Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23
  1. משתמש מנוסה
    אני צריך אתםכם שתגידו לי את מי אתם מעדיפים שאני הכניס לשישיה.
    זאת אומרת שיש לי 4 פוקימונים כבר עם סטים והכל אבל נשיים אין לי - אין לי רעיונות.
    תוכלו בבקה להציעה לי רעיונות? אולי אני אוהב אחד מהפוקימונים שתציעו (בבקשה להציע פוקימון ולא סט).

השישיה שלי בנתיים~
    Staraptor
    Torterra
    Lickilicky
    Heracross

והסוגים שבנתיים יש לי בעזרתם הם~
    נורמל, עשב, מעופף, לוחם, חרק, אבן, אדמה, אש, קרח, אש, פלדה = 11 סוגים.
    (הסוגים הם כל המתקפות שסמתי להם, למשל Lickilicky משמש לי כקרח, נורמל, אש ואדמה)

תודה על עזרתכם.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

2. משתמש מנוסה
    בתור פוקימון מים קח את גרידוס.

3. מורחקים
    שם: ליאור
    פלוציזאל ורפידאש אם אתה במחשב
    אמפוליאון ואינפריימיפ אם אתה ב-DS אמיתי

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by espion@Jul 8 2009, 07:48 PM
    בתור פוקימון מים קח את גרידוס.
    מורידים אותו בקלות וגם יש לו סוג לא תורם (מעופף).
    אני צריך פוקימון מים חזק - חשבתי על פלוטזל אבל יש לו יכולת מעצבנת.
    עוד הצעות?
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    פוקימון חושך ופוקימון על-חושי (לא משנה אילו).
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    דרגונייט~ אמפוליאון ואינפרנייפ הם התחלתיים. חוץ מזה אני לא חושב שאני אבחר שלושה התחלתיים בשישיה שלי, מה יוצא לי מזה? וחוץ מזה אנפרנייפ חלש מאוד.
    רפידאש שונא אז האופציה עומדת על פלוטוזל.
    וחוץ מזה אני שונא פוקימונים חרושים יותר מידי (אנפרנייפ, מגמאטור או אלקטריוויר)

Tom Pokemon~ לא ביקשתי סוגים. ביקשתי פוקימונים שאתם חושבים שיתאימו לשישיה.

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

7. משתמש מנוסה
    אני ממליץ על ספיריטומב או סייבלאיי, כי אין לך חושך או רוח בשישייה, וגם אין להם חולשות.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 8 2009, 07:59 PM
    אני ממליץ על ספיריטומב או סייבלאיי, כי אין לך חושך או רוח בשישייה, וגם אין להם חולשות.
    פוקימוני רוח או אופל לא לרב נכנסים לשישיה שלי. וגם אני שם בשישיה שלי רק פוקימונים אני אוהב מאוד.
    ככה שהרבע שבנתיים הם פוקקימונים שאני אוהב.. אני רוצה לראות אם מישהו בפורום אולי יצליח להכיר לי פוקימון שימושי וחומוד (3>) לשישיה

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

9. משתמש מנוסה
    אבל אתה צריך מתקפות רוח או חושך כדי שיהיה לך יתרון על פוקימוני רוח.
    אתה יכול לתת לליקיליקי כדור צל ואז הוא יהיה אדיר נגד פוקימוני רוח, שים לו כדור צל במקום מתקפת קרח ואת הקרח תן לאיזה פוקימון מים (למשל ופוריאון, שהוא חזק).
    ברמה 16 אני מתפתח

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 8 2009, 08:10 PM
    אבל אתה צריך מתקפות רוח או חושך כדי שיהיה לך יתרון על פוקימוני רוח.
    אתה יכול לתת לליקיליקי כדור צל ואז הוא יהיה אדיר נגד פוקימוני רוח, שים לו כדור צל במקום מתקפת קרח ואת הקרח תן לאיזה פוקימון מים (למשל ופוריאון, שהוא חזק).
    אוקי. אבל ופריון (מפותח המים של איווי אם אני לא טועה) לא אהוב עלי במיוחד S:
    אני אשנה לליקיקי את קרן הקרח לכדור צל, אבל אני צריך פוקימון מים עם ספיישל חזק מאוד

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

11. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    מה דעתך על סטארמי בתור פוקימון מים?

12. משתמש מנוסה
    כמה פעמים חשבתי לקחת אותו, ואתה הצעת לי ^^
    אבל אני לא יודע. יש לו ספיישל מעולה אבל שוב אני חשבתי לקחת אותו רק אחרי הליגה.
    יש לי איזה 15 פוקימונים מוכנים שבקעו מביצה עם טבעים מעולים שאותם אני אאמן לבטאל פוינט.
    ככה שאני שומר את סטארמי לאחר כך.

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

13. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    רגע..
    זאת שישייה ללפני הליגה?

14. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Grotle@Jul 8 2009, 07:56 PM
    דרגונייט~ אמפוליאון ואינפרנייפ הם התחלתיים. חוץ מזה אני לא חושב שאני אבחר שלושה התחלתיים בשישיה שלי, מה יוצא לי מזה? וחוץ מזה אנפרנייפ חלש מאוד.
    רפידאש שונא אז האופציה עומדת על פלוטוזל.
    וחוץ מזה אני שונא פוקימונים חרושים יותר מידי (אנפרנייפ, מגמאטור או אלקטריוויר)

Tom Pokemon~ לא ביקשתי סוגים. ביקשתי פוקימונים שאתם חושבים שיתאימו לשישיה.
    בגלל זה כתבתי
    אם אתה ב-DS
    אם לא, אז קח פלוציזאל וראפידאש. אם לא ראפידאש, קח גארצ&#39;ומפ.

15. משתמש מנוסה
    דרגונייט~ כמובן שאני משחק בDS. אבל למה לי לשים את אינפרנייפ?
    ואת גרצ&#39;מאפ היה לי בשישיה הקודמת. סוס אבל אני לא רוצה אותו.

ראל כמובן שזו שישיה ללגיה. ואני יודע שאתה אחר כך זורק את הפוקימונים מהשישיה של לפני הליגה - אבל אני לא.
    ואני שומר את הפוקימונים ומערבב אותם עם חדשים שאני תופס לבאטל פוינט.
    יש&#39;ך הצעות נוסות?

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •