Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 23 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 340
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 02:33 PM

מצטער על הגודל,אבל בלי לא רואים את הברקים שמסביב.

הסתבכתי עם הצביעה בגלל שרציתי שיראו את הסרקים,אז ההצללה לא יצאה משהו >>
    קודם תחזיר אותו לגודל שהוא היה שנית מה מיוחד בו שהוא צהוב ויש סביבו ברקים, תקשיב אני חושב שהכנתה רק את המדריך הראשון אבל לא הכנתה עוד את המדריך לכלב ולחיפושית ולעוד הרבה תכין אותם ואז תעשה את המשימה הזו אתה לא מקורי ולא מאומן מספיק לזה.

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by momo3@Jul 25 2009, 02:38 PM
    קודם תחזיר אותו לגודל שהוא היה שנית מה מיוחד בו שהוא צהוב ויש סביבו ברקים, תקשיב אני חושב שהכנתה רק את המדריך הראשון אבל לא הכנתה עוד את המדריך לכלב ולחיפושית ולעוד הרבה תכין אותם ואז תעשה את המשימה הזו אתה לא מקורי ולא מאומן מספיק לזה.
    אני משפר אותו,וזה ייקח לי עוד 20 דקות בערך,אז אני מבקש שתחכה לי עם הבאטל

עריכה:במחשבה שניה,וויתרתי על השיפור האחרון,כי הוא פשוט לא יצא יפה

הוספתי זנב ופסים שחורים כאלה

3. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:

שיפור..
    בברכה, דור.

4. משתמש מנוסה
    אני מרגיש איז זילזול יש בבית הספר הזה זה פשוט מגעיל רק שתי משתמשים שלחו את העבודות וכל המשתמשים האחרים שמים אתם יודים מה על בית הספר, דיי נימאס לי ואחר כך כולם אומרים אוי סליחה וזה.
    אחר כך ביום חמישי שבית הספר יסגר אני לא העזור לאף אחד מיכם, לי נמאס כבר סופית עם עד שעה ארבע וחצי אני לא רואה כאן עוד שלוש עבודת לפחות אני סוגר את בית הספר וכל מי שלמד פה ידפק.

Dor718
    יצא מגניב

5. מורחקים
    Originally posted by momo3@Jul 25 2009, 04:02 PM
    אני מרגיש איז זילזול יש בבית הספר הזה זה פשוט מגעיל רק שתי משתמשים שלחו את העבודות וכל המשתמשים האחרים שמים אתם יודים מה על בית הספר, דיי נימאס לי ואחר כך כולם אומרים אוי סליחה וזה.
    אחר כך ביום חמישי שבית הספר יסגר אני לא העזור לאף אחד מיכם, לי נמאס כבר סופית עם עד שעה ארבע וחצי אני לא רואה כאן עוד שלוש עבודת לפחות אני סוגר את בית הספר וכל מי שלמד פה ידפק.

Dor718
    יצא מגניב
    אתה יודע,יש חופש,לאנשים יש חיים אחרי הכל,לדעתי אתה פשוט לא נותן מספיק זמן להגיש O:

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 04:05 PM
    אתה יודע,יש חופש,לאנשים יש חיים אחרי הכל,לדעתי אתה פשוט לא נותן מספיק זמן להגיש O:
    אני נותן מספיק זמן אתם פשוט לא מנצלים אותו כמו שצריך, ואת המדריך פרסמתי בשמונה ואמרתי שאפשר להגיש עד חמש אחר הצהריים היו לכם 10 שעות וכדי להכין את זה צריך רק חצי שעה.

7. Kibō no chi
    Originally posted by momo3@Jul 25 2009, 04:02 PM

Dor718
    יצא מגניב
    אני התעוררתי בשלוש וחצי בצהריים, אני עובד כבר מעל חצי שעה על הפייק המזורגג הזה ואתה אומר שיש זלזול?
    אתמול אמרת שתביא מדריך בארבע ובסוף לא הבאת, בלי אפילו להודיע.
    זה לא זלזול?
    לפני כמה ימים, אתה אמרת שיש לך חיים מחוץ לפורום ואתה לא יכול להיות במחשב 24 שעות ביממה, אז לנו אין?
    אנחנו לא יכולים להגיש כל פאקינג פייק, וזה שאתה מאיים לסגור את בית הספר ולהעיף אותנו לא ממש עוזר, אז פשוט תחכה בסבלנות! לא כל פייק חייב להתמודד בבטאל, המטרה היא ללמוד להכין פייקים, לא ללמוד בשביל הבאטלים.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    עזבו אותי לי אין כבר כוח לבית הספר הזה, זו תהיה העבודה האחרונה של בית הספר אחר כך אני העשה באטל אחרון העשה סיכום קצר ואסגור את בית הספר הזה כי אין לי כח יותר.

9. מורחקים
    Originally posted by momo3@Jul 25 2009, 04:20 PM
    עזבו אותי לי אין כבר כוח לבית הספר הזה, זו תהיה העבודה האחרונה של בית הספר אחר כך אני העשה באטל אחרון העשה סיכום קצר ואסגור את בית הספר הזה כי אין לי כח יותר.
    טוב,אבל תגיד שזאת אשמתנו,אתה נותן חמוש שעות להגיש ואז עוד מתלונן למה לא מגישים,את פשוט חסר אחריות אם אתה סוגר את בית הספר,אתה כל כך רוצה לא לצאת אשם בזה שאתה מאשים אחרים,אבל כולנו יודעים שאנחנו עשינו את הפייקים האלה כשהיינו יכולים.

10. מורחקים
    שם: ליאור
    אני יכול לקבל הארכה? לא הייתי בבית עד עכשיו כי הלכנו היום לטייל

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 25 2009, 04:41 PM
    אני יכול לקבל הארכה? לא הייתי בבית עד עכשיו כי הלכנו היום לטייל
    תכין את הפייק יש לך עד חמש ורבע

12. Kibō no chi

לדעתי יצא חמוד, רק שהרגל הימנית שלו קצת עקומה "><

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:03 PM

לדעתי יצא חמוד, רק שהרגל הימנית שלו קצת עקומה "><
    יפה אבל אני רואה שרק צבעתה אותו וציירתה עליו סמן של פטיט שלג זה לא רעיון מקורי.

בגללש אתם אומרים שאני לא נותן זמן כחו עד שמונה בערב ותשפרו את הפייקים שלכם וניראה כמה אתם מקוריים

14. מורחקים
    Originally posted by momo3@Jul 25 2009, 05:08 PM
    יפה אבל אני רואה שרק צבעתה אותו וציירתה עליו סמן של פטיט שלג זה לא רעיון מקורי.

בגללש אתם אומרים שאני לא נותן זמן כחו עד שמונה בערב ותשפרו את הפייקים שלכם וניראה כמה אתם מקוריים
    לא הגבתה לי על השיפור O:

אני לא מוצא מה עוד יש לשפר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 05:28 PM
    לא הגבתה לי על השיפור O:

אני לא מוצא מה עוד יש לשפר
    זה נחמד לא יותר מזה, אמרתי לך להכין את כל המדריכים הקודמים ואז תכין את זה ותיראה איזה שיפור יהיה לך.

עמוד 19 מתוך 23 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •