יש לי זנב ברזל?Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 12:02 AM
צ'ופי:אתה מתרכז בכל הכוח ומנסה,אבל זה עדיין לא מזיז לטורטרה
--
"מה דעתך על זה?!" אני אומר בעצבים ומשתמש בזנב ברזל על ראשו
יש לי זנב ברזל?Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 12:02 AM
צ'ופי:אתה מתרכז בכל הכוח ומנסה,אבל זה עדיין לא מזיז לטורטרה
--
"מה דעתך על זה?!" אני אומר בעצבים ומשתמש בזנב ברזל על ראשו
זיפו:"לא במיוחד" היא אומרת ואז מוסיפה "אה,ושמי הוא וואל"
טרי:קטרפי לא מבין על מה אתה מדבר
צ'ופי:לא,כתוב לך ברשומים מה כן יש לך
"לשחק קצת, אולי בתופסת.Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 01:19 AM
טרי:קטרפי לא מבין על מה אתה מדבר
אני רץ ואתה צריך לתפוס אותי, או שההפך" אני אומר לו ומנסה להסביר לו את חוקי המשחק.
ספוילר
"טוב" הוא אומר ואתם משחקים,אחרי חצי שעה בערך נמאס לקטרפיOriginally posted by Ducky@Jul 24 2009, 01:24 AM
"לשחק קצת, אולי בתופסת.
אני רץ ואתה צריך לתפוס אותי, או שההפך" אני אומר לו ומנסה להסביר לו את חוקי המשחק.
מתי מגיעה כל הקטע של הצוותים כי אין מה לעשות במיוחד Oםזיפו:"לא במיוחד" היא אומרת ואז מוסיפה "אה,ושמי הוא וואל"
----------------------------------------------------------
אני מתחיל ללכת לכיוון העיר .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
מאיפה אתה יודע איפה היא,ומאיפה את בכלל יודע אם היא קיימת?Originally posted by tomer14@Jul 24 2009, 01:31 AM
מתי מגיעה כל הקטע של הצוותים כי אין מה לעשות במיוחד Oם
----------------------------------------------------------
אני מתחיל ללכת לכיוון העיר .
"טוב, בוא נחפש פוקימונים אחרים לשחק ולדבר איתם, מתחיל לשעמם" אני אומר לו ומחפש פוקימונים אחרים, שאינם סאקרמורי.Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 01:26 AM
"טוב" הוא אומר ואתם משחקים,אחרי חצי שעה בערך נמאס לקטרפי
ספוילר
"קדימה!Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 12:46 AM
טוקסי:"אה נכון הסוויפר!" הוא אומר ומוסיף "נראה לי שכדאי שנחזור לשם,להתנקם בדיטו" הוא אומר
נצטרך להביס אותו כפוקימון ואז כשהוא מעולף נאכל אותו!
לא אכלתי כבר 8 שעות!"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
"שלום לך!" אני אומר לו "איך קוראים לך?"Originally posted by ~nitay~@Jul 23 2009, 08:07 PM
פוקו:אתה מתעורר בבוקר על העץ שבו ביליתה את הלילה ויורד לאכול ארוחת בוקר,אתה אוכל לשובע כשאתה רואה מרחוק שרומיש[] שאוכל משיח קרוב
טרי:אתם הולכים ברככם ומוצאים ארון[] קטן שאוכל כמה פירות משיח
טוקסי:"לאכול פוקימון?!,תגיד,השתגעתה?!" זאנג אומר "במיוחד שאתה לא יכול לעכל אף אחד בגודל שלך"
פוקו:אתה מתקרב אליו אבל עוד לפני שאתה מספיק קרוב אליו ככדי לדבר איתו מופיע פתאום יצור מוזר[] לפניך "צא! טריקו!" הוא אומר ומוציא טריקו[
] שנראה מוזר
אוהד:נו באמת,מישהו לא יכול להגיד ברקע שהוא נישבע להרוג כל פידג'י שהוא יראה ואז שניה אחרי זה הוא מתעלם מפידג'י בעזרת "שליטה עצמית"
-----------------------------
אתה מסתובב ופידג'י תוקף אותך במכת כנף חזקה
"היה נעים להיפגש!" אני אומר ואתחיל לעוף לכיוון הנגדי.Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 09:40 AM
פוקו:אתה מתקרב אליו אבל עוד לפני שאתה מספיק קרוב אליו ככדי לדבר איתו מופיע פתאום יצור מוזר[] לפניך "צא! טריקו!" הוא אומר ומוציא טריקו[
] שנראה מוזר.
אתה מתחבא מאחורי השיח ואתה רואה את טריקו תוקף את שרומיש בעזרת זנבו,ומטיח אותו בעץ קרוב בעוצמה,אתה רואה את המאמן מתכונן לזרוק עליו כדור אדום-לבןOriginally posted by TorchicMon@Jul 24 2009, 11:11 AM
"היה נעים להיפגש!" אני אומר ואתחיל לעוף לכיוון הנגדי.
אני יוצר מערבולת קטנה שתסיט את הפוקדור מהמסלול שלו.Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 12:19 PM
אתה מתחבא מאחורי השיח ואתה רואה את טריקו תוקף את שרומיש בעזרת זנבו,ומטיח אותו בעץ קרוב בעוצמה,אתה רואה את המאמן מתכונן לזרוק עליו כדור אדום-לבן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)