tאחי שלחתי לך בפרטי לא?
tאחי שלחתי לך בפרטי לא?
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
מחקתי את ההודעות הפרטיות שלי כי כמעט לא היה לי מקום מה קשה לך לפרסם את התמונה של הפייק?
בלי להעליב, מזה החרא הזה? זה מחריד ומגעיל, תוריד את זה עכשיו מהאתר אמרתי לך לדבר איתי ושתגיד לי מה הרעיון שלך אבל לא אמרתה, על מה זה מבוסס על גועל, זו פשוט בושה מאוכזב ממך מאודOriginally posted by YABOBI@Jul 26 2009, 08:05 PM
עשיתי פייק דיי מוזר
![]()
![]()
זה תמנון?Originally posted by YABOBI@Jul 26 2009, 08:05 PM
עשיתי פייק דיי מוזר
![]()
בברכה, דור.
YABOBI
אני לא מכניס את הפייק שלך לבאטל כי זה לא פוקימון זה פשוט סתם יצור מגעיל וענקי, אני ממליץ לך להכין את כל המדריכים הקודמם ולהתאמן טוב טוב.
בהצלחה לכולם![]()
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
ניצחתי בבאטל
מה המשימה היום?
טוב שלום לכולם, היום אנחנו נעשה התחלתיים, אבל לא סתם את ההתחלתי של האש.
את המשימה תבצעו איתי, אני רוצה שלאורך כל הדרך תדברו איתי בפרטי כדי שאני העזור לכם, מי שלא ידבר איתי בפרטי במשך העבודה ופשוט יפרסם אותה ככה, לא יכנס לבאטל ולא יקבל ממני ביקרות בונה.
אנחנו צריכים ישר לדבר איתך או קודם לבחור חיה, לבחור רעיון וכו' או שאתה תבחר איתנו?
אנחנו צריכים ישר לדבר איתך או קודם לבחור חיה, לבחור רעיון וכו' או שאתה תבחר איתנו?
הינה שני הפרסים שני חייב פה למשתמשים עוד מעט אני אכין את הפרס למי שזה בבאטל השמיני.
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)