אני החלטתי לכתוב נושא זה כדי שכולם ייתנו את דעתם על כל הפורום. אם יש דברים לשפר אז תגידו אבל לא בצורה מעליבה, משנמצא באחד מהקריטריונים לא ראשי לתת דעה על עצמו. אין להגיב להערות וצריך ללמוד לקח אם מעירים למישהו.
אני פותח נושא זה כדי שאנשים ייתנו דעה
הטופס:
מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה: מהי הפעילות בפורום הזה? האם היא די טובה יחסית ל...?
איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה:תנו דעה על המשגיחים בכללי, ואם יש אחד חריג אז ציינו
איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה:האנשים שמנסים להראות לך מה קורה בעולם הפוקימון, האם הם בסדר?
איך אתה חושב שהפקחים פועלים בפורום הזה:במקרה הזה יש רק פקח אז תנו דעה עליו
איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה:לדעתכם יש משהו לא בסדר עם המנהלים הראשיים בפורום? אתם יכולים לתת דעה מפורטת על כל אחד מהם
איך אתה חושב שהמייסדים פועלים בפורום הזה:גם על המייסדים אפשר לתת דעה
ציין משהו טוב שקורה בפורום:האם קורה משהו טוב לדעתכם?(הפעלות או משהו כזה)
ציין משהו שדורש שיפור בפורום:יש משהו בולט שאינו כשורה?
הערות נוספות וציון משוב (מ1-10, כש10 הכי גבוה) :אין צורך להסביר
דעתי:
מה לפי דעתך היא רמת הפעילות בפורום זה:יצא לי להכיר מספר פורומים ויחסית לנושא יש אחלה פעילות, אבל אפשר לנסות לשפר
איך אתה חושב שהמשגיחים פועלים בפורום הזה:לדעתי הם בסדר, לפעמים קורים מקרים אבל אני מאמין שזה קורה בכל פורום
איך אתה חושב שהמעדכנים(פרוייקטים) פועלים בפורום הזה:יוסי עושה עבודה מעולה אבל לדעתי הוא מסוגל לעשות יותר מזה(הוא מעדכן רק על הפרקים). STM מעדכן לנו דברים מעניינים מאוד ומתקדם לכולם ביפן
איך אתה חושב שהפקחים פועלים בפורום הזה:לא יודע ממש-הוא די חדש ולא ראינו הרבה. הוא משתדל לעשות את עבודתו ועדיין עוזר בפורומי המשחקים
איך אתה חושב שהמנהלים הראשיים פועלים בפורום הזה:אלכס עושה אחלה עבודה הוא פעיל והכל, אבל אני לא רואה את יוסי מסתכל ובודק
איך אתה חושב שהמייסדים פועלים בפורום הזה:לא יודע, שניהם משקיעים אבל הם די לוקחים לעצמם אפשרות הנהלה מאשר למנהלים הראשיים-בעוד שלדעתי גם להם צריך לתת זכויות. וגם הם צריכים להיתקדם יותר ובעידכון האתר(לא הפורום)
ציין משהו טוב שקורה בפורום:לאחרונה הפורום פעיל יותר וזה טוב מאוד
ציין משהו שדורש שיפור בפורום:אני אמשיך את מה שאמרתי את מה שאמרתי בסעיף הראשון-ניתן לשפר את פעילות הפורום בעוד הפעלות, ראינו שזה מאוד עזר
הערות נוספות וציון משוב (מ1-10, כש10 הכי גבוה) :אין לי הערות אז רק אתן ציון. 8.5/10