Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. משתמש מנוסה
    נכון יש את התחרות הזאת בויילסטון
    אז השאלה שלי היא:
    איזה פוקימון כדאי לקחת לתחרות<?
    איזה עוגה כדאי להכין לו?ומאיזה פירות?

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    טוגפי או אחד ההיתפתחויות שלו ופירות SWEET-CUTE
    וסט
    CHARM
    MATRONOME
    SWEET KISS
    YAWN
    סוגי ברי -KASIB
    BLUK
    MAGO
    GREPA

3. משתמש מנוסה
    אוקי אבל יש עוד פוקימונים חוץ מטוגפי שאני יכול להשתמש בהם?

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ken batah ava ata zarih livhor ta sug taharut lephi aohel shem oavim

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by roma@Jul 10 2009, 04:45 PM
    ken batah ava ata zarih livhor ta sug taharut lephi aohel shem oavim
    אני מניח ש-roma כתב באנגלית בגלל תקלה במחשב, בכל מקרה אני אתרגם:
    "כן בטח, אבל אתה צריך לבחור את סוג התחרות לפי האוכל שהם אוהבים"
    אבל רומה טועה- זה בכלל לא משנה איזה סוג אוכל הפוקימון אוהב, אתה יכול להכניס כל פוקימון לכל תחרות. כל פוקימון (בלי קשר לטבע שלו) יכול לאכול פופינים מכל טעם, הטעמים שהפוקימון אוהב/שונא לא משפעים בשום צורה על התחרות. ההעדפות של הפוקימון בנושא טעמים רלוונטיות רק כדי לקבוע באיזה אופן הפופין ישפיע על השמחה של הפוקימון (טעם אהוב מעלה שמחה, טעם שנוא מוריד שמחה, טעמים אחרים לא משפיעים על שמחה).
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 10 2009, 05:36 PM
    אני מניח ש-roma כתב באנגלית בגלל תקלה במחשב, בכל מקרה אני אתרגם:
    "כן בטח, אבל אתה צריך לבחור את סוג התחרות לפי האוכל שהם אוהבים"
    אבל רומה טועה- זה בכלל לא משנה איזה סוג אוכל הפוקימון אוהב, אתה יכול להכניס כל פוקימון לכל תחרות. כל פוקימון (בלי קשר לטבע שלו) יכול לאכול פופינים מכל טעם, הטעמים שהפוקימון אוהב/שונא לא משפעים בשום צורה על התחרות. ההעדפות של הפוקימון בנושא טעמים רלוונטיות רק כדי לקבוע באיזה אופן הפופין ישפיע על השמחה של הפוקימון (טעם אהוב מעלה שמחה, טעם שנוא מוריד שמחה, טעמים אחרים לא משפיעים על שמחה).
    אתה טועה.
    אם פוקימון אוהב אוכל מתוק ואתה נותן לו אוכל יבש לדוגמא,היופי שלו לא יעלה בצורה טובה וזה כתוב אפילו בנעוץ תקרא.

עכשיו מה קשור ווילסטון אין שם שום תחרות אתה מתכוון להארטהום לא?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Just Evil@Jul 10 2009, 05:39 PM
    אתה טועה.
    אם פוקימון אוהב אוכל מתוק ואתה נותן לו אוכל יבש לדוגמא,היופי שלו לא יעלה בצורה טובה וזה כתוב אפילו בנעוץ תקרא.
    איפה בנעוץ? וגם אם זה כתוב שם זה לא אומר שזה נכון, אנשים פשוט שיערו שאם יש לפוקימון טעם מועדף אז זה בהכרח קשור לתחרויות, אבל רק לפני כמה ימים מישהו כתב פה שהוא הצליח להעלות למקסימום את היופי של פיבאס שלו למרות שפיבאס לא אהב את הטעם שמעלה יופי.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 10 2009, 05:45 PM
    איפה בנעוץ? וגם אם זה כתוב שם זה לא אומר שזה נכון, אנשים פשוט שיערו שאם יש לפוקימון טעם מועדף אז זה בהכרח קשור לתחרויות, אבל רק לפני כמה ימים מישהו כתב פה שהוא הצליח להעלות למקסימום את היופי של פיבאס שלו למרות שפיבאס לא אהב את הטעם שמעלה יופי.
    אפאחד לא אמר את זה
    מישהו אמר שהוא הגיע למקסימום שפיבאס יכול לאכול, והביוטי לא במקס&#39;

