לך לא יצא פחות טוב!Originally posted by DrgonDragonite@Jul 19 2009, 01:38 PM
יצא לך ע-נ-ק-!
וDor718
תנסה לשים לו עוד חלקים שיאפינו אותו בתור פוקימון אדמה...
לך לא יצא פחות טוב!Originally posted by DrgonDragonite@Jul 19 2009, 01:38 PM
יצא לך ע-נ-ק-!
וDor718
תנסה לשים לו עוד חלקים שיאפינו אותו בתור פוקימון אדמה...
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
תודה
ו-Dor718:
כמו ש-yMichael אמר- שים לפיל עוד מאפייני סוג אדמה למה אני עשיתי מקודם בדיוק אותו דבר רק סוג אש ו-momo3 אמר שזה לא רעיון מקורי.
זה קצת קשה לאפיין אותו יותר, כי חשבתי לעשות לו במקום רגליים אדמה, אבל אז הוא לא היה ממש פיל..
בברכה, דור.
כל עוד יש לו חדק, אוזניים וגוף גדול, אתה יכול לאפיין אותו בתור פוקימון שמבוסס על פיל...Originally posted by Dor718@Jul 19 2009, 03:42 PM
זה קצת קשה לאפיין אותו יותר, כי חשבתי לעשות לו במקום רגליים אדמה, אבל אז הוא לא היה ממש פיל..
נכון.
לא צריך רגליים בשביל פיל בניגוד לכלב שמילא אין לו פרטים שמאפיינים כלב ספציפית.
לפי יש מאפיינים שמאפיינים אותו ואין אותם להרבה חיות אחרות או לפחות לחיות אחרות נפוצות וידועות.
אם תעש לפיל במקום רגליים אדמה עדיין יזהו שזה פיל.
שיפור..
אני לא חושב שצריך להסביר את ההבדל
בברכה, דור.
הוא נראה יותר כאילו הוא נימצא בבור באדמה, מאשר שיש לו רגלי אדמה!Originally posted by Dor718@Jul 19 2009, 04:47 PM
שיפור..
תנסה גם לשנות את שאר הגוף שלו, ולא רק את הרגליים...
עצה שלי: כל פעם שאני לא יודע מה לעשות (אין לי רעיונות), אני עוצם עיינים ופשוט נרגע וזורם אם הדימיון... אחר-כך, אני פשוט מצייר כל מה שחשבתי אליו! אם יצא יפה, כל-הכבוד(!), אם לא תמשיך לנסות אם עוד דברים שחשבת אליהם...
בשורה תחתונה, אל תיפחד לנסות דברים על הפייק שלך, אחרי הכל, הוא יצירה שלך! תנסה אליו כל מה שתרצה בלי לפחד והתוצאות שלך ילבלבו (מי שלא יודע מה זה ללבלב, תיבדקו במילון)...
הבתי את השיפור!Originally posted by Dor718@Jul 19 2009, 04:47 PM
שיפור..
רק דבר אחד-
תוריד את קווי המיתאר שבין החדק לאדמה שיוצאת ממנו.
כנ"ל לגבי הזנב.
חוץ מזה, מצויין, המשך כך!
יהיה היום באטל צמוד...
האדמה יוצאת מתוך חור בזנב, ולא מהזנב עצמו, חוץ מזה, תודהOriginally posted by DrgonDragonite@Jul 19 2009, 05:08 PM
הבתי את השיפור!
רק דבר אחד-
תוריד את קווי המיתאר שבין החדק לאדמה שיוצאת ממנו.
כנ"ל לגבי הזנב.
חוץ מזה, מצויין, המשך כך!
יהיה היום באטל צמוד...
yMichael - הרעיון שהוא כאילו יוצא מהאדמה
הבאטל הולך להיות מאוד צמוד
בברכה, דור.
תשמעו אנשים הרעיונות שלכם מזה משעממים אני מאוכזב שאני צריך לתת רעיונות לאנשים אבל בשלב הבאה אני רוצה לראות מה אתם שווים.
DrgonDragonite
ככה ראיתה מה עשה הרעיון שלי לפייק לך עכשיו תעשה טיפה מהשחור הזה על הצואר של הפייק ככה שיתחבר לגוף, ותרודי את הפס האדום והלא קשור מהרגל האחורית, ובקשר לעיניים עם אני גם אתן לך עיניים זה יהיה הרעיון שלי וכלום פה לא יהיה שלך זה שציירתה את זה זה טוב תיראה וקיד תמטנטת של פוקימונים שאתה אוהב, ותקח להם את העינייים ותדביק על הפייק לך ותיראה מה הכי מתאים.
yMichael
תקשיב טוב טוב לא שיניתה כלום רק לכחתה את הקדור של ספויניק או איך שקוראים לו וחיברתה לו לעף וצבעתה אפור והושפתה על האוזניים שני נקודות אדומות ני מעדיף שתחזיר את האף את הרגיל שלו ורק תשאיר את הנוקודת באוזניים.
Dor718
לא עשיתה פו כלום, ומה שהכי מעצבן אותי לא כל הפוקימונים כמו דיגלט הוא צריך ליות מחוץ לאדמה.
תעשה שהרגליים שלו הם כמו סוג של בוץ כזה, תחליף עיניים, לא יודע כבר מה תעשה אבל תיראה כמה מקום פנוי השארתה והוא יכול להיות כל כך יפה.
בהצלחה לכולם
למען האמת- הרעיון שלך היה לעשות רגלי לבה, זה הכל.Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 06:19 PM
DrgonDragonite
ככה ראיתה מה עשה הרעיון שלי לפייק לך עכשיו תעשה טיפה מהשחור הזה על הצואר של הפייק ככה שיתחבר לגוף, ותרודי את הפס האדום והלא קשור מהרגל האחורית, ובקשר לעיניים עם אני גם אתן לך עיניים זה יהיה הרעיון שלי וכלום פה לא יהיה שלך זה שציירתה את זה זה טוב תיראה וקיד תמטנטת של פוקימונים שאתה אוהב, ותקח להם את העינייים ותדביק על הפייק לך ותיראה מה הכי מתאים.
הרעיון שלי היה להוסיף את האבן ולעשות את הקווים האדומים.
3V:Originally posted by momo3@Jul 19 2009, 06:19 PM
Dor718
לא עשיתה פו כלום, ומה שהכי מעצבן אותי לא כל הפוקימונים כמו דיגלט הוא צריך ליות מחוץ לאדמה.
תעשה שהרגליים שלו הם כמו סוג של בוץ כזה, תחליף עיניים, לא יודע כבר מה תעשה אבל תיראה כמה מקום פנוי השארתה והוא יכול להיות כל כך יפה.
עכשיו הרגליים הם בוץ..
בברכה, דור.
Dor718
טוב הרגליים יצאו אמגניב רק תחליף את העיניים ותסויף לו עוד כמה דברין מגבינים בזנב ובאוזניים
הנה שינוי של העיניים:
גם הורדתי את הפס ברגל האחורית
יצא לך ממש טוב הייתי ממליץ לך להוסיף "מתכת" בראש ולהוריד את האש מהחדקOriginally posted by DrgonDragonite@Jul 19 2009, 07:16 PM
הנה שינוי של העיניים:
גם הורדתי את הפס ברגל האחורית
וגם להוסיף עוד להבה בגב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)