"נרשמים!" אני צועק בזעם.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 08:29 PM
צ'ופי וטרי:בינכם מתרפץ וויכוח על מה צריך לעשות קודם "אז מה מחליטים?!" אומר קיט שכבר נמאס לו
"נרשמים!" אני צועק בזעם.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 08:29 PM
צ'ופי וטרי:בינכם מתרפץ וויכוח על מה צריך לעשות קודם "אז מה מחליטים?!" אומר קיט שכבר נמאס לו
ספוילר
'יופי עכשיו איבדתי את הזאנג המזויף' אחשוב לעצמי.Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 08:29 PM
פוקו:שרומיש פוגע ואתם מצליחים לברוח "תודה שעזרת לי" שרומיש אומר
טוקסי:זאמג[שאתה נלחם נגדו] פונה לתקוף את זאנג האחר וכמוהו זאנג האחר,שניהם משתמשים בציפורני רעל ותוקפים בדיוק באותה דרך "אתה תפסיד,דיטו!" שניהם אומר באותו הזמן,מה שגורם לך לבילבול
"תפוז זה בזבוז!" אצעק...
------------------------
זאת מילת הקוד שעבדתי עליה עם "זאנג" רק תזכור שאם אתה רוצה שאחד מהם יענה הוא צריך להגיד:"תפוח זה מלוח!"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אז מה אתה רוצה שאני יעשה ימשיך ללכת כמו מטומטם ?Originally posted by ~nitay~@Jul 24 2009, 01:34 AM
מאיפה אתה יודע איפה היא,ומאיפה את בכלל יודע אם היא קיימת?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"אנחנו קודם כל נכיר את המקום!"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 08:29 PM
"לאף אחד לא מגיע להיות משועבד למאמן!" אני אומר לשרומיש "אפילו לא למג'יקארפ!"Originally posted by ~nitay~@Jul 25 2009, 08:29 PM
פוקו:שרומיש פוגע ואתם מצליחים לברוח "תודה שעזרת לי" שרומיש אומר
צ'ופי וטרי:אתם ממשיכים להתווכח,מה תעשו? תלכו כל אחד לדרכו או שתגיעו להסכמה?
טוקסי:"ותפוח זה מלוח!" אומר אחד מהם והשני אומר "מה?" בבילבול ואז מוסיף "טוקסי,אתה ראיתה את המצב שהייתי בו אז,בכלוב,די ברור שדיטו מצא אותך מהר יותר!"
זיפו:תעשה את מה שרציתה לעשות לפני שהחלטתה שאתה יודע דברים שאתה לא יודע -__-
פוקו:"למה אפילו לא למג'יקרפ?,מה לא בסדר בו?" שואל אותך שרומיש
אחכה מעט ואז אתקוף את זה שענה למילת הקוד שלי.Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 11:01 AM
צ'ופי וטרי:אתם ממשיכים להתווכח,מה תעשו? תלכו כל אחד לדרכו או שתגיעו להסכמה?
טוקסי:"ותפוח זה מלוח!" אומר אחד מהם והשני אומר "מה?" בבילבול ואז מוסיף "טוקסי,אתה ראיתה את המצב שהייתי בו אז,בכלוב,די ברור שדיטו מצא אותך מהר יותר!"
זיפו:תעשה את מה שרציתה לעשות לפני שהחלטתה שאתה יודע דברים שאתה לא יודע -__-
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
"עזוב, אתה לא תבין..." אני אומר לו ואז אני מנסה לנחות.Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 11:01 AM
Oםזיפו:תעשה את מה שרציתה לעשות לפני שהחלטתה שאתה יודע דברים שאתה לא יודע -__-
אתה יודע הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה אני ממשיך בדרכי אולי כאדי שתוסיף מפה <_<
אופס דאבל ):
טוקסי:"נראה שהמזל משחק לך היום" אומר זאנג שהופך לדיטו "אבל הוא נגמר עכשיו!" הוא אומר והופך לבלייזיקן [] שיורה להביור על זאנג
פוקו:"טוב..." אומר שרומיש "אני חושב שאני אלך עכשיו" הוא אומר ומתחיל ללכת
זיפו:ומה תראה בא לעזאזל?!,את העיר אתה תמצא בשלב מסוים,ד עכשיו רק שלושה מצאו אותה.
