיר
תמונה:
נמחקו לי איזה ארבעה טופסי הרשמה אחרים שעשיתי O:
"מתחילים!" אני אומר ונכנס פנימהOriginally posted by ART@Jul 7 2009, 04:10 PM
פתיחה
מה תעשו?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר -
"צאי בונירי!" אתה קורא ושולח את בונירי לזירה, "בונירי מה?..." מביט בה הבוחן בזילזול ומשליח את הפוקדור שלו לזירה,
הפוקדור של הבוחן נפתח ומתוכו יוצא
"בונירי השתמשי באגרוף סיחרור ובלימה!" אתה קורא ובונירי בלי לבזבז זמן מזנקת על קרוגאנק עם אגרוף סיחרור,
"קרוגאנק השתמש במכת קרטה כדי לעדוף אותה!" הבוחן פוקד על קרוגאנק והוא שולח את ידו בחוזקה לעבר האוזן של בונירי והיא נהדפת אחורה,
בונירי וקרוגאנק מתאוששים ולפתע היא מזנקת עליו עם בלימה שפוגעת בו וגורמת לו נזק רב,
מה תעשה?
אבי -
אתה נכנס פנימה ולפתע בחורה יפייפיה קוראת לך ואומרת:"היי אתה! אני מאמינה שבאת להיבחן אז בו נעשה את זה!",
מה תעשה?
מור -
אתה נכנס פנימה ומחפש את מבחני הכניסה עד שלפתע בחור מגודל אומר:"קופינג אני בוחר בך!" ושולח את הפוקדור שלו שממנו יוצא
מה תעשה?
ירין -
אתה נכנס פנימה ובחורה צעירה אומרת לך:"שלום לך! אני מאמינה שאתה כאן כדי להיבחן, לא?",
מה תעשה?
"קדימה בונרי תנסי שוב אגרוף מסוחרר ואז בלימה!"Originally posted by ART@Jul 7 2009, 08:03 PM
עומר -
"צאי בונירי!" אתה קורא ושולח את בונירי לזירה, "בונירי מה?..." מביט בה הבוחן בזילזול ומשליח את הפוקדור שלו לזירה,
הפוקדור של הבוחן נפתח ומתוכו יוצא
"בונירי השתמשי באגרוף סיחרור ובלימה!" אתה קורא ובונירי בלי לבזבז זמן מזנקת על קרוגאנק עם אגרוף סיחרור,
"קרוגאנק השתמש במכת קרטה כדי לעדוף אותה!" הבוחן פוקד על קרוגאנק והוא שולח את ידו בחוזקה לעבר האוזן של בונירי והיא נהדפת אחורה,
בונירי וקרוגאנק מתאוששים ולפתע היא מזנקת עליו עם בלימה שפוגעת בו וגורמת לו נזק רב,
מה תעשה?
"כן! איפה נבחנים?" אני שואלOriginally posted by ART@Jul 7 2009, 08:03 PM
ירין -
אתה נכנס פנימה ובחורה צעירה אומרת לך:"שלום לך! אני מאמינה שאתה כאן כדי להיבחן, לא?",
מה תעשה?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"הם היו צריכים לשים פה מישהו שיגיד איפה בדיוק המבחנים" אומר לעצמו ומתיל לחפש מישהו מקומי שיוכל לעזור לוOriginally posted by ART@Jul 7 2009, 04:10 PM
פתיחה
מה תעשו?
"סניזל צא!"Originally posted by ART@Jul 7 2009, 08:03 PM
מור -
אתה נכנס פנימה ומחפש את מבחני הכניסה עד שלפתע בחור מגודל אומר:"קופינג אני בוחר בך!" ושולח את הפוקדור שלו שממנו יוצא
מה תעשה?
"רוח קרח ואז שריטה!!"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
שוב פתחת בלי אישור?! אני לא מאמין!
פעם רביעית שלך!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)