אל תאמר לו מה שלא נכון!!
רושמים טנצר המניאק
אל תאמר לו מה שלא נכון!!
רושמים טנצר המניאק
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
אני אמרתי לך שאני אקדיש אותך ואיל אני אקדיש אותך אבל לא ישנה את החטימהOriginally posted by Dingo@Jul 11 2009, 09:51 AM
אותי
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
נכון!Originally posted by ЕеVeE@Jul 11 2009, 09:52 AM
אל תאמר לו מה שלא נכון!!
רושמים טנצר המניאק
וטוב לך מחר ב-3?
כי מ4-7 אני לא יכול
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אז מתי המיפגש?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
פינת עברית דחופה!!!!:
*חתימה
*טנצר!
תשנה בחייאת
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
קרא מה שכתבתי...Originally posted by ЕеVeE@Jul 11 2009, 09:54 AM
פינת עברית דחופה!!!!:
*חתימה
*טנצר!
תשנה בחייאת
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה החידון של תרבות ובידור ויש כבר רשומים..Originally posted by פיפלף@Jul 11 2009, 09:54 AM
אז מתי המיפגש?
*מפגש
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
יש מפגש?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ניר תודה על החתימה</span>
לא!!
זה מתי אנחנו עושים את חידון תרבות ובידור
ואתם לא משתתפים! כי כבר יש רשומים!!
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
מתי תתחיל באתגר שלך??Originally posted by ЕеVeE@Jul 11 2009, 10:54 AM
פינת עברית דחופה!!!!:
*חתימה
*טנצר!
תשנה בחייאת
דניאל הם מדברים על המפגש...Originally posted by ЕеVeE@Jul 11 2009, 09:57 AM
לא!!
זה מתי אנחנו עושים את חידון תרבות ובידור
ואתם לא משתתפים! כי כבר יש רשומים!!
ואייל-כן יהיה מפגש אתה יכול לעשות חיפוש בפורום "דיבורים ואקטואליה"( הפורו הזה) ולחפש "מפגש" וכבר תבין...
--------
![]()
-------
![]()
כשעומר יגיד לי שהוא מוכן להתחיל
אני מחכה לו אני לא יכול להתחיל לבד כי הוא צריך להגיד לי מה הוא רוצה שאנשי החתימות יעשו ואז אני אגיד לכם
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
דניאל קרא מה שכתבתי בחידון...
מחרותיים ב11 בבוקר...
כי אני לא יכול בין 4-7
--------
![]()
-------
![]()
אוקי אני הולך לעשות חיפוש תודה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ניר תודה על החתימה</span>
חיפוש על מה?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)