Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 102
  1. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    *הערה: יש לצטט את ההמשך!*

rob
    ---
    אתה נכנס אל הרחוב הנפתח אל הים ומריח באוויר את תערובת הריחות של הים יחד עם ריח המוצרים הבוקעים מבתי הקפה והחנויות שברחוב. אתה רואה קבוצה של אנשים במעגל.
    מה תעשה?

Tank
    ---
    אתה מסתובב ומחליט כצעד ראשון לחפש את מרכז הפוקימונים של העיר. אתה הולך לרחוב הראשי הפונה לים ומסביבך יש הרבה אנשים.
    מה תעשה?

Dingo
    ---
    אתה נכנס אל הרחוב הנפתח אל הים ומריח באוויר את תערובת הריחות של הים יחד עם ריח המוצרים הבוקעים מבתי הקפה והחנויות שברחוב. אתה רואה לפתע בין האנשים מסתובבת האפיני בריצה והיא נראית קצת מפוחדת.

Loveless
    ---
    לא ראית שנגמרה ההרשמה?
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Natsu@Jul 12 2009, 12:30 PM

Tank
    ---
    אתה מסתובב ומחליט כצעד ראשון לחפש את מרכז הפוקימונים של העיר. אתה הולך לרחוב הראשי הפונה לים ומסביבך יש הרבה אנשים.
    מה תעשה?

אני שואל מה קרה ומברר למה כולם היתאספו סביבי
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

3. משתמש מנוסה

Dingo
    ---
    אתה נכנס אל הרחוב הנפתח אל הים ומריח באוויר את תערובת הריחות של הים יחד עם ריח המוצרים הבוקעים מבתי הקפה והחנויות שברחוב. אתה רואה לפתע בין האנשים מסתובבת האפיני בריצה והיא נראית קצת מפוחדת.

"האפיני מה קרה?" אני לוקח אותה על הידיים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    rob
    ---
    אתה נכנס אל הרחוב הנפתח אל הים ומריח באוויר את תערובת הריחות של הים יחד עם ריח המוצרים הבוקעים מבתי הקפה והחנויות שברחוב. אתה רואה קבוצה של אנשים במעגל.
    מה תעשה?
    אני הולך לבדוק מה הם עושים

5. משתמש מנוסה
    Tank
    ---
    הם לא התאספו סביבך, הם פשוט מסתובבים ברחוב.
    אישה אחת פונה אלייך ושואלת: "ילד, אתה צריך עזרה?"
    מה תעשה?

Dingo
    ---
    "האפי..." היא מייבבת בידיים שלך.
    לפתע אתה רואה בזווית העין שלט קטן על הקיר של הבניין שמימינך שנושא תמונה של האפיני.
    מה תעשה?

rob
    ---
    אתה רואה שהם עומדים מסביב לשני אנשים ושני פוקימונים שנלחמים. אתה רואה שהפוקימונים הם לדיבה וסידוט.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Natsu@Jul 12 2009, 12:39 PM
    Dingo
    ---
    "האפי..." היא מייבבת בידיים שלך.
    לפתע אתה רואה בזווית העין שלט קטן על הקיר של הבניין שמימינך שנושא תמונה של האפיני.
    מה תעשה?

אני אלך לבדוק את השלט למרות שזה קשה לי...
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    rob
    ---
    אתה רואה שהם עומדים מסביב לשני אנשים ושני פוקימונים שנלחמים. אתה רואה שהפוקימונים הם לדיבה וסידוט.
    שואל מישהו במעגל אם הוא רוצה קרב נגדי

8. משתמש מנוסה
    יש עוד מקום? ^^

שם משתמש - The Avatar
    שם דמות - תומאס בלאק
    כסף -
    פוקימון התחלתי - קומבאסקין
    מראה -
    הערות, הארות ובקשות - ללכוד איווי בהמשך שיתפתח לאמבריאון, ואם אפשר גם פיפלאפ.

9. משתמש מנוסה
    Tank
    ---
    הם לא התאספו סביבך, הם פשוט מסתובבים ברחוב.
    אישה אחת פונה אלייך ושואלת: "ילד, אתה צריך עזרה?"
    מה תעשה?
    כן, איפה יש פה מרכז פוקימונים?
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    ---
    אתה ניגש לשלט כשהאפיני בידיך ואתה רואה שכתוב: "האפיני נעדרת כבר שבוע. מי שמוצא אותה או שיש לו מידע בקשר לההעלמות שלה מתבקש לפנות לאחות ג&#39;וי במרכז הפוקימונים של רוואיסט."

rob
    ---
    אתה שואל כמה אנשים והם מסרבים אבל לבסוף מישהו מסכים.
    "איך קוראים לך?" הוא שואל, "אני ג&#39;ים וזה סניזל שלי."
    הוא זורק פוקדור ומתוכו יוצאת סניזל.

The Avatar
    ---
    לא, אין עוד מקום.

Tank
    ---
    היא מכוונת אותך למקום. אתה הולך לפי ההכוונה שלה ומגיע לבניין קטן שמעל דלתו מתנוסס ציור גדול של פוקדור.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Natsu@Jul 12 2009, 01:19 PM

Tank
    ---
    היא מכוונת אותך למקום. אתה הולך לפי ההכוונה שלה ומגיע לבניין קטן שמעל דלתו מתנוסס ציור גדול של פוקדור.
    אני נכנס לתוך המבנה

12. משתמש מנוסה
    Dingo
    ---
    אתה ניגש לשלט כשהאפיני בידיך ואתה רואה שכתוב: "האפיני נעדרת כבר שבוע. מי שמוצא אותה או שיש לו מידע בקשר לההעלמות שלה מתבקש לפנות לאחות ג&#39;וי במרכז הפוקימונים של רוואיסט."

"בוא נלך להחזיר אותך" אני אומר ומתקדם למרכז הפוקימונים
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    rob
    ---
    אתה שואל כמה אנשים והם מסרבים אבל לבסוף מישהו מסכים.
    "איך קוראים לך?" הוא שואל, "אני ג&#39;ים וזה סניזל שלי."
    הוא זורק פוקדור ומתוכו יוצאת סניזל.
    "אני מייק קן. בהצלחה&#33;"
    אני מוציא את דרגונייר&#33; "קדימה דרגונייר בואי נראה לו מה אנחנו שווים&#33; גל רעם&#33;"

14. משתמש מנוסה
    Tank
    ---
    אתה נכנס לתוך אולם בינוני בעל ספות ושולחנות קפה קטנים. מצד שמאל אתה רואה שלושה מכשירי טלפון וידאו ולידם מכשיר לשליחת פוקדורים. ממולך נמצא דלפק הקבלה של מרכז הפוקימונים שמאחוריו עומדת האחות ג&#39;וי.
    מה תעשה?

Dingo
    ---
    אתה הולך בעיר אבל אתה מסתבך ולא יודע לאן לפנות. אתה רואה ילד הולך משמאלך.
    מה תעשה?

rob
    ---
    דרגונייר שולחת גלי רעם משתקים לעבר סניזל.
    "סניזל, קיפצי ותקפי במתקפה מהירה&#33;" ג&#39;ים קורא וסניזל מליחה להתחמק מגלי הרעם במהירות ופוגעת בדרגונייר.
    בפיתול הפוקימון נכרך סביב הפוקימון היריב. באנגלית המתקפה נקראת warp
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Natsu@Jul 12 2009, 01:59 PM

Dingo
    ---
    אתה הולך בעיר אבל אתה מסתבך ולא יודע לאן לפנות. אתה רואה ילד הולך משמאלך.
    מה תעשה?

"סליחה אתה יודע איפה מרכז הפוקימונים?" אני שואל
    --------

-------

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •