Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    אני החלטתי לכתוב נושא זה כדי שכולם ייתנו את דעתם על כל הפורום. אם יש דברים לשפר אז תגידו אבל לא בצורה מעליבה, משנמצא באחד מהקריטריונים לא ראשי לתת דעה על עצמו. אין להגיב להערות וצריך ללמוד לקח אם מעירים למישהו.
    אני פותח נושא זה כדי שאנשים ייתנו דעה

הטופס:
    מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה: מהי הפעילות בפורום הזה? האם היא די טובה יחסית ל...?
    איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה:תנו דעה על המשגיחים בכללי, ואם יש אחד חריג אז ציינו
    איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה:האנשים שמנסים להראות לך מה קורה בעולם הפוקימון, האם הם בסדר?
    איך אתה חושב שהפקחים פועלים בפורום הזה:במקרה הזה יש רק פקח אז תנו דעה עליו
    איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה:לדעתכם יש משהו לא בסדר עם המנהלים הראשיים בפורום? אתם יכולים לתת דעה מפורטת על כל אחד מהם
    איך אתה חושב שהמייסדים פועלים בפורום הזה:גם על המייסדים אפשר לתת דעה
    ציין משהו טוב שקורה בפורום:האם קורה משהו טוב לדעתכם?(הפעלות או משהו כזה)
    ציין משהו שדורש שיפור בפורום:יש משהו בולט שאינו כשורה?
    הערות נוספות וציון משוב (מ1-10, כש10 הכי גבוה) :אין צורך להסביר

דעתי:
    מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה:יצא לי להכיר מספר פורומים ויחסית לנושא יש אחלה פעילות, אבל אפשר לנסות לשפר
    איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה:לדעתי הם בסדר, לפעמים קורים מקרים אבל אני מאמין שזה קורה בכל פורום
    איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה:יוסי עושה עבודה מעולה אבל לדעתי הוא מסוגל לעשות יותר מזה(הוא מעדכן רק על הפרקים). STM מעדכן לנו דברים מעניינים מאוד ומתקדם לכולם ביפן
    איך אתה חושב שהפקחים פועלים בפורום הזה:לא יודע ממש-הוא די חדש ולא ראינו הרבה. הוא משתדל לעשות את עבודתו ועדיין עוזר בפורומי המשחקים
    איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה:אלכס עושה אחלה עבודה הוא פעיל והכל, אבל אני לא רואה את יוסי מסתכל ובודק
    איך אתה חושב שהמייסדים פועלים בפורום הזה:לא יודע, שניהם משקיעים אבל הם די לוקחים לעצמם אפשרות הנהלה מאשר למנהלים הראשיים-בעוד שלדעתי גם להם צריך לתת זכויות. וגם הם צריכים להיתקדם יותר ובעידכון האתר(לא הפורום)
    ציין משהו טוב שקורה בפורום:לאחרונה הפורום פעיל יותר וזה טוב מאוד
    ציין משהו שדורש שיפור בפורום:אני אמשיך את מה שאמרתי את מה שאמרתי בסעיף הראשון-ניתן לשפר את פעילות הפורום בעוד הפעלות, ראינו שזה מאוד עזר
    הערות נוספות וציון משוב (מ1-10, כש10 הכי גבוה) :אין לי הערות אז רק אתן ציון. 8.5/10
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. היכל התהילה
    מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה:

יחסית לפעם אנחנו ממש פעילים, אז פה אין לי תלונות.

איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה:

אני חושב שזה בא ביחידים, נניח יש כאלה שעושים את העבודה שלכם, מתמקדים בפינה שלהם ועושים את המיטב ואני מדבר כמובן על אנשים כמו - Waluigi, Only Eevee

אבל מצד שני יש והיו מנהלים שהכוח עולה להם לראש, וזה לא אמור להיות ככה. בדרך כלל המנהלים האלה מתנהגים כמו נובים, לא מנומסים, לא עושים כלום בפורום שלהם, ובדרך כלל יש להם אג'נדה סודית משלהם.

איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה:

זה לא סוד שזה הבייבי שלי ואני מאוד מאוכזב ממה שהצוות הנוכחי עושה שם. מאז התקופה שניר עידכן לא היה שם אפילו עדכון אחד ראוי לתגובה ואני מאוד לא מרוצה מהתפקוד שלהם. מעדכן זה אדם שאמור לתת מעצמו, לתת מהזמן שלו, ומדיבור שלי עם המעדכנים הם חושבים אחרת. הם חושבים שהם יעשו דברים רק כאשר הם יתפנו לזה, ורק כאשר יתחשק להם, ואני לא חושב שבPocket-monsters המעדכנים שלהם מחסירים עדכונים, אז למה ששלנו יחסירו? זה פשוט קטסטרופה מה שהולך שם.

איך אתה חושב שהפקחים פועלים בפורום הזה:

אני מאמין ב100 ימי חסד, ניתן לאלירן לעשות את שלו, בהצלחה.

איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה:

לאלכס יש הרבה מגרעות אבל באותה נשימה יש לו גם הרבה נשמה,
    הוא מוכן להודות בטעויות שלו כשהוא טועה ואלוהים יודע שהוא טועה מלא פעמים. אבל הוא בסדר.

השני לא מורגש בפורום.

איך אתה חושב שהמייסדים פועלים בפורום הזה:

שאדו לא מורגש.

על רותם אין לי דבר רע אחד לרשום.

ציין משהו טוב שקורה בפורום:

יש קבוצה של אנשים ממש אבל מוכשרים, אני אוהב לראות אותם עושים את הקטע שלהם, כל אחד מצא לעצמו את הנישה שלו והם תורמים לפורום ומי שאני אומר לו את זה בפרטי, בתגובות בנושא שלו, וסתם בנו"ד יודע על מי אני מדבר. ככה שזה טוב.

ציין משהו שדורש שיפור בפורום:

אתר, עדכונים.

הערות נוספות וציון משוב (מ1-10, כש10 הכי גבוה) :

תמיד אפשר לשפר - 7

3. מורחקים
    שם: ליאור
    מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה: מהי הפעילות בפורום הזה? האם היא די טובה יחסית ל...?

לפי דעתי רמת הפעילות בפורום היא גבוהה מדי פעם. בזמן האחרון יש קצת פחות פעילות אבל עדיין יש הרבה יחסית לשנת הלימודים אבל מעט יחסית לפעילות בחופש.

איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה:תנו דעה על המשגיחים בכללי, ואם יש אחד חריג אז ציינו

לפי דעתי המשגיחים פעילים בפורום. אני לא מוצא אף אחד חריג (בינתיים).

איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה:האנשים שמנסים להראות לך מה קורה בעולם הפוקימון, האם הם בסדר?

בזמן האחרון צוות פרוייקטים קצת ירד ברמת העידכונים שלו. אחת הדרישות לצוות פרוייקטים היא עידכון אחת לשבוע או יום, לא זוכר ממש אבל לפני חודש חודשיים צוות פרוייקטים היה הרבה יותר פעיל.

לפי דעתי אלירן עושה עבודה מצויינת בתור פקח. הוא מקשיב ומגיב לתלונות ודיווחים בפורום משוב ונועל נושאי ספאם או נושאים שעוברים על החוקים.

איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה:לדעתכם יש משהו לא בסדר עם המנהלים
    הראשיים בפורום? אתם יכולים לתת דעה מפורטת על כל אחד מהם

לפי דעתי הכל בסדר עם המנהלים הראשיים. הם עושים הכל כשורה, נועלים נושאי ספאם ומונעים כאלו נושאים. הם מטפלים בריבים ופעילים בפורום.

לפי דעתי כשהמייסדים פעילים, הם משקיעים כמה שאפשר בפורום, עוזרים ומונעים ספאם/ ריבים.

פעילות ותרומה מצד משתמשים רגילים (:

עדכונים.

8

4. מורחקים
    מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה: היא לא טובה, נושאים מיותרים מציפים את הפורום.
    איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה: הם לא ממש משגיחים, רק נועלים נושאים, וזה לא תפקיד המשגיחים רק לנעול נושאים.
    איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה: הם לא טובים בכלל. העברית שלהם לא טובה, הם לא מבינים בפוקימון.
    איך אתה חושב שהפקחים פועלים בפורום הזה: לא מכיר אותו.
    איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה: כנ"ל לגבי המשגיחים.
    איך אתה חושב שהמייסדים פועלים בפורום הזה: הם גם לא טובים בעברית וגם לא מבינים בפוקימון.
    ציין משהו טוב שקורה בפורום: לא.
    ציין משהו שדורש שיפור בפורום: הכל.
    הערות נוספות וציון משוב (מ1-10, כש10 הכי גבוה) : 2