------------------------------
אתה הולך ומגיע לראש צוק המשקיף אל הים,אתה רואה את השקיעה כשפתאום וואמפ אומר לך "תסתכל" ומצביע בעזרת זנבו לנקודה מסוימת,כשאתה מסתכל אליה אתה רואה קסאטו[משקיף אל הים
"הפצת ריח!!"Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 12:54 PM
טוקסי:"נראה שהמזל משחק לך היום" אומר זאנג שהופך לדיטו "אבל הוא נגמר עכשיו!" הוא אומר והופך לבלייזיקן [] שיורה להביור על זאנג
אגיד ואשתמש בהפצת ריח בכל העוצמה..
-----------------------------
ניתאי תגיד אתה יכול להגיב מהר יותר?
נגיד פעם ב10 דק'?
כי כרגע אתה מגיב פעם בשעה..
I want to play a game
תודה לOdin Borson
זה כי יש לי כמה דברים על הראש O:Originally posted by Travis@Jul 26 2009, 01:13 PM
"הפצת ריח!!"
אגיד ואשתמש בהפצת ריח בכל העוצמה..
-----------------------------
ניתאי תגיד אתה יכול להגיב מהר יותר?
נגיד פעם ב10 דק'?
כי כרגע אתה מגיב פעם בשעה..
---------------------------
בלייזיקן[דיטו] אינו נפגע כל כך מעוצמת המכה ובא לתקוף אותך באגרוף אש כשלפתע מופיעים אגרון[] גולם[
] ומצ'אמפ[
] "צוות צ'אמפ בפעולה" צועקים כולם,גולם משתמש בגילגול אגרון בקרן על ומצ'קמפ באגרופי מגה,לפני שאתם מבינים מה קרה אתם רואים את דיטו על הרצפה
"צוות צ'אמפ מה?Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 01:38 PM
זה כי יש לי כמה דברים על הראש O:
---------------------------
בלייזיקן[דיטו] אינו נפגע כל כך מעוצמת המכה ובא לתקוף אותך באגרוף אש כשלפתע מופיעים אגרון[] גולם[
] ומצ'אמפ[
] "צוות צ'אמפ בפעולה" צועקים כולם,גולם משתמש בגילגול אגרון בקרן על ומצ'קמפ באגרופי מגה,לפני שאתם מבינים מה קרה אתם רואים את דיטו על הרצפה
תודה רבה..
אולם תסלחו לי יש לי ארוחה לאכול.."
אגיד ואוכל את דיטו(סוף סוף!)
"זאנג, הפעם זה באמת אתה...
רוצה לעזור לי להתפתח לסקאנטאנק?"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
שתי דברים:Originally posted by Travis@Jul 26 2009, 01:56 PM
"צוות צ'אמפ מה?
תודה רבה..
אולם תסלחו לי יש לי ארוחה לאכול.."
אגיד ואוכל את דיטו(סוף סוף!)
"זאנג, הפעם זה באמת אתה...
רוצה לעזור לי להתפתח לסקאנטאנק?"
1.אתה באמת תמות אם תאכל פוקימון
2.כל הבקשות האלה מאנשים שיעזרו לך לא באמת יעזרו לך,האמת שזה רק גורם לי לא לרצות לפתח אותך O:
-----------------------------------
"כן,אנחנו צוות צ'אמפ!" אומר אגרון "וסוף סוף השלמנו את המשימה הזאת" אומר גולם "זאת משימה ברדגה א' בטוח יתגמלו אותנו טוב" אומר מצ'אמפ והם פונים ללכת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)