הייתה לי טעות. לכן הוספתי איוונט הפתעהOriginally posted by norg@Jul 14 2009, 08:55 PM
אין לי מספיק כסף, לא משיגים כסף במשחק שלך
אני ג'יי יש לי 3 אחים.נולדתי למשפחה ענייה ומאז ומתמיד רציתי שיהיה לי פוקימון.אחי היה מאמן פוקימון אלוף ואחותי היתה מתאמת ממש טובה אחי עוד קטן. למרות שהם היו אלופים הם לא שמרו איתנו על קשר והשאירו אותנו בלי כלום.לכול החברים שלי היה פוקימונים אבל לי לא היה יום אחד החלתתי שאני יוצא למסע. אבא שלי היה בעד ואמא שלי לא.יום אחד תקפו אותי 5 בידרילים וההיתי במצב ממש גרוע הרגשתי שזה הסוף שלי אך ניצלתי לוקריו הציל אותי. אמרתי את זה לאמא שלי והיא אמרה שאני חייב פוקימון ושהיא מסכימה שאני יצא למסע כדי להיות מאסטר פוקימון. ישבתי בחדרי ולא ידעתי מה לעסות מיצד אחד אני מפחד להיות לבד רק עם פוקימונים ומיצד שני עם יהיה אלוף המשפחה שלי תיהיה עשירה. לאחר מחשבות ערכות אחלתתי לצאת למסע להיות מאסטר פוקימון.
תגידו לי זה רקע טוב למשחק?!?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אתה יודע שהרקע הזה לא הכניס אותך למשחק שלי אז מה אתה מנסה לעשות?Originally posted by אמבראון@Jul 14 2009, 09:03 PM
אני ג'יי יש לי 3 אחים.נולדתי למשפחה ענייה ומאז ומתמיד רציתי שיהיה לי פוקימון.אחי היה מאמן פוקימון אלוף ואחותי היתה מתאמת ממש טובה אחי עוד קטן. למרות שהם היו אלופים הם לא שמרו איתנו על קשר והשאירו אותנו בלי כלום.לכול החברים שלי היה פוקימונים אבל לי לא היה יום אחד החלתתי שאני יוצא למסע. אבא שלי היה בעד ואמא שלי לא.יום אחד תקפו אותי 5 בידרילים וההיתי במצב ממש גרוע הרגשתי שזה הסוף שלי אך ניצלתי לוקריו הציל אותי. אמרתי את זה לאמא שלי והיא אמרה שאני חייב פוקימון ושהיא מסכימה שאני יצא למסע כדי להיות מאסטר פוקימון. ישבתי בחדרי ולא ידעתי מה לעסות מיצד אחד אני מפחד להיות לבד רק עם פוקימונים ומיצד שני עם יהיה אלוף המשפחה שלי תיהיה עשירה. לאחר מחשבות ערכות אחלתתי לצאת למסע להיות מאסטר פוקימון.
תגידו לי זה רקע טוב למשחק?!?
תראה, יש רקעים שלא מסתדרים עם עלילת המשחק או ממש לא מושקעים, חמש שורות מושקעות זה
__________________________________________________ ______________________
__________________________________________________ _____________________________
__________________________________________________ ___________________________
__________________________________________________ ______________________________
__________________________________________________ _____________________________
ולא
הרקע שלי היה טוב, נכון?Originally posted by norg@Jul 14 2009, 09:12 PM
תראה, יש רקעים שלא מסתדרים עם עלילת המשחק או ממש לא מושקעים, חמש שורות מושקעות זה
__________________________________________________ ______________________
__________________________________________________ ___________________________
__________________________________________________ ______________________________
ולא
ספוילר
כן בטח, זה למה אתה בפנים.
וכולם להיכנס, לקרוא ולהביע דעה חוץ מהאחד הזה שכל הזמן אומר שפורום גרוע והמתרגמים גרועים, אתם בטח יודעים על מי אני מדבר.
השיר:החבר הטוב שלי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)