Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שם: מור
    איפה אני פוגש לראשונה את מירה ומרלי?
    חזרתי!!

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    מירה נמצאת במערת הסוררים (Wayward Cave) ומארלי נמצאת בדרך הניצחון (Victory Road).
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 10 2009, 09:18 PM
    מירה נמצאת במערת הסוררים (Wayward Cave) ומארלי נמצאת בדרך הניצחון (Victory Road).
    המערה נמצאת בדרך 206, מתחת לשביל האופניים.
    תבוא עם פוקימון שיודע פלאש.

והשניה-אחרי השגת הנשיונלדקס איש שחוסם פתח בדרך הניצחון יעלם, ותוך להגיע לחלק חדש במערה.
    בחלק הזה תמצא אותה.

4. משתמש מנוסה
    מי אלו?

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by ART@Jul 10 2009, 08:40 PM
    מי אלו?
    דמויות שעוקבות אחריך ונלחמות לצידך בקרבות כפולים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. משתמש מנוסה
    וביותר פירוט:

מארלי -

1.2.6 - מהו המקום החדש שנפתח במערת הניצחון? מה יש בו?
    אחרי שתנצחו את הליגה, יפתח אגף חדש במערת הניצחון. כדי להגיע אליו, אתם תצטרכו להיכנס דרך היציאה מהמערה (שמביאה לליגה). עלו על הגשר ופנו ימינה, ואתם תיכנסו לחדר.
    אתם תפגשו את מארלי, והיא תצטרף אליכם (כמו שריל שהצטרפה ב-Eterna Forest, באק שהצטרף ב-Stark Mountain, מירה שהצטרפה ב-Wayward Cave וריילי שהצטרף ב-Iron Island).
    יש לה ארקניין ברמה 58, והמתקפות שלו הן:
    Fire Fang
    Helping Hand
    Agility
    Extremespeed

כדי להמשיך, אתם תצטרכו להשתמש ב-Defog. המשיכו למעלה ואז ימינה, השתמשו ב-Strength כדי להזיז את האבנים, ותילחמו במאמנים.

המשיכו עד שתגיעו ליציאה, שבה, מארלי תודה לכם ותיפרד לשלום.

תיכנסו בדלת ותמשיך עד שתגיעו ליציאה מהמערה

ואתם תצאו לדרך 224.

בדרך הזאת אין הרבה, חוץ מכמה מאמנים, כמה חפצים (כמו Destiny Knot) וכמה פוקימונים, חלקם נדירים.

אם תמשיכו עד הסוף אתם תראו אבן שקשורה לאוונט של שיימין

מירה -
    אחרי שנכנסתם למערה, השתמשו ב-Flash כדי להאיר אותה.
    הדבר שמיוחד במערה הזו הוא, שאפשר להילחם קרבות כפולים יחד עם מירה (Mira), מאמנת שאיבדה את דרכה. הפוקימון שלה הוא:
    - קדברה (רמה 18)
    Shock Wave
    Kinesis
    Confusion
    Flash

כדי להגיע אליה, העזרו במפה הבאה: (תודה לאתר Gamefaqs)

מקרא:
    *הריבוע הצהוב - הכניסה
    *ריבוע כחול - מאמן
    *ריבוע ירוק - אבן שניתן לשבור בעזרת Rock Smash
    *ריבוע אדום - אבן שלא ניתן לעבור דרכה
    *ריבוע ריק עם איקס כחול בתוכו - חפץ (שימו לב, שחפץ יכול להיות גם בתוך אבן)
    *האיקס הורוד - מירה

החפצים במערה הם:
    Escape Rope
    TM32 - Double Team
    Rare Candy

הפוקימונים שמצויים במערה הם:
    ברונזור - Bronzor
    ג&#39;יאודוד - Geodude
    זובאט - Zubat

הם ברמות 14-16, והם מצויים הרבה, ולכן מומלץ להשתמש ב-Repel.
    למאמנים יש פוקימונים ברמות 18-20, ורובם נלחמים בקרבות כפולים (נגדך יחד עם מירה).

כשתגיעו ליציאה עם מירה, היא תודה לכם ותצא

בשלב מאוחר יותר במשחק, היא תהיה אחת מבני הזוג שלך בקרבות כפולים במגדל הקרבות (ה-Battle Tower).

ואגב,
    שתי הדמויות האלה, אחרי המשימה איתן, יופיעו במגדל הקרבות - ותוכל להילחם לצידן בקרבות כפולים&#33;

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •