אכנס בוא עוד פעם.Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 07:31 PM
אתה דוחף אותו במהירות והוא פוגע בעץ הקרוב בחוזקה
"טורטרה!" אני צועק "הוא קם!"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 03:29 PM
צ'ופי:אתה עולה על טורטרה שמפנה את ראשו לכיוון הטרטוויג כדי לענות שאלתו,כשלפתע סקארמורי קם!,ורק אתה רואה את זה!
טרי וצ'ופי:"כנראה שאני אהיה חייב לחסל אותו" אומר טורטרה בעצב למראה סקארמורי שקם "צורה ראשונה!" טורטרה וסקארמורי צורחים ונהפכים לאדומים "זה נגמר סקארמורי!" טורטרה האדום[] "עוד נראה בשביל מי!" אומר סקארמורי האדום[
],סקארמורי משתמש במשב רוח אדיר שנראה לכם שינפץ כל מה שיעמוד ברכו,אבל טורטרה טוען אנרגיה והעץ שעל ראשו מתחיל לזהור,ואז הוא משחרר קרן סולארית שעוברת בתוך משב הרוח ומשמידה את סקארמורי עד שלא נשאר לו שום זכר
אוהד:הוא נפגע מהדחיפה ונופל מחוסר הכרה
"ארון היה צריך לראות את זה, סקארמורי האיום הושמד על ידי מתקפה אחת" אני אומר לקיט.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 05:24 PM
טרי וצ'ופי:"כנראה שאני אהיה חייב לחסל אותו" אומר טורטרה בעצב למראה סקארמורי שקם "צורה ראשונה!" טורטרה וסקארמורי צורחים ונהפכים לאדומים "זה נגמר סקארמורי!" טורטרה האדום[] "עוד נראה בשביל מי!" אומר סקארמורי האדום[
],סקארמורי משתמש במשב רוח אדיר שנראה לכם שינפץ כל מה שיעמוד ברכו,אבל טורטרה טוען אנרגיה והעץ שעל ראשו מתחיל לזהור,ואז הוא משחרר קרן סולארית שעוברת בתוך משב הרוח ומשמידה את סקארמורי עד שלא נשאר לו שום זכר
"תגיד, מה פוקימון חזק כמוך עושה כאן?" אני שואל את טורטרה.
ספוילר
"מהר שרומיש, אנחנו חייבים לשתף פעולה אם אנחנו לא רוצים להתפס!" אני אומר לך לשרומיש ואומר לו לעשות אבקת שינה בזמן שאני עושה משב רוח כדי לפזר את האבקה יותר רחוק.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 03:29 PM
פוקו:שרומיש משתמש על טריקו באבקת שיתוק וטריקו נראה כאילו הפסיד אבל לפתע הוא מתפתח!,והופך לגרובייל[].
טרי:חי את החיים כמו שפוקמון צריך לחיות" הוא אומר ומוסיף "ושומר על היער הזה"
פוקו:יש לו אבקת שיתוק O:
-------------------
שרומיש משתמש באבקת שיתוק ואתה מפזר אותה,גרובייל נפגע מהאבקה אך הוא נאבק בשיתוק
"ומה זה הקטע עם הצורה האדומה? ולמה סקארמורי תקף אותנו? יש לי כל כך הרבה שאלות שאני לא מבין"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 05:56 PM
טרי:חי את החיים כמו שפוקמון צריך לחיות" הוא אומר ומוסיף "ושומר על היער הזה"
ספוילר
"ישנם שלוש צורות,אדומה ירוקה ושחורה,האדומה היא הצורה החלשה ביותר,הירוקה בינונית והשחורה הכי חזקה.Originally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:59 PM
"ומה זה הקטע עם הצורה האדומה? ולמה סקארמורי תקף אותנו? יש לי כל כך הרבה שאלות שאני לא מבין"
כדי לשלוט בצורות,במיוחד בשחורה,אתה חייב שיהיה לך כוח רב,אם לא יהיה לך לא תוכל לשלוט בפעולותיך,ואם תהיה חלש מדי,תמות." טורטרה מסביר לך
"טורטרה" אני חוזר להיות על השריון שלו "כל הכבוד"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 05:24 PM
"בסדר, אבל עכשיו אני קצת מפחד לחזור הביתה בידיעה שיש פוקימונים כמו סקארמורי באזור, ולקיט אין בית. אני חושב..." אני אומר לטוטרה.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 06:08 PM
"ישנם שלוש צורות,אדומה ירוקה ושחורה,האדומה היא הצורה החלשה ביותר,הירוקה בינונית והשחורה הכי חזקה.
כדי לשלוט בצורות,במיוחד בשחורה,אתה חייב שיהיה לך כוח רב,אם לא יהיה לך לא תוכל לשלוט בפעולותיך,ואם תהיה חלש מדי,תמות." טורטרה מסביר לך
"יש איזה מקום שנוכל להסתתר בו מפני הפוקימונים האלה?" אני שואל אותו
ספוילר
"התקפה משולבת!" אני אומר לו ודוחף את גרוביל.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 05:56 PM
פוקו:יש לו אבקת שיתוק O:
-------------------
שרומיש משתמש באבקת שיתוק ואתה מפזר אותה,גרובייל נפגע מהאבקה אך הוא נאבק בשיתוק
צ'ופי:טורטרה מסביר לטרטוויג על שלושת הצורות,מוריד אותך מגבו ונכנס למחילה,הוא כנראה עייף מאוד
טרי:"כל מקום ביער הזה" טורטרה אומר ונכנס למערה שבא התחבאתם,הוא כנראה עייף מאוד
פוקו:הוא לא מבין מה אתה רוצה ומשתמש באבקת שיתוק בזמן שאתה מנסה לדחוף את גרובייל,אתה דוחף אותו ואז אתה משתתק בעצמך!
"טוב,הוא באמת השתמש בכל האנרגיה שלו..." אני חושב לעצמי.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 06:30 PM
טרי:"כל מקום ביער הזה" טורטרה אומר ונכנס למערה שבא התחבאתם,הוא כנראה עייף מאוד
"היי פיקאצ'ו, איך קוראים לך?" אני שואל את הפיקאצ'ו שהיה עם טורטרה.
ספוילר
"יש לך התקפה חוץ משיתוק?" אני שואל אותו ומנסה להאבק בשיתוק ולהשתמש בדחיפה.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 06:30 PM
פוקו:הוא לא מבין מה אתה רוצה ומשתמש באבקת שיתוק בזמן שאתה מנסה לדחוף את גרובייל,אתה דוחף אותו ואז אתה משתתק בעצמך!
"תנוח קצת... " אני אומר ואז פונה לפוקימונים האחריםOriginally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 06:30 PM
צ'ופי:טורטרה מסביר לטרטוויג על שלושת הצורות,מוריד אותך מגבו ונכנס למחילה,הוא כנראה עייף מאוד
"שלום, שמי צ'ופי" אני אומר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)