טבע נורא משפיע על תחרויות. אם תתן לפוקימון שאוהב שהטבע שלו גורם לו לשנוא טעם יבש, ותנסה להעלות את מד היופי שלו למקסימום, או שתצטרך יותר פופינים, או שלא תצליח בכלל להגיע למקס&#39; והפוקימון יאכל יותר מדי
    בברכה, דור.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dor718@Jul 10 2009, 06:12 PM
    אפאחד לא אמר את זה
    מישהו אמר שהוא הגיע למקסימום שפיבאס יכול לאכול, והביוטי לא במקס&#39;

טבע נורא משפיע על תחרויות. אם תתן לפוקימון שאוהב שהטבע שלו גורם לו לשנוא טעם יבש, ותנסה להעלות את מד היופי שלו למקסימום, או שתצטרך יותר פופינים, או שלא תצליח בכלל להגיע למקס&#39; והפוקימון יאכל יותר מדי
    לא, אתה טועה, הבחור שאמר את זה אמר בפירוש שהוא הצליח לפתח את פיבאס למיילוטיק, כלומר שהוא העלה את היופי שלו למקסימום (צריך אוכל בטעם יבש), למרות שלפיבאס שלו היה טבע BOLD (שאוהב טעם חמוץ).
    ברמה 16 אני מתפתח

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 10 2009, 05:45 PM
    אני יסביר לך איך אני יודע

תנסה פעם לתת לפוקימון שאוהב מתוק אוכל חמוץ ואז תלך לבחורה בעיר פסטוריה ותראה אם היא נותנת לך צעיף

זה בחייייים לא יקרה כי הקשיחות שלו בעקבות אכילת האוכל החמוץ לא תעלה טוב

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Just Evil@Jul 10 2009, 07:03 PM
    אני יסביר לך איך אני יודע
    תנסה פעם לתת לפוקימון שאוהב מתוק אוכל חמוץ ואז תלך לבחורה בעיר פסטוריה ותראה אם היא נותנת לך צעיף
    זה בחייייים לא יקרה כי הקשיחות שלו בעקבות אכילת האוכל החמוץ לא תעלה טוב
    חכם מצדך...
    הסיבה שהיא לא נותנת לך צעיף זה רק בגלל שהטעם השנוא הוריד לפוקימון את השמחה
    וזה בדיוק מה שאני כל הזמן אומר - העדפות טעמים משפיעות רק על שמחה
    לא הפרכת את הטענה שלי, רק חיזקת אותה.
    ברמה 16 אני מתפתח

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 10 2009, 07:09 PM
    חכם מצדך...
    הסיבה שהיא לא נותנת לך צעיף זה רק בגלל שהטעם השנוא הוריד לפוקימון את השמחה
    וזה בדיוק מה שאני כל הזמן אומר - העדפות טעמים משפיעות רק על שמחה
    לא הפרכת את הטענה שלי, רק חיזקת אותה.
    אה אוקיי לא הבנתי אותך נכון

13. משתמש מנוסה
    אם אתם רוצים פאפינים טובים פשוט תקנו בקומה -1 בויילסטון

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Just Evil@Jul 10 2009, 05:39 PM
    אתה טועה.

עכשיו מה קשור ווילסטון אין שם שום תחרות אתה מתכוון להארטהום לא?
    סליחה אחי התבלבלתי

מה שאני שואל זה שהאם כדאי לבחור בפוקימון מסוים ולתת לו אוכל מסוים כדי שיהיה לי כמה שיותר סיכוי לזכות?

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by itay467@Jul 10 2009, 08:06 PM
    סליחה אחי התבלבלתי

מה שאני שואל זה שהאם כדאי לבחור בפוקימון מסוים ולתת לו אוכל מסוים כדי שיהיה לי כמה שיותר סיכוי לזכות?
    כדי שיהיה יותר סיכוי לזכות אתה צריך לתת לו פאפינים מהטעם שהוא אוהב,וכשזה יקרה,בעיר פסטוריה אישה תיתן לך צעיף שתשים אותו על הפוקימון הזה ויהיה לך עוד יותר סיכויים לזכות

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •