תענו לי..Originally posted by Zapdos@Jul 10 2009, 07:48 PM
היי!
כדאי לי להוסיף לסטארלי שלי צוות כפול? :huh:
(במקום מתקפה אחרת)![]()
תענו לי..Originally posted by Zapdos@Jul 10 2009, 07:48 PM
היי!
כדאי לי להוסיף לסטארלי שלי צוות כפול? :huh:
(במקום מתקפה אחרת)![]()
חמוף
באיזה משחק?Originally posted by Zapdos@Jul 10 2009, 07:55 PM
תענו לי..![]()
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
פלטינה.Originally posted by Dingo@Jul 10 2009, 08:00 PM
באיזה משחק?
יש לו בינתיים:
בלימה
נהימה
מתקפת מהירות
מכת כנף
להחליף באחד מהם או לא?
חמוף
ניראה לי שכן על נהימה
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אם אתה רוצה "צוות כפול", תעיף את "בלימה", זה אותו סוג כמו"מתקפה מהירה" אבל יותר חלש.Originally posted by Zapdos@Jul 10 2009, 08:02 PM
פלטינה.
יש לו בינתיים:
בלימה
נהימה
מתקפת מהירות
מכת כנף
להחליף באחד מהם או לא?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
מה זה 5?Originally posted by The Avatar@Jul 10 2009, 07:54 PM
5 ^^
לא אמרתי שאני רוצה.Originally posted by Tom Pokemon@Jul 10 2009, 08:09 PM
אם אתה רוצה "צוות כפול", תעיף את "בלימה", זה אותו סוג כמו"מתקפה מהירה" אבל יותר חלש.
שאלתי:
כדאי לשים את המתקפה? ואם כן אז במקום מה?
חמוף
הוא ענה:Originally posted by Zapdos@Jul 10 2009, 08:13 PM
לא אמרתי שאני רוצה.
שאלתי:
כדאי לשים את המתקפה? ואם כן אז במקום מה?
שים צוות כפול במקום בלימה!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
משחקי נוד... נוסטלגיה...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
עדיך במקום נהמה, נהמה לא עושה יותר מדיOriginally posted by Dingo@Jul 10 2009, 08:17 PM
הוא ענה:
הוא כתב שאם אני רוצה צוות כפול אז עדיף לשים צוות כפול במקום בלימה.. :XD:Originally posted by Dingo@Jul 10 2009, 08:17 PM
הוא ענה:
חמוף
מה זה משנה... :XD:Originally posted by Zapdos@Jul 10 2009, 08:19 PM
הוא כתב שאם אני רוצה צוות כפול אז עדיף לשים צוות כפול במקום בלימה.. :XD:
יש לך עוד מעט הקדשה..
--------
![]()
-------
![]()
שקד תעדכן את המשחק
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
כתבתי גם שצ'אק נוריס שר שיר שמח, אני כותב הרבה דברים :XD:Originally posted by Zapdos@Jul 10 2009, 08:19 PM
הוא כתב שאם אני רוצה צוות כפול אז עדיף לשים צוות כפול במקום בלימה.. :XD:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
עוד הודעה מסריחה אחת!!!!Originally posted by Dingo@Jul 10 2009, 08:20 PM
מה זה משנה... :XD:
יש לך עוד מעט הקדשה..
אני הולך להקדיש..![]()
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)