5. משתמש מנוסה
    מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה:
    לפעמים גבוהה ולפעמים נמוכה
    איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה:
    הם יכולים קצת יותר ליפעול לתובתינו
    איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה:
    הם צריכים קצת יותר לעדכן
    איך אתה חושב שהפקחים פועלים בפורום הזה:
    אליאור[אני חושב שככה קוראים לו]עושה אחלה עבודה הוא אחד מאנשים שהכי פעילום בפורום
    איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה:
    הם פועלים ממש טוב
    איך אתה חושב שהמייסדים פועלים בפורום הזה:
    הם לא ממש פועלים בפורום
    ציין משהו טוב שקורה בפורום:
    הפיעילות של כול המשגיחים ועבדותם שהם עושים בפורום
    ציין משהו שדורש שיפור בפורום:
    האתר
    7
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. משתמש מנוסה

אחי הפורום חצי מת

הם בסדר,אני כמעט לא נתקל בהם משום מה...

יש שגיאות רבות! אבל עדכונים נחמדיפ בכל זאת.

מי זה?

איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה:לדעתכם יש משהו לא בסדר עם המנהלים הראשיים בפורום? אתם יכולים לתת דעה מפורטת על כל אחד מהם

אוי ואבוי נועלים לי כל סקר,בטענה שאין בו חשיבות... מה רע בלפתוח סקר על הרטט?

לא מכיר..

אין כלום,ורוב הקהילה אדישה מאוד.

צמצום הפורומים.

לדעתי 4 ולא יותר.
    [URL=http://zix.co.il][/URL

7. משתמש מנוסה
    הפעילות טובה יחסית לפורומים אחרים, אבל רובה בנו"דים, צריך לנסות להפעיל הרבה פורום מתים
    המשגיחים פועלים בצורה טובה, אבל חלקם לא משקיעים מספיק בהבאת פעילות לפורום שלהם, ואז הוא הופך לפורום מת
    עובדים לאט ועם שגיאות אבל לפחות מביאים עידכונים נכונים ולא יותר מדי מאוחר.
    טעון שיפור אבל הם עדיין שורדים.
    פעיל ועוזר, הלוואי ויהיו עוד פקחים כמוהו
    הם פעילים בצורה טובה ועוזרים, אני חושב שאין הרבה מה לשפר.
    כמעט תמיד אחד מהם מחובר וסורק את הפורום במטרה לעזור
    לא מספיק פעילים, אבל עושים הרבה כדי לשפר את חווית הגלישה
    הפורום מאורג ופעיל, ומוודאים שלא יהיו נושאי ספאם.
    המשתמשים מדווחים על כל דבר קטן ובך עוזרים לשמור על הפורום, והמנהלים/משגיחים/פקחים מטפלים בו. הפעילות די טובה, אבל היא רק ב3-4 פורומים רצינית.
    האתר ודחוף.
    אולי זה הפורום הישראלי לפוקימון, אבל האתר במצב זוועתי
    לטפל בבעיה שהמהירות עולה ויורדת בלי הפסקה, ולהיפתר מהמשתמשים שרק באים כדי לתת ביקורת שלילית לכולם ולהעליב.
    8-10, אני חושב שהדברים שדורשים שיפור מסבירים אותי מצוין

8. YoRt3m
    Guest
    Originally posted by PBRMaster@Jul 8 2009, 12:28 PM
    מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה: היא לא טובה, נושאים מיותרים מציפים את הפורום.
    איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה: הם לא ממש משגיחים, רק נועלים נושאים, וזה לא תפקיד המשגיחים רק לנעול נושאים.
    איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה: הם לא טובים בכלל. העברית שלהם לא טובה, הם לא מבינים בפוקימון.
    איך אתה חושב שהפקחים פועלים בפורום הזה: לא מכיר אותו.
    איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה: כנ"ל לגבי המשגיחים.
    איך אתה חושב שהמייסדים פועלים בפורום הזה: הם גם לא טובים בעברית וגם לא מבינים בפוקימון.
    ציין משהו טוב שקורה בפורום: לא.
    ציין משהו שדורש שיפור בפורום: הכל.
    הערות נוספות וציון משוב (מ1-10, כש10 הכי גבוה) : 2
    על סמך מה אתה חושב שהמייסדים לא טובים באנגלית \ עברית ?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •