טוב אנשים תשלחו את העבודות שלכם איפה אתם?
טוב אנשים תשלחו את העבודות שלכם איפה אתם?
תודה
זה עושה חשק להמשיך ולהישתפר![]()
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
הפייק הכי טוב שעשיתי ואני לא מגזים
בברכה, דור.
או שהמדריכים עזרו ושיפרו אתכם מאוד הוא שהשתפרתם, יצא לך משהו אסור להגיד את המילה הזו אבל מגניב זה נקראה רעיון מקורי למתחיל אני חושב תמשיך כך.Originally posted by Dor718@Jul 22 2009, 10:32 PM
הפייק הכי טוב שעשיתי ואני לא מגזים
קוף לוחם X_X
עשיתי אותו ב-10 דקות, חזרתי מוקדם מהרגיל, אבל לא היה לי זמן רק לפייק כי הייתי צריך לעשות דברים אחרים, אז הוא מינימלי ולא כל כך מושקע.
אני אפשר אח"כ
ספוילר
יצא מגניב רק שהוא לא מוצלל, ובבקשה אל תצליל אותו בפוטושופ תעשה את ההצללה בעצמך.Originally posted by Ducky@Jul 22 2009, 10:54 PM
קוף לוחם X_X
עשיתי אותו ב-10 דקות, חזרתי מוקדם מהרגיל, אבל לא היה לי זמן רק לפייק כי הייתי צריך לעשות דברים אחרים, אז הוא מינימלי ולא כל כך מושקע.
אני אפשר אח"כ
קודם כל, לא הספקתי להצליל אותו כל כך, אבל יש הצללה (אם תתקרב בזום תראה את זה), ודבר שני, רק ההצללה הקודמת בדג הייתה אפקט, השאר היו הצללות של צביעה, גם פה זאת צביעה.Originally posted by momo3@Jul 22 2009, 11:02 PM
יצא מגניב רק שהוא לא מוצלל, ובבקשה אל תצליל אותו בפוטושופ תעשה את ההצללה בעצמך.
אבל תתקרב בזום ותבדוק אם הוא מוצלל O:
ספוילר
תנסה "להפריד" את הצבעיםOriginally posted by Ducky@Jul 22 2009, 11:14 PM
קודם כל, לא הספקתי להצליל אותו כל כך, אבל יש הצללה (אם תתקרב בזום תראה את זה), ודבר שני, רק ההצללה הקודמת בדג הייתה אפקט, השאר היו הצללות של צביעה, גם פה זאת צביעה.
אבל תתקרב בזום ותבדוק אם הוא מוצלל O:
הם נורא דומים, צריך שיהיה הבדל ברור
בברכה, דור.
הינה הפרס של Natsu שזכה אתמול בבאטל השישי.
ועכשיו עוברים לבחירת העבודות של מחר, איזה פייק מחר אתם רוצים ללמוד להכין
1 פייק דוב
2 פייק חתול
3. פייק פינגווין
4. פייק סוסון ים
5. פייק דג
6. פייק סנאי
7. פייק צמח טורף או פייק פרח
8. פייק דולפין
9. פייק אריה
דוב!
אחרי זה בעדיפות שנייה פייק פינגווין, ושלישית דג.
ספוילר
מה שאתם רוצים אין לי בעיה
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
דוב ופינגווין[אם צריך אחד אז דוב]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)