Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נושא: גנגר פראי

1. משתמש מנוסה
    אני יכול למצוא גנגר פראי בבניין הנתוש איפה שהחדר אם העניים??
    או שאי אפשר למצוא בכלל פראי?

2. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    Originally posted by itay467@Jul 8 2009, 04:14 PM
    אני יכול למצוא גנגר פראי בבניין הנתוש איפה שהחדר אם העניים??
    או שאי אפשר למצוא בכלל פראי?
    אפשר,אבל אתה חייב לשחק בDS אמיתי בשביל זה.
    וגם לשים את 1 המשחקים הישנים בחריץ של משחקי ה GBA.
    וגם אז הסיכוי למצוא אותו הוא ממש נמוך.

3. משתמש מנוסה
    יש לי DS ויש לי ירוק עלה לGBA אז זה אומר שאני יכול למצוא אותו?

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by itay467@Jul 8 2009, 04:27 PM
    יש לי DS ויש לי ירוק עלה לGBA אז זה אומר שאני יכול למצוא אותו?
    אם הירוק עלה הזה מקורי אז כן.
    אבל כמו שאמרתי,הסיכוי שתמצא אותו הוא ממש נמוך.
    פחות מ10%.
    בפנינה ויהלום הסיכוי שתמצא אותו הוא 4% ובפלאטינום 8%.

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אבל אם יש לך DS אתה יכול בקלות לתפוס גסטלי ואז לפתח אותו להונטר ואז להחליף.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    אבל אין לי עם מי להחליף

7. משתמש מנוסה
    תבקש בנושא לנעוץ
    <span style=\'color:blue\'>diamond FC
    1232 3739 3352</span>

<span style=\'color:gray\'>platinum FC
    4345 3922 3867</span>

פוקימונים שאני צריך כדי לגמור את הפוקדע:

8. משתמש מנוסה
    אם יש לך אינטרנט אל-חוטי אז תוכל להחליף דרך Wi-Fi
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 8 2009, 07:27 PM
    אם יש לך אינטרנט אל-חוטי אז תוכל להחליף דרך Wi-Fi
    יש לי WI FI אבל אני צריך להיות ליד מי שאני מחליף איתו ולא יכול דרך הבית שלי נכון?

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by itay467@Jul 8 2009, 07:59 PM
    יש לי WI FI אבל אני צריך להיות ליד מי שאני מחליף איתו ולא יכול דרך הבית שלי נכון?
    ממש לא.
    אם יש לך WI FI אתה יכול להחליף עם אנשים מכל העולם

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by brock@Jul 8 2009, 08:14 PM
    ממש לא.
    אם יש לך WI FI אתה יכול להחליף עם אנשים מכל העולם
    אז איך אני עושה את זה??
    איך אני מוצא אנשים בארץ ובעולם??
    זה קשור למגדל הזה בjobilife city?

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by itay467@Jul 8 2009, 08:50 PM
    אז איך אני עושה את זה??
    איך אני מוצא אנשים בארץ ובעולם??
    זה קשור למגדל הזה בjobilife city?
    כן, אתה צריך ללכת ולהיכנס לשם. אבל לפני זה, אתה חייב להפעיל את הוויי-פיי בהגדרות שלך המשחק לפני שאתה מפעיל אותו.
    ברמה 16 אני מתפתח

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 8 2009, 08:52 PM
    כן, אתה צריך ללכת ולהיכנס לשם. אבל לפני זה, אתה חייב להפעיל את הוויי-פיי בהגדרות שלך המשחק לפני שאתה מפעיל אותו.
    איך אני מפעיל את הwi fi דרך ההגדרות?

14. משתמש מנוסה
    שם: נתניה
    נכון כשאתה נכנס למשחק יש לך מסך כחול כזה עם 4 כפתורים? (התחלת שמירה,התחלת משחק חדש, nintendo wfc settings, משהו wii) תלחץ על nintendo wfc settings אחרי זה יהיה לך שני כפתורים גדולים .תלחץ על השמאלי (הכחול) ואז יהיה לך 3 כפתורים שכתוב עליהם None לחץ על אחד מהם ואז יהיה לך עוד 3 כפתורים לחץ על search for an access point ואז זה ימצא לך חיבורי וויפי שהם בטווח של הds שלך לחץ על אחד מהם שאין סיסמא (או שיש לך בבית אחד עם סיסמא ואז תבקש מההורים מהיא הססיסמא שלך...) אקיצר תילחץ ואז הוא ינסה להתחבר כעבור -+15 שניות אם הוא אומר שהוא היצליח אז הצלחתה והווי פי שלך מותקן .לחץ כפתור (B(back הרבה פעמים עד שתחזור למסך של גירטינה תיכנס לשמירה שלך .
    אם תצטרך עזרה אחרי זה תגיד לי בפרטי
    platinium code:2493 1541 5363

15. משתמש מנוסה
    תודה הצלחתי עזרתה מאוד

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •