שלום, כאן אספר את סיפור חיי היוצא דופן והמרגש.
אשמח אם תקראו בו ותבינו אילו חיים יוצאי דופן יש לי.
הקדמה:
"בואי נשרוף אותו!", זה המשפט הראשון שנשמע באזניי כשנולדתי.
כבר מאז שאני זוכר את עצמי כתינוק טרי, ממש בן שניה אחת, הוריי שנאו אותי.
הם הכו אותי בגלל צורת ראשי... ראשי היה מרובע, אינני מבין מהי הסיבה לשנאת הצורה הזו...
אני זוכר את זה כאילו זה היה ממש אמש. הוריי היו לוקחים כלים שונים ומכים אותי איתם.
כולם ראו את סימניי הכחולים ודאגו לשלומי, אך אמרתי שזה קרה מנפילות במדרגות. אבל לא עוד... לא יכלתי לסבול יותר את החיים האלו! הלכתי אל ארגז הכלים של אבי, ומאז כל חיי השתנו...
פרק 1: ראש מלבן?
מאותו הרגע שכבר גדלתי והבנתי את החיים, אי שם בגיל 4, הצצתי לראשונה בדבר הקרוי "מראה".
ראיתי כי לראשי צורה מוזרה... של ריבוע. כן כן רבותיי, ריבוע. מאותו היום, אני מרגיש חלש. חלש יותר... אבל לא עוד.
לאחר הרבה נסיונות וניתוחים להפוך את ראשי לצורה הרגילה, התחזקתי והבנתי כיצד לחולל את השינוי האולטימטיבי.
חיפשתי את ארגז הכלים של אבי והוצאתי משם פטיש. דפקתי על החלק העליון של ראשי עד שהמפכה התכוללה. נהיה ראשי הוא למלבן.
מאותו היום כוחי התמלא והרגשתי חזק ביותר, כמו גיבור על שיכול לגבור על כל פושע. יום אחד כשנסיתי לבחון את כוחי המהולל, נכנסתי לבנק, איפהשהו בגיל 7. ביקשתי מהפקידה לפתוח חשבון. פתאום, קרה משהו מפתיע ביותר... נכנס פושע לבנק ובידו אקדח. לפני שתספיקו להגיד יעקוב אבולפיה, רצתי בכל כוחי עם ראשי מופנה קדימה אל עבר הפושע.
מה קרה לפושע, את זה אתם לא רוצים לדעת, אבל בואו נגיד שראשי וכוחי עמדו במבחן.
בדיוק חודש ו21 ימים אחרי אותו מקרה, עליתי לכתה א'. כל התלמידים צחקו עלי, אבל כל אחד קיבל את עונשו. לאחר שנתיים, כשהייתי בכיתה ג', אף אחד כבר לא התעסק איתי. כולם ידעו להישמר מפני כוח המלבן האגדי. חשתי כל יכול, בעל עוצמה, עד שהגיע ילד ושמו היה ברוק. ברוק היה בעל עודף משקל. אך זה לא מה שחששתי מפניו... אלא כוחו של ברוק.
לראשו היתה צורה מושלמת של...
המשך יבוא!
פרק 2: ברוק
לראשו צורת משולש שווה צלעות מושלם. חשתי איום בקרב ברוק, והוא אמר שהוא צריך להסביר לי כמה חוקים.
"מלבני!", הוא צעק אל עברי. "מה רצונך?" שאלתי אותו. "אני רוצה להסביר לך את החוקים שלי", הוא אמר בעודו מתקרב אלי בצעדים כבדים. "ומה הם?" שאלתי אותו בהיסוס. "חוק מספר אחת מלבני," הוא אמר, ולפני שתספיקו להגיד משה שלומציוגינשימוגיה, רצתי אל עברו עם ראשי מופנה קדימה, על מנת להשתיקו ולהראות לו מי הבוס. כמטר אחד ממנו, הייתי ממש קרוב לפגיעה, אך לא... ברוק חסם את המכה שלי. "אל תחשוב שאתה הבוס כאן, מלבני", הוא אמר בעיניים עצומות וחיוך רשע על שפתיו. הרגשתי חלש... לא יכלתי לזוז... הייתי המום. ברוק ניצל את הרגע והשתמש במכה החזקה שלו... מקדחה. כן כן רבותיי, מקדחה. ראשו החל להסתובב כמו צנטרופוגה המסתובבת בבחינות לנאס"א. ניסתי לעצור את המקדחה בעזרת ידיי... דם נשפך. ידיי היו מחוררות. "חה חה חה!" הוא צחק. המורה התקרבה לעברנו והתעלפה. ברוק חייך אליי שוב את החיוך הזה, הפרצוף תחת המסריח הזה. חשתי סכנה והחלתי לרוץ הכי מהר שיכולתי.
תוך כמה דקות החל מרדף ביני לבין ברוק. מבלי לחשוב הרבה החלתי לרוץ במהירות המלבן, האיטית פי 2 בלבד ממהירות האור. לא הצלחתי לשלוט בריצה ונתקעתי בגדר בית הספר, או יותר נכון היא נתקעה בי וחור נפער בתוכה. יצאתי מבית הספר כמובן וברוק לא טרח לרדוף אחריי עוד. אחרי כסוף כל סוף הצלחתי לעצור, השומר לא נתן לי להכנס לביה"ס. הסברתי לו הכל, אבל הוא לא האמין לי.
הייתי צריך לחזור הביתה ולהגיד לאמי כמה השומר הזה מסריח.
כשהגעתי הביתה, בדרך לדירתי, שמתי לב לדירה של השכנים החדשים שלנו.
על הדלת שלהם, היה כתוב "כאן גרה משפחת משולש"
תגובות בבקשה!