"כן" אני אומר נחוש "אנחנו נהיה הצוות הכי טוב!"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 07:28 PM
צ'ופי וטרי:"יופי" אומר קיט "אז... שנלך לעיר?" הוא שואל
"כן" אני אומר נחוש "אנחנו נהיה הצוות הכי טוב!"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 07:28 PM
"בסדר, אבל איפה היא?" אני שואל את קיט.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 07:28 PM
ספוילר
טרי וצ'ופי:אפחד מכם לא רוצה להיפרד מטורטרה? אהמאהמצ'ופיאהמאהמ
-------------------------------------------------
"אם ככה אז בואו נלך!" אומר קיט ומתחיל ללכת
בדיוק באתי לעשות את זהS:Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 07:35 PM
--
אני רץ ונעמד ליד טורטרה
"ביי טורטרה, תודה על העזרה ועל המידע שנתת לי היום"
"בסדר, ביי טורטרה!" אני צועק ומתחיל ללכת אחרי קיט.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 07:35 PM
ספוילר
טרי וצ'ופי:טורטרה נפרד מכם ואתם הולכים אל העיר,קטרפי כל כך איטי עד שבאמצע הדרך טרי פשוט החליט לקחת אותו על גבו,אתם מגיעים אל העיר ורואים שלל חנויות של פוקמונים שכל אחת מהם נושאת את פניו של בעל החנות "מה אתם רוצים לעשות עכשיו?" שואל קיט
אני מסתכל על העיר ונראה המוםOriginally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 07:44 PM
טרי וצ'ופי:טורטרה נפרד מכם ואתם הולכים אל העיר,קטרפי כל כך איטי עד שבאמצע הדרך טרי פשוט החליט לקחת אותו על גבו,אתם מגיעים אל העיר ורואים שלל חנויות של פוקמונים שכל אחת מהם נושאת את פניו של בעל החנות "מה אתם רוצים לעשות עכשיו?" שואל קיט
"וואו" אני אומר "לא יאומן שיש מקום כזה!"
"נראה לי שכדאי שנרשם בתור צוות, לא?"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 07:44 PM
ספוילר
שכחת אותי...Originally posted by TorchicMon@Jul 25 2009, 07:16 PM
"אז תשמתמש בשאיבה ואני אדחוף אותו מאחור!" אני אומר לשרומיש ודוחף את גרוביל מאחור.
צ'ופי וטרי:טרי דבוק במטרתו ורוצה ללכת להירשם כצוות בעוד שצ'ופי מתפאל מהעיר "רוצים שאני אעשה לכם סיור?" אומר קיט
פוקו:שחכתי שהייתי צריך לערוך,סליחה ^^"
-------------------------
הוא משתמש בשאיבה ואתה בדחיפה ושניכם מכניעים את גרובייל "גרובייל,לא!" צועק המאמן ונראה שהוא עומד להוציא עוד פוקמון
"קודם נירשם בתור צוות, אחרי זה סיור!"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 08:04 PM
צ'ופי וטרי:טרי דבוק במטרתו ורוצה ללכת להירשם כצוות בעוד שצ'ופי מתפאל מהעיר "רוצים שאני אעשה לכם סיור?" אומר קיט
ספוילר
"זמן לברוח!" אני אומר לשרומיש ותופס אותו עם הרגליים שלי ומתחיל לעוף משם.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 08:04 PM
פוקו:שחכתי שהייתי צריך לערוך,סליחה ^^"
-------------------------
הוא משתמש בשאיבה ואתה בדחיפה ושניכם מכניעים את גרובייל "גרובייל,לא!" צועק המאמן ונראה שהוא עומד להוציא עוד פוקמון
אני גם אומר לשרומיש לעשות אבקת שיתוק על המאמן.
"ברור" אני אומר לקיטOriginally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 08:04 PM
"כל הסימנים אומרים שזה אתה.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 03:29 PM
טוקסי:"מה אתה עושה?!,דיטו מנסה להטעות אותך,אני הוא זאנג!" אומר זאנג[או שלא?]
ברור שלא הרשית לי לאכול את דיטו כי זה אתה!"
אגיד ואתקוף אותו.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
צ'ופי וטרי:בינכם מתרפץ וויכוח על מה צריך לעשות קודם "אז מה מחליטים?!" אומר קיט שכבר נמאס לו
פוקו:שרומיש פוגע ואתם מצליחים לברוח "תודה שעזרת לי" שרומיש אומר
טוקסי:זאמג[שאתה נלחם נגדו] פונה לתקוף את זאנג האחר וכמוהו זאנג האחר,שניהם משתמשים בציפורני רעל ותוקפים בדיוק באותה דרך "אתה תפסיד,דיטו!" שניהם אומר באותו הזמן,מה שגורם לך לבילבול
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)