זה לא רק בישראל-עכשיו אתה סתם מחפש להאשים.
בכל מקום בעולם תראה אנשים כאלה, אז מה לעשות שגם בישראל יש אותם
אתה חושב שכיף לי ושאני רוצה להאשים את המדינה שאני חי בה ואת האזרחים שחיים איתי בה? אתה חושב שזה גורם לי לאושר?Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 10 2009, 08:15 AM
זה לא רק בישראל-עכשיו אתה סתם מחפש להאשים.
בכל מקום בעולם תראה אנשים כאלה, אז מה לעשות שגם בישראל יש אותם
ולא ארתי שאין אנשים כאלה במקום, אבל לצחוק ככה על מישהו שהוא עוד מהדת שלך, חי במדינה שלך, זה מעצבן.
כאילו, מילא היו צוחקים על מישהו מחו"ל, גם על זה הייתי מתעצבן אבל על מישהו שחי איתך באותה מדינה? זה כבר מגעיל.
ספוילר
לקרוא לאנשים נאצים זה יותר גרוע.Originally posted by Ducky@Jul 10 2009, 03:59 AM
פאק, אני פשוט חייב לכתוב דבר אחד:
התאכזבתי.
לא, לא התאכזבתי שהניתוח עבר בהצלחה, התאכזבתי מהתגובות הנוראיות שהיו שם, אנשים וילדים צוחקים על הילד המסכן שלא עשה להם שום רע, רק תינוק פעוט ותמים.
אני מתבייש להיות ישראלי, זה פשוט נורא מה שהם כתבו לו.
אני מאחל לכל האנשים שצחקו עליו - אמן והם יאבדו אצבע, יהיו שונים, נראה איך הם ירגישו אז.
זה פושט נוראי מה שהם כתבו, איך אפשר לצחוק על נושא כל כך רציני? יש דברים שפשוט אסור לצחוק עליהם, הם סתם חושבים שהם מצחיקים וכותבים תגובות מעליבות ופוגעות בכדי להראות את חוש ההומור הרדוד שלהם.
אחרי זה גם מתפלאים למה שונאים את הישראליים ברחבי העולם, ועם התנהגות כזאת אני לא מתפלא.
למה לעזאזל להעליב ולצחוק על התינוק, כי הוא לא כמו כולם? כי הוא שונה? למה?
אני פשוט שונא את ההתנהגות הישראלית של היום - ילדים ואנשים צוחקים על כל דבר, חסרי רגישות ואדישים למצבים, חושבים שמגיע להם הכל...
זה פשוט נוראי לדעתי, ואני מאחל לילד הזה חיים נורמאליים ושלוים, וגם לעובר.
וברצינות, תבינו כבר שיש דברים שלא צוחקים עליהם, תהיו רציניים לשם שינוי.
----
יפה שעבר בהצלחה וואלה אין לי יותר מה להגיד...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
Originally posted by SexStyle+Jul 10 2009, 10:32 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SexStyle @ Jul 10 2009, 10:32 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> לקרוא לאנשים נאצים זה יותר גרוע. [/b]
וזה קשור כי...?
<!--QuoteBegin-triner@Jul 10 2009, 12:16 PM
לא הבנתי, אתה מתכוון שהילד נולד ישר בן שנתיים? :blink: [/quote]
לא, הוא עבר את הניתוח בגיל שנתיים :/
ספוילר
סבבה, כשהבן שלהם יוולד ככה, הם יקבלו את אותן תגובות.Originally posted by Ducky@Jul 10 2009, 05:50 AM
לא רק בגלל זה, יש לי עוד המון סיבות, אבל אתה רוצה להגיד שסיבה כזאת לא מספיקה?
ותקרא את התגובות ששם, אתה תראה שכל תגובה שלישית בערך היא העלבה.
הנה למשל אחת:
92. ככה זה כשאתה מתחתן עם הבת דודה. בואו רק נגיד שהשם של המשפחה (לת)
הוא לא וייסמן
(07.07.09)
18. קריית גת, עכשיו הכל ברור לי.. עיר של מוטציות (לת)
מישהו
(07.07.09)
16. תחזרו אחרי... פסולת רדיואקטיבית בקריית גת (לת)
--
,
-
(07.07.09)
76. לא!!! אין. תבושי לך. מי שנראה ככה זה לא אדם.
אור
(07.07.09):
זה מוטציה !!! זה עיוות של הרשע
בקיצור, לא חסרות תגובות כאלה שם, אני פשוט מתבייש להיות קרוב לאנשים כאלה, לחיות איתם באותה מדינה, באותו עולם.
אנשים כאלה פשוט מחליאים אותי.
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
א) דאקי, מגה-מגמורטר צודק, תפסיק עם ההכללות הילדותיות האלה. נכון שמה שהאנשים האלה כתבו זה מגעיל, ונכון ששהמנטליות של האנשים האלה היא סיבה עיקרית לכך שיש לישראל תדמית רעה, אבל אם אתה לוקח את האנשים האלה בתור דוגמה כדי להכליל על כל הישראלים- אז אתה עושה בדיוק כמוהם.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 10 2009, 07:11 AM
זה לא רק ישראלים, תאמינו לי שבכל מקום הייתם מוצאים אנשים מגעילים שייצחקו על בן אדם כזה.
בקשר לילד-מוזר מאוד פעם שנייה, כנראה גנטי
ב) שי, אמרו בכתבה שזה גנטי ושזה עובר במשפחה הזאת כבר במשך איזה 6 דורות.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
הניתוח כבר הצליח...Originally posted by !~Haim~!@Jul 10 2009, 04:57 PM
מסכן הילד מקווה בישבילו שהניתוח יצליח...
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)