Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19
  1. היכל התהילה
    התאריך היום: 12-July 09

אני חושב שזה היה כמו חלום ורוד, אביב הגיע וסיפר לי על הפורום הזה, ומאז זה נראה כמו אהבה ממבט ראשון.
    השקעתי הכי חזק שאני יכול, תרמתי בכל דרך אפשרית ואני רואה שהיום ההשקעה הניבה את הפירות.
    בין אם זה בעובדה שאנשים עדיין מרגישים בנוח לפנות אליי כשהם צריכים עזרה,
    ובין אם זה בעובדה שלא מעטים פרויקטים היום הם המשך למשהו שידי הייתה בו בעבר או בהווה.

בכל אופן, בדומה להרבה חברי קהילת 'היכל התהילה', אני חושב שמעתה והלאה אקח 20 צעדים אחורה.
    כן, היום הזה הגיע, וזה אומר שבמקום להכנס לפורום 20 פעמים ביום, אכנס אליו אולי פעם ב20 יום.
    אני רוצה להודות להרבה אנשים אבל אני לא רוצה לשכוח אף אחד, ולכן אציין רק את המיוחדים שבהם.

אביב - אתה בן אדם מופלא ואני מרגיש שההכרות שלנו עשתה אותי לבן אדם שאפן יותר, משקיען יותר, ותודה.

רותם - בזכות הרבה דברים שעשית ושלא עשית, בזכות העובדה שהאמנת וגם היו קטעים שפחות, הרבה תודה.

אלון - האדם שלימד אותי מה זה להחמיא, מה זה לחייך, ומה זה להוות דוגמא לאחרים, חבל שהוא יום אחד פשוט נעלם.

ניר - אני חושב שאני רואה הרבה מעצמי בך, ואני מאמין שאם יתנו לך מספיק כלים, שאתה תהיה ממשיך דרכי.

דניאל - הבן אדם היחידי בבריכת הכרישים. יש לו הרבה דברים טובים, ויהיה קשה למנות את כולם בבת אחת.

עומר - אחלה של בן אדם. מצער לראות שרק לאחרונה הבנתי את זה, בעוד שבפוקיבלוק זאת הייתה ממש מלחמה.

אופיר - אתם לא מכירים, אבל כדאי לכם להכיר, אחד מהאנשים שפשוט גרם לי לעשות הכל, ההשראה מאחורי הכל.

אור - הבן דוד האהוב שלי. האדם הכי קרוב אליי, טוב נו, אחד מהקרובים אליי בחיים שלי, ואני מת על הילד הזה.

נתראה מדי פעם בפורום,
    ותודה על שנתיים של זכרונות יפים.

HITMAN.

2. מנכ"ל לשעבר.
    מזלט היטמן D:
    אני זוכר שבאתי היית מעדכן...
    בכל מקרה, מזל"ט ובהצלחה בחיים ובהמשך הדרך.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Originally posted by Hit Man@Jul 12 2009, 11:26 AM
    התאריך היום: 12-July 09

אני חושב שזה היה כמו חלום ורוד, אביב הגיע וסיפר לי על הפורום הזה, ומאז זה נראה כמו אהבה ממבט ראשון.
    השקעתי הכי חזק שאני יכול, תרמתי בכל דרך אפשרית ואני רואה שהיום ההשקעה הניבה את הפירות.
    בין אם זה בעובדה שאנשים עדיין מרגישים בנוח לפנות אליי כשהם צריכים עזרה,
    ובין אם זה בעובדה שלא מעטים פרויקטים היום הם המשך למשהו שידי הייתה בו בעבר או בהווה.

בכל אופן, בדומה להרבה חברי קהילת 'היכל התהילה', אני חושב שמעתה והלאה אקח 20 צעדים אחורה.
    כן, היום הזה הגיע, וזה אומר שבמקום להכנס לפורום 20 פעמים ביום, אכנס אליו אולי פעם ב20 יום.
    אני רוצה להודות להרבה אנשים אבל אני לא רוצה לשכוח אף אחד, ולכן אציין רק את המיוחדים שבהם.

אביב - אתה בן אדם מופלא ואני מרגיש שההכרות שלנו עשתה אותי לבן אדם שאפן יותר, משקיען יותר, ותודה.

רותם - בזכות הרבה דברים שעשית ושלא עשית, בזכות העובדה שהאמנת וגם היו קטעים שפחות, הרבה תודה.

אלון - האדם שלימד אותי מה זה להחמיא, מה זה לחייך, ומה זה להוות דוגמא לאחרים, חבל שהוא יום אחד פשוט נעלם.

ניר - אני חושב שאני רואה הרבה מעצמי בך, ואני מאמין שאם יתנו לך מספיק כלים, שאתה תהיה ממשיך דרכי.

דניאל - הבן אדם היחידי בבריכת הכרישים. יש לו הרבה דברים טובים, ויהיה קשה למנות את כולם בבת אחת.

עומר - אחלה של בן אדם. מצער לראות שרק לאחרונה הבנתי את זה, בעוד שבפוקיבלוק זאת הייתה ממש מלחמה.

אופיר - אתם לא מכירים, אבל כדאי לכם להכיר, אחד מהאנשים שפשוט גרם לי לעשות הכל, ההשראה מאחורי הכל.

אור - הבן דוד האהוב שלי. האדם הכי קרוב אליי, טוב נו, אחד מהקרובים אליי בחיים שלי, ואני מת על הילד הזה.

נתראה מדי פעם בפורום,
    ותודה על שנתיים של זכרונות יפים.

HITMAN.
    מזל טוב היט מן

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

4. משתמש מנוסה
    מזל טוב אחי
    שמח בשבילך
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

5. משתמש מנוסה
    אני יודע שאתה אחד הייתה ונשארת אחד המשקיעים בפורום&#33;
    אומנם לא הכרתי אותך כל כך טוב אבל ראיתי שגם שהייתה משגיח וגם מעדכן( אפילו שלא הייתי פה...) תמיד השקעת ושמחת לעזור&#33;
    אז פשוט בוא נמחא כפיים כמו משמשים לאיש שהיה בהכי הרבה קבוצות משתמשים&#33;
    תהנה בהמשך דרך ותצליח ומקווה שתחזור לבקר הרבה&#33;
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש ספאמר
    Originally posted by Dingo@Jul 12 2009, 11:40 AM
    אז פשוט בוא נמחא כפיים כמו משמשים לאיש שהיה בהכי הרבה קבוצות משתמשים&#33;
    זה בערך מסכם את כל מה שרציתי לאמר ב..הרבה יותר שורות.
    היטמן, הפורום באמת לאהיה אותו דבר בלעדייך, וכולם יודעים את זה. מזלטוב ם:

7. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    <div align="Center">הפורום לא היה פה בלעדיך.
    ועכשיו כבר שנתיים-אתה אחד האנשים המדהימים שפגשתי פה.
    ואני מקווה שלא תעזוב אותנו.

וכמו תמיד אני יסיים את ההודעה עם מתנה P:

~~לחיץ~~</div>
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

8. סקסי כזה שיערות בחזה
    שם: פתח תקווה
    מזל"ט היטמן=]
    ואיי ואיי כבר שנתים, באמת זמן מכובד מאודD:

קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik

9. היכל התהילה
    אם אתה מתכוון אליי אני מאוד מתרגש&#33; ותודה רבה
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    רק רציתי להגיד שאתה באמת אחד האנשים שהשקיעו פה הכי הרבה וזה עובדה,אתה ענק,אני בטוח שאתה מהווה השראה לכולנו ובאמת מגיע לך להיות חלק מהיכל התהילה ולהיואדם מוערך כי אתה כזה..
    הרבה מאוד זמן ובאמת היית פה כמעט כול דבר אז כול הכבוד

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

10. משתמש מנוסה
    טוב חברה.. אפשר לסגור את הפורום...
    לא יהיו יותר אתגרים ופרויקטים
    BB

<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
    מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה

11. YoRt3m
    Guest
    מזל טוב (?)
    לא יודע מה אומרים.

• משתמש מנוסה
    מזל"ט.
    לא ממש מכיר לא יודע מה לומר, אבל כן יודע שאתה אחד המשקיענים של הפורום.

• היכל התהילה
    מזל טוב היטמן D:
    מקווה שתיכנס לא פעם ב-20 יום אלא 20 פעמים ביום...
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• ~TyLeR~
    Guest
    מזל מיאו לך D:

• משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    לא מקדישים על זמן בפורום...
    אבל אני לא נועל כי אולי באמת יהיה אפשר להקדיש על שנים בפורום..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •