המדריכים שלי ממש טובים,נחוצים מאוד,וחוסכים הרבה כסף!
למה אף פעם לא מתייחסים אליהם?
ממש לא יפה!
ממש לא יפה!
[URL=http://zix.co.il][/URL
זה שלא מגיבים עליהם זה לא אומר שלא מתייחסים אליהם <_< ...Originally posted by LOOKSCOVKER-AGAIN@Jul 7 2009, 02:16 PM
ממש לא יפה!
אולי לא יודעים מה להגיב או שפשוט לא רוצים להגיב.
תאמין לי, אתה לא היחדי בפורום שלא מתייחסים לדברים שהוא כותב.
אבל אני גדלתיתמיד בחברה שאמרו לי תמיד תודה או סחטין או משהו על דברים שעשיתי.
חוץ מזה גם אני יודע שיש פה הרבה ילדים קטנים ולדעתי כדאי לחנך אותם קצת דרך ארץ של המילה תודה.
כן המורה=\
<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה
אני אשתדל המורה =/
--------------------------------------
כלה לא מגיבים, לא ביג דיל... תבקש מאלכס או מיוסי אישור לעשות דאבל פוסט, ואם הם יאשרו לך תשאל למה לא מגיבים... לא סיפר =/
אז מה עם אומרים תודה סחתין..
אתה לא צריך לחנך אותי עם אני בכיתה ו'..
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
אם אף-אחד לא מגיב עליהם סימן שגם הבוגרים בפורום לא מגיבים עליהם, בא לך לחנך גם את היט-מן או רותם "דרך ארץ של המילה תודה"?Originally posted by LOOKSCOVKER-AGAIN@Jul 7 2009, 02:20 PM
אבל אני גדלתיתמיד בחברה שאמרו לי תמיד תודה או סחטין או משהו על דברים שעשיתי.
חוץ מזה גם אני יודע שיש פה הרבה ילדים קטנים ולדעתי כדאי לחנך אותם קצת דרך ארץ של המילה תודה.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
איפה בכלל המדריכים שלך?
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אני חושב שאתה לוקח את זה בצורה לא נכונה.Originally posted by LOOKSCOVKER-AGAIN@Jul 7 2009, 12:16 PM
ממש לא יפה!
זה שלא מגיבים אומר שאין עם מה להתווכח, הכל נכון, הכל מסודר, והכל במקום.
כך שאנשים בפורום חושבים שהמדריכים שלך מושלמים נוכח העובדה שאין תגובות.
בדרך כלל זה ככה בעיתונאות, כשאין תגובות, זה אומר שאין על מה לקטר.
אני לא קשור אבל עדיין, HIT MAN צודק. אם לא מגיבים זה מבאס אני יודע. אבל תגיד תודה שלא מעירים לך ותמשיך 3:
ואין מה לעשות בנוגע לילדים הקטנים x_x
הילדים הקטנים לא קשורים לזה, יכול להיות פשוט שאנשים לא מתעניינים במדריכים שלו.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אני מגיב לנושאים שרק מתחשק לי מעוד למעוד להעיר [מהמילה הערה] להם
לא חייב להגיב לך ולא צריך לפתוח על זה נושא
אני בחיים לא ראיתי אותך עושה מדריך
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
עשיתי 2, הם כבר ירדו כמה עמודים.
איך לשחק חינם ב ds, ואיך להפעיל רטט בפלטינה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)