מממממממממיאו לילה ^^
אני מקווה שמישהו נשאר ער, אני פותח ברגעים אלה את ספר השיאים של פוקמונס, אז תתחילו לחפש שיאים כי אני הבאתי רק בסיס וקצת שיאים כתובים, אני מחפש עכשיו עוד כמה, עד כמה שאני אספיק לפני שאני אלך לישון.
עריכה: הנה קישור לנושא ספר השיאים של פוקמונס
עריכה 2: הלכתי לישון, שלחו שיאים מחר אני אעדכן
מישהו?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני זוכר שהייתי במשחק שהאחות ג'וי התעלפה ואני חחפש תבית חולים..Originally posted by Ducky@Jul 18 2009, 04:28 AM
אחח, המחיקה הזאת הרסה לי את המשחק "><
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
את זה אני גם זוכר, אבל כמה פוקימונים נלכדו והתפתחו, אני לא זוכר את המתקפות שלהם וזאת בעיה.Originally posted by Dingo@Jul 18 2009, 04:42 AM
אני זוכר שהייתי במשחק שהאחות ג'וי התעלפה ואני חחפש תבית חולים..
כשאני אחזור הביתה אני אפצה את כולם עם איזה פרס נחמד, ואני מקווה שדברים כאלה לא יקרו שוב.
אני רק מקווה שאחרים יצליחו לשקם את המשחקיםשלהם, זה לא כזה פשוט...
ספוילר
נראה לי רובם זוכרים איפה הם היו..
אבל לחלקם זה ממש הרס וחלקם הצליחו לזכור..
--------
![]()
-------
![]()
המשחק של ניתאי איבד 20 עמודים, המשחק של נורג (החדש) איבד 7 עמודים, המשחק הישן 2 עמודים, של שי 2 עמודים, של עומר 3 עמודים, שלי 4 עמודים, ויש את אלה שנרשמו עם טפסים שנמחקו, הם צריכים לרשום את הטפסים מחדש, וזה די מבאס...Originally posted by Dingo@Jul 18 2009, 05:06 AM
נראה לי רובם זוכרים איפה הם היו..
אבל לחלקם זה ממש הרס וחלקם הצליחו לזכור..
טוב, אני זז לישון.
לילה טוב.
ספוילר
קרו הרבה דברים מצאנו הרבה רעיונות לשיאים, בעיקר מצאתי.Originally posted by Waluigi@Jul 18 2009, 01:35 AM
ספר השיאים שלך מיותר...
הפורום בקושי עבר שנתיים לא הגיוני לעשות את זה בשלב יותר מאוחר...שיקרו יותר דברים -.-
אבל תציעו עוד רעיונות בבקשה ותחפשו שיאים, זה לא אמור להיות אני
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)