Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

נושא: Abra / Ralts?

1. משתמש מנוסה
    שלום.

תפסתי שני פוקימונים באותה הרמה בדיוק ואותו הסוג בדיוק.
    Abra וRalts (נקווה).

שניהם על חושיים, ואני רוצה רק פוקימון אחד בשישיה.
    איזה אחד אתם חושבים שכדאי לי?

2. משתמש מנוסה
    Ralts, ואז לפתח אותו עם האבן הנוצצת או האבן אור, מה שזה לא יהיה, למופתח לוחם ועל חושי שלו

3. משתמש מנוסה
    אפשר לדעת מודע?
    קודם כל, בתור פוקימון לוחם חשבתי לקחת את לוקאריו שיהיה אפשר, אבל בכל מקרה, לAbra יש את הSp. המטורף הזה, ויכולת יותר טובה... אבל גם Ralts מאוד חזקה...

4. משתמש מנוסה
    אברה. ספיישל חז ביותר. מהירות דיי טובה. למה לא?
    חוץ מזה מלמדים עם TM בסט של אברה מתקפה של לחימה - אז למה לבזבז את לוקריו שגם חזק?
    בקיצור קח אברה. פוקימון חזק יותר שיעזור לך יותר בשישיה.

עריכה~
    הנה סט די מומלץ בשבילו~

Alakazam
    חפץ~ Leftovers / יש עוד אחד אבל אני שכחתי אותו, כשאזכר אומר לך
    יכולת~ Synchronize

Psychic
    Calm Mind
    Focus Blast
    Shadow Ball
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

5. משתמש מנוסה
    מה החפץ עושה/החפץ השני?

עריכה:
    אני חושש שלא הבנתי מה היכולת שלו עושה...
    אם עושים לו רעל/שנה/שיתוק/שריפה, זה זורק את זה חזרה ליריב, או ששניהם מקבלים את זה?

6. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by ה&#045;דניאל@Jul 10 2009, 11:21 PM
    מה החפץ עושה/החפץ השני?

עריכה:
    אני חושש שלא הבנתי מה היכולת שלו עושה...
    אם עושים לו רעל/שנה/שיתוק/שריפה, זה זורק את זה חזרה ליריב, או ששניהם מקבלים את זה?
    אם מכניסים את אלאקאזאם למצב סטאטוס, גם היריב מקבל את אותו המצב סטאטוס.
    לדגמא: אם אלאקאזאם מקבל בערה, אז גם היריב מקבל בערה
    בברכה, דור.

7. היכל התהילה
    זה תלוי איך אתה מאמן את הפוקימון שלך.
    כל פוקימון יכול להיתגר בקלות על מישהו אחר, רק צריך לדעת איך ולמצוא נקות תורפה.
    כמו שמארו, אלאקאזם יותר מהיר, אז למה לא?
    מצד שני,
    גארדביור יש לו יותר חיים, יותר התקפה, יותר הגנה, והגנה מיוחדת יותר טובה.

אבל שוב אל תסתמך על זה, הכל איך אתה מאמן אותם.

חשוב , מה אתה מעדיף, מהירות? או חוזק, התקפה, הגנה מיוחדת, וחיים.
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by TickTak@Jul 11 2009, 09:00 AM
    זה תלוי איך אתה מאמן את הפוקימון שלך.
    כל פוקימון יכול להיתגר בקלות על מישהו אחר, רק צריך לדעת איך ולמצוא נקות תורפה.
    כמו שמארו, אלאקאזם יותר מהיר, אז למה לא?
    מצד שני,
    גארדביור יש לו יותר חיים, יותר התקפה, יותר הגנה, והגנה מיוחדת יותר טובה.

אבל שוב אל תסתמך על זה, הכל איך אתה מאמן אותם.

חשוב , מה אתה מעדיף, מהירות? או חוזק, התקפה, הגנה מיוחדת, וחיים.
    לאלקזם גם יש גם ספיישל סוס ברמות. אז מהירות וספיישל.
    אם הוא יאמן נכון את אלקאזם הוא גם דיי מהירות ויוכל בקלות לנצח פוקימונים.

וLEFTOVERS מחזיר מעט חיים כל תור.
    את השני אני לא זוכר איזה חפץ כדי. אני אבדוק ויחזיר תשובה.
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

9. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    לתת לאלאקזם מתקפת לחימה זה בעייתי אם אתה אוצה אותו בתור הלוחם שלך, כי אז אתה צריך לשלוח אותו נגד פוקימוני חושך שיחסלו אותו, אבל אם יש לך לוחם נוסף בשישייה אז זה סבבה.
    אישית, ביהלום לקחתי אלאקזם כי היה לי את אינפרנייפ כלוחם, בפלטינה לקחתי גאלייד בתור לוחם כי ההתחלתי שלי היה טורטרה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

10. משתמש מנוסה
    בגלל שאני לא כלכך משחק שחקן מול שחקן, אני משחק בעיקר שישיות כיפיות. ולכן אני לוקח את לוקאריו.
    כך או כך, אם אני רוצה את הפוקמון העל-חושי שלי בתור הלוחם, אז כדאי לי לקחת את ראלטס. זה ברור...
    בכל מקרה, אני לוקח את אברא.

אני ארשה לעצמי לשנות את נושא הדיון ולשאון היכן מוצאים את לוקאריו?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ה&#045;דניאל@Jul 11 2009, 06:08 PM
    אני ארשה לעצמי לשנות את נושא הדיון ולשאון היכן מוצאים את לוקאריו?
    באי הברזל יש בחור עם לוקאריו שמטייל איתך בכל המערה שבאי, אחרי שתסיים לטייל איתו הוא יביא לך ביצת ריולו.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 11 2009, 04:44 PM
    לתת לאלאקזם מתקפת לחימה זה בעייתי אם אתה אוצה אותו בתור הלוחם שלך, כי אז אתה צריך לשלוח אותו נגד פוקימוני חושך שיחסלו אותו, אבל אם יש לך לוחם נוסף בשישייה אז זה סבבה.
    אישית, ביהלום לקחתי אלאקזם כי היה לי את אינפרנייפ כלוחם, בפלטינה לקחתי גאלייד בתור לוחם כי ההתחלתי שלי היה טורטרה.
    בשביל זה יש לי עוד פוקימון שיודע מתקפת לחימה. אבל הוא לא לוחם.
    לפמעים דיי טוב ספאר ^^

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Jul 11 2009, 08:39 PM
    בשביל זה יש לי עוד פוקימון שיודע מתקפת לחימה. אבל הוא לא לוחם.
    לפמעים דיי טוב ספאר ^^
    אתה מתכוון ספייר?
    ברמה 16 אני מתפתח

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •