Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שלום משיהו יכול להגיד מהם השישיות הסופיות של אש בכל סיום מחוז מהם כל השישיות הסופיות שהיו לאזש בכל המחוזים

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    ליגת קנטו - פיקאצ'ו, צ'אריזרד, סקווירטל, בלבזור, פידג'יוטו [לא ממש היה פוקימון שישי]
    ליגת תפוז - פיקאצ'ו, צ'אריזרד, סקווירטל, בלבזור, סנורלקס, לפרס
    ליגת ג'וטו - פיקאצ'ו, בייליף, סינדאקוויל, טוטודייל, פאנפי, נוקטאול
    ליגת הואן - פיקאצ'ו, גרובייל, קורפיש, סוולו, גליילי, טורקול
    חזית הקרב - פיקאצ'ו, ספטייל, קורפיש, סוולו, דונפאן, אייפום
    ליגת סינו - פיקאצ'ו, גרוטל, מונפרנו, סטארפטור, גלייסקור, בוויזל
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    שכחת את של תפוז, לא?

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 9 2009, 06:52 PM
    ליגת קנטו - פיקאצ&#39;ו, צ&#39;אריזרד, סקווירטל, בלבזור, פידג&#39;יוטו [לא ממש היה פוקימון שישי]
    ליגת ג&#39;וטו - פיקאצ&#39;ו, בייליף, סינדאקוויל, טוטודייל, פאנפי, נוקטאול
    ליגת הואן - פיקאצ&#39;ו, גרובייל, קורפיש, סוולו, גליילי, טורקול
    חזית הקרב - פיקאצ&#39;ו, גרובייל, קורפיש, סוולו, דונפאן, אייפום
    ליגת סינו - פיקאצ&#39;ו, גרוטל, מונפרנו, סטארפטור, גלייסקור, בוויזל
    אהה אבל מזה חזית הקרב ומה זה הפוקימונים של אש למה הם לא מתפתחים מה זה זה לא כיף כבר בא לי לראות פוקימונים חזקים לא סתם התחלתיים ואני חושב שגרובייל יתפתח לא? ואש ניצח ליגה פעם אחת ואתם יכולים להביא לי קישורים לצפייה בקרבות הליגה של אש בכל המחוזים תודהה

5. משתמש מנוסה
    ליגת קנטו - פיקאצ&#39;ו, צ&#39;אריזרד, סקווירטל, בלבזור, פידג&#39;יוטו [לא ממש היה פוקימון שישי]
    חזית הקרב - פיקאצ&#39;ו, גרובייל, קורפיש, סוולו, דונפאן, אייפום
    בחזית הקרב גרובייל כבר סקפטייל..
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    צודקים, שחכתי לשנות את גרובייל לספטייל ולהוסיף את ליגת תפוז, הנה תיקנתי
    ליגת תפוז - פיקאצ&#39;ו, צ&#39;אריזרד, סקווירטל, בלבזור, סנורלקס, לפרס
    חזית הקרב - פיקאצ&#39;ו, ספטייל, קורפיש, סוולו, דונפאן, אייפום
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    תשובתך נענתה.
    הנושא ננעל 0:
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •