חזרתי
איזה צחוקים..
החזירו את הנו''ד שלי.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
א. אני,היה חזק!Originally posted by DrgonDragonite@Jul 18 2009, 10:53 AM
מי ראה חצויה ביום חמישי?
ב. תמשיך תמשחק אני זוכר שתפסתי בולקרובובט-איך שאומרים..
וגם זכיתי בחידון וקיבלתי סווינאב..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אכן..
אבל היה גיבוי וזה החזיר אותנו ללפני יומיים.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ממש לא, לא יחזירו ומשחקי התפקידים צרייכם להמשיך עם זה.Originally posted by ~nitay~@Jul 18 2009, 12:19 PM
זה הכי חרא למשחקי תפקידים,אפחד לא יכול לעשות כלום עד שיחזירו,יחזירו בסוף,נכון?
חחח,אני צריך לעשות הקדשות עוד פעם
חלק חזרו באמת יומיים אחורה, חלק מנסים לשחזר ואני מאמין שבקרוב אחד או שניים יקרסו מהבלאגן הזה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)