בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
היי כולם D:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
הו הינה יוסי , ממצב?Originally posted by WestCoast@Jul 8 2009, 04:27 PM
היי כולם D:
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
מה מצב מישהו?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אנשים! תצטרפו לקבוצה שלי: "אגודת חובבי הטבע של ברלין"!
אתם לא חייבים להבין את הבדיחה, פשוט תצטרפו וזהו :lol:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
הכל טובOriginally posted by AnimeCrazy@Jul 8 2009, 06:28 PM
הו הינה יוסי , ממצב?
מה איתך?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
היי גם לך.Originally posted by WestCoast@Jul 8 2009, 06:27 PM
היי כולם D:
ראית ששלחתי לך את הטור האישי שלי?
כן.Originally posted by norg@Jul 8 2009, 06:43 PM
היי גם לך.
ראית ששלחתי לך את הטור האישי שלי?
שמרתי לעצמי
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
ומה עם התוצאות?Originally posted by WestCoast@Jul 8 2009, 06:45 PM
כן.
שמרתי לעצמי
בפנים, בחוץ, מה קורה?
יהיה שבוע שאני לא בארץ, ואני רוצה להכין כבר כתבות ביטחון אם אני בפנים
אממ שמע זה נחמד, ואהבתי מאודOriginally posted by norg@Jul 8 2009, 06:46 PM
ומה עם התוצאות?
בפנים, בחוץ, מה קורה?
יהיה שבוע שאני לא בארץ, ואני רוצה להכין כבר כתבות ביטחון אם אני בפנים
אתה בפנים
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יופי, זזתי לעבוד על הכתבה הבאה, וגם להוסיף דבר שכל הזמן הרגשתי ששכחתי ועכשיו הבנתי מה זה, תמונה.Originally posted by WestCoast@Jul 8 2009, 06:50 PM
אממ שמע זה נחמד, ואהבתי מאוד
אתה בפנים
אני אשלח לך את התמונה בפרטי ואתחיל לעבוד על כתבה לשבוע שאני לא אהיה פה
וואו, לא הייתי פה כבר שעתיים שלוש והנו"ד התקדם רק 4 עמודים?!
איפה שי שיספים פה? איפה?
אנשים! תצטרפו לקבוצה שלי: "אגודת חובבי הטבע של ברלין"!
אתם לא חייבים להבין את הבדיחה, פשוט תצטרפו וזהו![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
שי במשחק שלו בחת"מ, והוא שכח לגמרי מהמשחק שלי שהוא משחק בו.Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 06:56 PM
וואו, לא הייתי פה כבר שעתיים שלוש והנו"ד התקדם רק 4 עמודים?!
איפה שי שיספים פה? איפה?
לפחות הוא לקח את מה שאמרתי ברצינות, גם אם ברצינות יתרה.
אני רוצה לעלות מחר לרמה 7![]()
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)