בניתי שישייה כזאת:
אלאקזאם:
ארטיקונו:
ריידון:
וינאזור:
אלקטרובז:
דרגונייט:
מה דעתכם?
בדקתי מלא פעמים, אני צריך מישהו של אבן ואדמה,Originally posted by לואי@Jul 1 2009, 12:59 PM
שיישיה מעולה אבל למה אין לך פוקימון מים כמו לפרס?, היא יותר טובה מריידון לדעתי.
אפשר לראות את המתקפות?
לפי דעתי ריידון הכי משתלם.
בדקתי כבר, פוקימון מים לא יעזור לי,
יש לי עשב וחשמל.
לגבי המתקפות, תבדוק בסרבי...
או, זה נשמע כמו עצה טובה,Originally posted by Dor718@Jul 1 2009, 01:29 PM
אתה יכול להחליף את ריידון בגולם, לדעתי הוא יותר טוב, ואת ארטיקונו תחליף בלפרס, יש לך שני מעופפים(ארטיקונו ודרגונייט). חוץ מזה, שישייה מעולה
אם תכתוב את המתקפות שלהם נוכל יותר לעזור
אני אעשה את ההחלפה של ארטיקונו,
עם גולם אני אחכה לעוד תגובות...
-----------------------------------------------------
הודעה חדשה: (כדי שלא יהיה דאבל...)
הכנתי מתקפות:
אלאקזאם:
Psychic
Future sight
Psybeam
Rest
אלקטרובז:
Thunder
Thunderbolt
Thunderpunch
Quick attack
גולם:
Explosion
Double edge
Rock blast
Rollout
דרוגונייט:
Hyper beam
Outrage
Wing attack
Dragon rage
וינוזאור:
Solarbeam
Synthesis
Razor leaf
Sleep powder
לפרס:
Sheer cold
Hydro pump
Surf
Ice beam
תגידו לי איך לשפר...
שישייה די טובה
אתה יכול ללמד את דרגונייט SURF ואז לא תהיה חייב להחליף את ארטיקונו בלפרס.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)